Jump to content
IGNORED

O serijama

Mr.Smith

Recommended Posts

Posted

izasao je drugi deo prve sezone the get down.

jel prati jos neko? 

Posted

za nekoliko dana krece druga sezona sense8 :)

Be still my heart. Najveće sranje koje sam odgledao poslednjih godina, u žestokoj konkurenciji. Divim se sebi što sam izdržao do poslednje epizode.

Posted

Be still my heart. Najveće sranje koje sam odgledao poslednjih godina, u žestokoj konkurenciji. Divim se sebi što sam izdržao do poslednje epizode.

Ти си и мене превазишао у мазохизму. Издржао сам прве четири...

Posted

Je l' gledao neko Preacher?

Ne vidim da iko spominje..

Posted

Gledo ja nekih pola prve epizode

Posted

Pričali smo nešto malo, možda na nekom deugom topicu.

Zanimljiva estetika, kamera, nije ni kasting loš, sve je onako, simpa ali i dalje ni prinijeti stripu.

Ipak, da ne spojlujem ali treba sačekati kraj prve sezone i drugu, sve liči na neki ogroman uvod u prava dešavanja.

Posted

Tj. odgledati do kraja prvu i da vidimo na šta će ličiti druga sezona.

Posted

počeo i odustao kad sam video da je ukinuta

I ja sam poceo i kasnije saznao da je ukinuta, sto mozda i nije losa stvar. Nekad je jedna sezona prava mera.

Isti slucaj sa Feed the Beast http://www.imdb.com/title/tt5363766/reviews?ref_=tt_urv mada ne znam sta da mislim o seriji - likovi su osrednji, a plot ima potencijala. Vise mi je zanimljivo da gledam  Schwimmer-a u drami.

Posted

gleda li neko Billions?

Tek sad videh ovu pretposlednju epizodu - kakav obrt na kraju!

Bice interesantno finale...

Sent from my iTelephone using Tapatalk

Posted

gledam... meni to dodje ko sekspir i bah zajedno :)

Posted (edited)

Gledam ja. Ne znam koje će biti implikacije toga što je i Vendi šortovala akcije. Da li će to da doprinese nekom konfliktu interesa u slučaju gde je Čakova porodica oštećena ili i ona sada nosi neku odgovornost za celu Bobijevu zaveru. Videćemo.

Gledam seriju, a svi mi idu na živce u toj seriji. S posebnim osvrtom na Čaka i Bobija.

Edited by MayDay
Posted

mene jako nerviraju i njihove žene.

Posted

mene jako nerviraju i njihove žene.

+1

I to Lara vise nego Wendy.

Sent from my iPad using Tapatalk

Posted

Gledam seriju, a svi mi idu na živce u toj seriji.

buddha-and-divine-grasshopper-ilisa-mill

Sledeći korak ka prosvetljenju je da počneš glasno da kukaš koliko te nervira serija koju gledaš. To te samo jače vezuje, pa se "ide mi na živce" polako kali u "strastveno je mrzim". U idelanom slučaju, baš tu negde kad pravednički gnev dovedeš do usijanja serija se završi, i onda dobiješ subjektivni osećaj da si nešto ostvarila, da si je pobedila.

Posted

Lara je najodvratniji čovek u seriji posle Dolar Bila, koji je neprikosnoven.

Moram da priznam da, uprkos tome što ne volim Bobija jer je kriminalac i nema skrupula, neviđeno više me nervira Čak. Čak je pamperovani tatin sin, sa javnom funkcijom koji krši procedure na projektovanom putu ka obavljanju izvšne vlasti. Gledam kako su scenaristi u Čakov univerzum ubacili sve od luxurious goods što postoji. Ceo tartuf na poklon, one cigare što puše što se čuvaju na posebnom stepenu vlage, o vinima i viskijima da ne pričam. Tu su večitio neki stari industrijalci, old money prdonje, dok u Bobijevom self-made životu figurišu pizza iz kvarta i grad school diplomci. 

Volela bih da ga Čak na kraju popuši. I Bobi da ide u zatvor jer jer kriminalac, ali je njegov svet prilično demokratičniji i otvoreniji.

@Vini

Volim ja da gledam seriju, ali ne volim likove iz serije.