zema Posted April 30, 2017 Posted April 30, 2017 izasao je drugi deo prve sezone the get down. jel prati jos neko?
Weenie Pooh Posted April 30, 2017 Posted April 30, 2017 za nekoliko dana krece druga sezona sense8 :) Be still my heart. Najveće sranje koje sam odgledao poslednjih godina, u žestokoj konkurenciji. Divim se sebi što sam izdržao do poslednje epizode.
porucnik vasic Posted May 2, 2017 Posted May 2, 2017 Be still my heart. Najveće sranje koje sam odgledao poslednjih godina, u žestokoj konkurenciji. Divim se sebi što sam izdržao do poslednje epizode. Ти си и мене превазишао у мазохизму. Издржао сам прве четири...
Filozof manijak Posted May 3, 2017 Posted May 3, 2017 Je l' gledao neko Preacher? Ne vidim da iko spominje..
James Marshall Posted May 3, 2017 Posted May 3, 2017 Pričali smo nešto malo, možda na nekom deugom topicu. Zanimljiva estetika, kamera, nije ni kasting loš, sve je onako, simpa ali i dalje ni prinijeti stripu. Ipak, da ne spojlujem ali treba sačekati kraj prve sezone i drugu, sve liči na neki ogroman uvod u prava dešavanja.
James Marshall Posted May 3, 2017 Posted May 3, 2017 Tj. odgledati do kraja prvu i da vidimo na šta će ličiti druga sezona.
vladavsnarod Posted May 3, 2017 Posted May 3, 2017 počeo i odustao kad sam video da je ukinuta I ja sam poceo i kasnije saznao da je ukinuta, sto mozda i nije losa stvar. Nekad je jedna sezona prava mera. Isti slucaj sa Feed the Beast http://www.imdb.com/title/tt5363766/reviews?ref_=tt_urv mada ne znam sta da mislim o seriji - likovi su osrednji, a plot ima potencijala. Vise mi je zanimljivo da gledam Schwimmer-a u drami.
jms_uk Posted May 4, 2017 Posted May 4, 2017 gleda li neko Billions? Tek sad videh ovu pretposlednju epizodu - kakav obrt na kraju! Bice interesantno finale... Sent from my iTelephone using Tapatalk
MayDay Posted May 4, 2017 Posted May 4, 2017 (edited) Gledam ja. Ne znam koje će biti implikacije toga što je i Vendi šortovala akcije. Da li će to da doprinese nekom konfliktu interesa u slučaju gde je Čakova porodica oštećena ili i ona sada nosi neku odgovornost za celu Bobijevu zaveru. Videćemo. Gledam seriju, a svi mi idu na živce u toj seriji. S posebnim osvrtom na Čaka i Bobija. Edited May 4, 2017 by MayDay
jms_uk Posted May 4, 2017 Posted May 4, 2017 mene jako nerviraju i njihove žene. +1 I to Lara vise nego Wendy. Sent from my iPad using Tapatalk
Weenie Pooh Posted May 4, 2017 Posted May 4, 2017 Gledam seriju, a svi mi idu na živce u toj seriji. Sledeći korak ka prosvetljenju je da počneš glasno da kukaš koliko te nervira serija koju gledaš. To te samo jače vezuje, pa se "ide mi na živce" polako kali u "strastveno je mrzim". U idelanom slučaju, baš tu negde kad pravednički gnev dovedeš do usijanja serija se završi, i onda dobiješ subjektivni osećaj da si nešto ostvarila, da si je pobedila.
MayDay Posted May 4, 2017 Posted May 4, 2017 Lara je najodvratniji čovek u seriji posle Dolar Bila, koji je neprikosnoven. Moram da priznam da, uprkos tome što ne volim Bobija jer je kriminalac i nema skrupula, neviđeno više me nervira Čak. Čak je pamperovani tatin sin, sa javnom funkcijom koji krši procedure na projektovanom putu ka obavljanju izvšne vlasti. Gledam kako su scenaristi u Čakov univerzum ubacili sve od luxurious goods što postoji. Ceo tartuf na poklon, one cigare što puše što se čuvaju na posebnom stepenu vlage, o vinima i viskijima da ne pričam. Tu su večitio neki stari industrijalci, old money prdonje, dok u Bobijevom self-made životu figurišu pizza iz kvarta i grad school diplomci. Volela bih da ga Čak na kraju popuši. I Bobi da ide u zatvor jer jer kriminalac, ali je njegov svet prilično demokratičniji i otvoreniji. @Vini Volim ja da gledam seriju, ali ne volim likove iz serije.
Recommended Posts