Jump to content

O serijama

Featured Replies

i meni se svidelo... ocekujem sledecu sezonu, materijala za nastavak ima na pretek :-)

Meni se čini da neće biti nastavka, nekako mi sve deluje zaključeno...uprkos škloparanju zipa :P

• Replies 22.7k
  • Views 2m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Search mi ne pomaže pa ne znam jel su bile spominjane dve švedske serije, alska mig i love and anarchy. Dajte mi znak ako nisu da krenem sa hajpom.   https://www.imdb.com/title/tt9325320/

• Sludge Factory
    Sludge Factory

BB ne zasluzuje ni u prvih 50 da bude, u sustini je serija jedno veliko jaje. Jeste bilo ok da se gleda dok je isla, ali tesko da bih uzeo ponovo da je gledam.

Posted Images

Big Little Lies ne mogu da nadjem poslednju, e7, sa prevodom

moze neko da baci link?

Big Little Lies ne mogu da nadjem poslednju, e7, sa prevodom

moze neko da baci link?

kraj mi se nije svideo

Meni jeste...

Novi pokušaj na temu Zone sumraka/Crnog ogledala: Dimension 404

Odgledao Taboo. Vise posvecena paznja Hardiju i vizuelnom, nego samoj radnji, ali valjda ce se iskobeljati sledece godine. 

I ja ga skoro odgledo, meni bilo ok

I ja ga skoro odgledo, meni bilo ok

Mogli su malo da doteraju radnju, ali meni kao osvedocenom borcu za lepo, leglo skroz. To onaj brexitovac Marvin, zeza krizu i zanoveta.

Ma da ima minuseva al fina atmosfera

Mogli su malo da doteraju radnju, ali meni kao osvedocenom borcu za lepo, leglo skroz. To onaj brexitovac Marvin, zeza krizu i zanoveta.

Pravi se Englez.

ma da, kao bitch iz breaking bada. meni ne smeta.

Posle pauze, vratio se Marvels Agents of S.H.I.E.L.D. Hydra

asocira na coveka u visokom dvorcu

al mi drago da vidim vorda :) nije propaa

hm, zvuci ko ono nemacko sranje koje su odje hajpovali, preskocicu :fantom:

ne znas sta propustas, ovo ne mogu ni englezi ni skandinavci a nemci sigurno ne. jeste ima nekoliko rupa ali i dalje je odlicna

ne znas sta propustas, ovo ne mogu ni englezi ni skandinavci a nemci sigurno ne. jeste ima nekoliko rupa ali i dalje je odlicna

I dalje nema "naših" titlova?