ducca Posted April 4, 2017 Posted April 4, 2017 i meni se svidelo... ocekujem sledecu sezonu, materijala za nastavak ima na pretek :-) Meni se čini da neće biti nastavka, nekako mi sve deluje zaključeno...uprkos škloparanju zipa :P
Sara Posted April 5, 2017 Posted April 5, 2017 Big Little Lies ne mogu da nadjem poslednju, e7, sa prevodom moze neko da baci link?
Sara Posted April 5, 2017 Posted April 5, 2017 Big Little Lies ne mogu da nadjem poslednju, e7, sa prevodom moze neko da baci link? kraj mi se nije svideo
malistev Posted April 6, 2017 Posted April 6, 2017 Novi pokušaj na temu Zone sumraka/Crnog ogledala: Dimension 404
Lancia Posted April 6, 2017 Posted April 6, 2017 Odgledao Taboo. Vise posvecena paznja Hardiju i vizuelnom, nego samoj radnji, ali valjda ce se iskobeljati sledece godine.
Lancia Posted April 6, 2017 Posted April 6, 2017 I ja ga skoro odgledo, meni bilo ok Mogli su malo da doteraju radnju, ali meni kao osvedocenom borcu za lepo, leglo skroz. To onaj brexitovac Marvin, zeza krizu i zanoveta.
Razzmatazz Posted April 6, 2017 Posted April 6, 2017 Mogli su malo da doteraju radnju, ali meni kao osvedocenom borcu za lepo, leglo skroz. To onaj brexitovac Marvin, zeza krizu i zanoveta. Pravi se Englez.
jms_uk Posted April 6, 2017 Posted April 6, 2017 Posle pauze, vratio se Marvels Agents of S.H.I.E.L.D. Hydra
mustang Posted April 6, 2017 Posted April 6, 2017 asocira na coveka u visokom dvorcu al mi drago da vidim vorda :) nije propaa
marv Posted April 9, 2017 Posted April 9, 2017 hm, zvuci ko ono nemacko sranje koje su odje hajpovali, preskocicu ne znas sta propustas, ovo ne mogu ni englezi ni skandinavci a nemci sigurno ne. jeste ima nekoliko rupa ali i dalje je odlicna
Frank Pembleton Posted April 9, 2017 Posted April 9, 2017 ne znas sta propustas, ovo ne mogu ni englezi ni skandinavci a nemci sigurno ne. jeste ima nekoliko rupa ali i dalje je odlicnaI dalje nema "naših" titlova?
Recommended Posts