Sara Posted March 15, 2017 Posted March 15, 2017 Nemojte da se opterećujete sa tim detaljima. Manje više prevaranti su prevaranti, političari takvi kakvi su i to... slazem se, medjutim, ekonomske mahinacije, akcije, brokeri i te stvari ne samo da ne kontam, nego su mi extra nezanimljive, nisam gledala ni vuka sa vol strita
Weenie Pooh Posted March 15, 2017 Posted March 15, 2017 U Vuku najmanje imaš priče o ekonomiji, nema se kad od inspirativnih govora i šmrkanja heroina sa prostituisanih gluteusa.
3opge Posted March 15, 2017 Posted March 15, 2017 tek si sad odgledao? :D Bice cetvrta i to ce biti kraj. one big fat techie wedding?
Sludge Factory Posted March 15, 2017 Posted March 15, 2017 one big fat techie wedding? Pa ne znam, nesto mi ne deluje da ce srecno da se zavrsi, ona tvoja je mnogo sva cudna
3opge Posted March 15, 2017 Posted March 15, 2017 Ma nema sanse, to je gotovo, zavrseno videces, schmuck leti
Sara Posted March 15, 2017 Posted March 15, 2017 U Vuku najmanje imaš priče o ekonomiji, nema se kad od inspirativnih govora i šmrkanja heroina sa prostituisanih gluteusa.Tjah, nije to mamac za mene
El Guapo Posted March 16, 2017 Posted March 16, 2017 The office, gledam sezonu dnevno. U nivou je sa Sainfeldom. Sent from my x600 using Tapatalk
boshoku Posted March 16, 2017 Posted March 16, 2017 The office, gledam sezonu dnevno. U nivou je sa Sainfeldom. Sent from my x600 using Tapatalk baš i nije neka preporuka... kako je taj čovek zaradio stotine miliona, misterija je obavijena enigmom i upakovana u tajnu...
darling Posted March 17, 2017 Posted March 17, 2017 Sjajan!! mojo, tenks sto si mi skrenuo paznju na ovo. zaokupila me, fenomenalna je. imam jos dve epizode da zavrsim, odlazem, zao mi da se rastanemo. al vidim bice i treca sezona ove godine :)
Ajant23 Posted March 17, 2017 Posted March 17, 2017 Ja zaspao na tom Birou i to na sred poslednje epizode prve sezone. I onaj Crni baron mi je bio dosadan. Njega sam odustao, ovo naravno mogu da gledam zbog Kasovica, ali greota što nije zanimljivije, valjda će biti druga sezona. Dosta nizak nivo za francusku produkciju, podrazumeva nivo gledaoca ala EU fondovi, dakle - imbecila...
Jeremija Posted March 17, 2017 Posted March 17, 2017 Ko ima Pickbox, primetio sam da su (konačno) počeli da uvode i HD sadržaj, najnovije sezone Black Sails, Billions i SS GB su sve u HD-u. Inače, ako neko slučajno iz Pickboxa čita, odradite isto i sa Mr. Robotom, Dr Who-om, a kasnije i sa preostalim materijalom...
mustang Posted March 17, 2017 Posted March 17, 2017 sta mislite, hocemo li docekati u ovoj sezoni colony malo vise vanzemaljaca? bas stede na sci-fi.
Recommended Posts