Jump to content

O serijama

Featured Replies

Nemojte da se opterećujete sa tim detaljima. Manje više prevaranti su prevaranti, političari takvi kakvi su i to...

slazem se, medjutim, ekonomske mahinacije, akcije, brokeri i te stvari ne samo da ne kontam, nego su mi extra nezanimljive, nisam gledala ni vuka sa vol strita

• Replies 22.7k
  • Views 2m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Search mi ne pomaže pa ne znam jel su bile spominjane dve švedske serije, alska mig i love and anarchy. Dajte mi znak ako nisu da krenem sa hajpom.   https://www.imdb.com/title/tt9325320/

• Sludge Factory
    Sludge Factory

BB ne zasluzuje ni u prvih 50 da bude, u sustini je serija jedno veliko jaje. Jeste bilo ok da se gleda dok je isla, ali tesko da bih uzeo ponovo da je gledam.

Posted Images

U Vuku™ najmanje imaš priče o ekonomiji, nema se kad od inspirativnih govora i šmrkanja heroina sa prostituisanih gluteusa.

tek si sad odgledao? :D

Bice cetvrta i to ce biti kraj. 

one big fat techie wedding?

one big fat techie wedding?

Pa ne znam, nesto mi ne deluje da ce srecno da se zavrsi, ona tvoja je mnogo sva cudna  :wub:

Ma nema sanse, to je gotovo, zavrseno

Ma nema sanse, to je gotovo, zavrseno

videces, schmuck leti

U Vuku™ najmanje imaš priče o ekonomiji, nema se kad od inspirativnih govora i šmrkanja heroina sa prostituisanih gluteusa.

Tjah, nije to mamac za mene

The office, gledam sezonu dnevno.

U nivou je sa Sainfeldom.

Sent from my x600 using Tapatalk

The office, gledam sezonu dnevno.

U nivou je sa Sainfeldom.

Sent from my x600 using Tapatalk

baš i nije neka preporuka... kako je taj čovek zaradio stotine miliona, misterija je obavijena enigmom i upakovana u tajnu...

Sjajan!!

LBDL_page.jpg

mojo, tenks sto si mi skrenuo paznju na ovo. zaokupila me, fenomenalna je. imam jos dve epizode da zavrsim, odlazem, zao mi da se rastanemo.

al vidim bice i treca sezona ove godine :)

Ja zaspao na tom Birou i to na sred poslednje epizode prve sezone. I onaj Crni baron mi je bio dosadan. Njega sam odustao, ovo naravno mogu da gledam zbog Kasovica, ali greota što nije zanimljivije, valjda će biti druga sezona.

Dosta nizak nivo za francusku produkciju, podrazumeva nivo gledaoca ala EU fondovi, dakle - imbecila...

blah..

Ko ima Pickbox, primetio sam da su (konačno) počeli da uvode i HD sadržaj, najnovije sezone Black Sails, Billions i SS GB su sve u HD-u.

Inače, ako neko slučajno iz Pickboxa čita, odradite isto i sa Mr. Robotom, Dr Who-om, a kasnije i sa preostalim materijalom...

sta mislite, hocemo li docekati u ovoj sezoni colony malo vise vanzemaljaca? bas stede na sci-fi.