March 10, 20178 yr SIVI DOM repriza na RTS u nedelju u 21h... Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
March 12, 20178 yr joj i ja sam se napalila na biro, zbogm skandinavci, helou francuzi. imas kod snoa spakovane obe sezone sa hc engleskim titlovima.
March 12, 20178 yr sinoć sam pogledo 1 ep dekstera i evo baš nešto pravim petogodišnji plan i razmišljam da li da s belolistićara pređem na vas koji ste to hvalili
March 12, 20178 yr Hahaha, imala sam plus i minus faze po sezonama ali kad na kraju sve zbrojim drag mi je
March 12, 20178 yr Dexter je odlična zabava. Druga sezona vrhunsko štivo, četvrta takođe, ostale dosta dobre. Doduše, poslednju su mogli i da ne snime, to se mora priznati...
March 14, 20178 yr bilions, a spram blek sejls, tabu... & sličnih tocila, još je i ok serija grim, slipi holou, supernećural, piče fino
March 14, 20178 yr Meni najveći problem kod Bilionsa što se ič ne razumem u temu i uopšte ne kapiram u čemu se sastoji genijalnost glavnog baje tako da me ne drži ... Kod pirata sam svoj na svome
March 15, 20178 yr Meni najveći problem kod Bilionsa što se ič ne razumem u temu i uopšte ne kapiram u čemu se sastoji genijalnost glavnog baje tako da me ne drži ... Kod pirata sam svoj na svomeNemojte da se opterećujete sa tim detaljima. Manje više prevaranti su prevaranti, političari takvi kakvi su i to...
March 15, 20178 yr dosta dobra treca sezona Halt And Catch Fire, bice izgleda i cetvrta. tek si sad odgledao? :D Bice cetvrta i to ce biti kraj.