Pokojni Ruxin Posted July 22, 2015 Posted July 22, 2015 Bojack horseman kida. Podseća me na nešto depresivniji AD, dal zbog vila arneta ili humora koji ume biti sličan sa gomilom suptilnih fazona koji lako promaknu...ne znam kako sam uspeo za ovo čuti tek pre par dana, ozbiljan kvalitet.
gagilija Posted July 22, 2015 Posted July 22, 2015 pitanje za ove sto su odgledali jordskott. gde da nabavim prevod .... odgledala sam 6 epizoda sa engleskim prevodom i to je sve sto sam nasla, ostalo nema prevod ili ima samo svedski titl.... inace, meni sasvim ok serija....
Gylfi Posted July 23, 2015 Posted July 23, 2015 Pogledao sedam Jordskotta. Hrvatski titlovi sa titlova plus epizode sa zaliva u 720p ferceraju bez podesavanja.
gagilija Posted July 23, 2015 Posted July 23, 2015 Nisam ni znala da je tu cro prevod....sad cu da stavim da se skida. Hvala
Frank Pembleton Posted July 23, 2015 Posted July 23, 2015 Nisam ni znala da je tu cro prevod....sad cu da stavim da se skida. HvalaImaš na prijevodi online...Ako ne poslaću ti ja
Bright Billy Posted July 23, 2015 Posted July 23, 2015 Jel zna neko kad krece (ako uopste krece) druga sezona Gomore?
Dionysos Posted July 23, 2015 Posted July 23, 2015 (edited) Bojack horseman kida. Podseća me na nešto depresivniji AD, dal zbog vila arneta ili humora koji ume biti sličan sa gomilom suptilnih fazona koji lako promaknu...ne znam kako sam uspeo za ovo čuti tek pre par dana, ozbiljan kvalitet. крај друге сезоне (тј. претпоследња епизода ваљда) је баш жешће сјебан Edited July 23, 2015 by Dionysos
gagilija Posted July 23, 2015 Posted July 23, 2015 Imaš na prijevodi online...Ako ne poslaću ti ja nasla, hvala. nisam ni znala da ima "nas" prevod....pratila sam na engleskom sto mi nije toliki problem, ali vise volim kad mogu skroz da se opustim i ne razmisljam ako naidje neka rec koju ne poznajem...
Frank Pembleton Posted July 23, 2015 Posted July 23, 2015 nasla, hvala. nisam ni znala da ima "nas" prevod....pratila sam na engleskom sto mi nije toliki problem, ali vise volim kad mogu skroz da se opustim i ne razmisljam ako naidje neka rec koju ne poznajem...Ja samo odande i uzimam prevode, doduše sad je zastoj, imaju neke pizdarije oko krađe titlova od strane drugih sajtova...
Pokojni Ruxin Posted July 23, 2015 Posted July 23, 2015 крај друге сезоне (тј. претпоследња епизода ваљда) је баш жешће сјебан Nisam dogurao dotle, privodim tek prvu kraju. Ali već sad mi se čini da je bojack u svoj svojoj bizarnosti i nadrealnosti jedna od najiskrenijih i najljudskijih stvari na televiziji. A vidim da neki vele da je druga sezona još bolja... Nemam pojma kako ovo prolazi ispod radara, kult u nastajanju.
steins Posted July 23, 2015 Posted July 23, 2015 Prva sezona Tiranina mi se baš dopala.... ....a onda sam krenuo da gledam drugu ...
Аврам Гојић Posted July 24, 2015 Posted July 24, 2015 Rastao sam se od Parks and Rec u petoj sezoni. Ron postao crybaby, u svakoj epizodi bave se ljubavlju, sapunica brate. Dovidjenja. Arrested Development suta dupad!
zema Posted July 24, 2015 Posted July 24, 2015 Jel zna neko kad krece (ako uopste krece) druga sezona Gomore? 2016. jesi gledao 1992?
Weenie Pooh Posted July 24, 2015 Posted July 24, 2015 Rastao sam se od Parks and Rec u petoj sezoni. Ron postao crybaby, u svakoj epizodi bave se ljubavlju, sapunica brate. Dovidjenja. Arrested Development suta dupad! Lrd će te se odreći preko novina, ali to je samo dokaz da si 100% u pravu
Recommended Posts