Bright Billy Posted May 29, 2015 Posted May 29, 2015 jel gledo neko aquarius? http://www.imdb.com/title/tt3768572/?ref_=ttep_ep_tt
Lrd Posted May 29, 2015 Posted May 29, 2015 jel gledo neko aquarius? http://www.imdb.com/title/tt3768572/?ref_=ttep_ep_tt Pošto sam ja prvi pito, onda nisam! tako da moraš sad ti. Pa javi posle kakav je.
Bright Billy Posted May 29, 2015 Posted May 29, 2015 sad bas kupih prve dve epizode, pa pisem kad stignem da ih pogledam.
Razzmatazz Posted May 29, 2015 Posted May 29, 2015 Ja počeh The Last Man On Earth i za sada mi dobro.
3opge Posted May 29, 2015 Posted May 29, 2015 Appropriate Adult McNulty kao porodicni sajko kiler, odlicno za pocetak.
Bright Billy Posted May 29, 2015 Posted May 29, 2015 (edited) aquarius je vrlo konfuzan. odlicna je tema i vuce te da gledas, al gomila stvari tu ne stima. dramaturski je teska konstrukcija, podela bas tanka i kod trece zamerke ne mogu da se odlucim dal je generalno losa rezija il je samo losa montaza. fotka, scenografija i kostimi su na nekom tarantinovskom tragu, pa bi duhovni da lici na vinsenta vegu, al ga kolje sto nije dzanki placeni ubica nego pandur strejter; a pogotovo nije volta dzontra. to su neki prvi utisci, na osnovu odgledane prve epizode. sad odo da gledam borbu za slobodu teksasa... Edited May 29, 2015 by Bright Billy
Lrd Posted May 29, 2015 Posted May 29, 2015 aquarius je vrlo konfuzan. odlicna je tema i vuce te da gledas, al gomila stvari tu ne stima. dramaturski je teska konstrukcija, podela bas tanka i kod trece zamerke ne mogu da se odlucim dal je generalno losa rezija il je samo losa montaza. fotka, scenografija i kostimi su na nekom tarantinovskom tragu, pa bi duhovni da lici na vinsenta vegu, al ga kolje sto nije dzanki placeni ubica nego pandur strejter; a pogotovo nije volta dzontra. to su neki prvi utisci, na osnovu odgledane prve epizode. sad odo da gledam borbu za slobodu teksasa... Kul. Meni je najvažnije: er si se smarao dok si gledao? Er prošlo prebrzo? Jedva čekaš sledeću? Te fore. Nisi dao jasnu presudu: da ili ne.
Bright Billy Posted May 29, 2015 Posted May 29, 2015 (edited) nisam se smarao i gledacu dalje. al me stvarno zacudilo kako su te neke zanatske stvari odradili lose. jbg, ne ocekujes tako nesto od holivuda. al ajde, prva epizoda pa se mozda nisu uigrali... Edited May 29, 2015 by Bright Billy
Lrd Posted May 29, 2015 Posted May 29, 2015 nisam se smarao i gledacu dalje. al me stvarno zacudilo kako su te neke zanatske stvari odradili lose. jbg, ne ocekujes tako nesto od holivuda. al ajde, prva epizoda pa se mozda nisu uigrali... Ajd, skinuću. Nekad.
Tresko Posted May 30, 2015 Posted May 30, 2015 Pustio NBC sve epizode Aquariusa odjednom na VOD, tako da već ima sve da se skine.
mandingo Posted May 30, 2015 Posted May 30, 2015 sudeci po prvim epizodama, jedino sto valja je muzika i claire holt.
steins Posted May 30, 2015 Posted May 30, 2015 Pustio NBC sve epizode Aquariusa odjednom na VOD, tako da već ima sve da se skine. ali je kakvoća očajna. :( elem, završio Blacklist - ispala je odlična - Spajder vuče seriju, al i ostali dobro rade - postoji neka "hemija" izmedju likova koja mi je obavezna.
ducca Posted May 30, 2015 Posted May 30, 2015 Krenuo i Texas Rising. Rej Liota fura imidž iz pokradenog Gulijetinog (ili kako se već zove) spota Kakva je presuda?
steins Posted May 30, 2015 Posted May 30, 2015 Kakva je presuda? nisam jos pogledao, ali ću svakako gledati. Čini mi se da je dobra zabava .
Mr.Mxyzptlk Posted May 30, 2015 Posted May 30, 2015 Ja počeh The Last Man On Earth i za sada mi dobro. gde si kupio drugu epizodu?
Recommended Posts