Jump to content
IGNORED

O serijama

Mr.Smith

Recommended Posts

Posted

sad bas kupih prve dve epizode, pa pisem kad stignem da ih pogledam.

Posted

Ja počeh The Last Man On Earth i za sada mi dobro.

Posted

Appropriate Adult

McNulty kao porodicni sajko kiler, odlicno za pocetak.

Posted (edited)

aquarius je vrlo konfuzan. odlicna je tema i vuce te da gledas, al gomila stvari tu ne stima. dramaturski je teska konstrukcija, podela bas tanka i kod trece zamerke ne mogu da se odlucim dal je generalno losa rezija il je samo losa montaza. fotka, scenografija i kostimi su na nekom tarantinovskom tragu, pa bi duhovni da lici na vinsenta vegu, al ga kolje sto nije dzanki placeni ubica nego pandur strejter; a pogotovo nije volta dzontra.

to su neki prvi utisci, na osnovu odgledane prve epizode.

sad odo da gledam borbu za slobodu teksasa...

Edited by Bright Billy
Posted

aquarius je vrlo konfuzan. odlicna je tema i vuce te da gledas, al gomila stvari tu ne stima. dramaturski je teska konstrukcija, podela bas tanka i kod trece zamerke ne mogu da se odlucim dal je generalno losa rezija il je samo losa montaza. fotka, scenografija i kostimi su na nekom tarantinovskom tragu, pa bi duhovni da lici na vinsenta vegu, al ga kolje sto nije dzanki placeni ubica nego pandur strejter; a pogotovo nije volta dzontra.

to su neki prvi utisci, na osnovu odgledane prve epizode.

sad odo da gledam borbu za slobodu teksasa...

Kul. Meni je najvažnije: er si se smarao dok si gledao? Er prošlo prebrzo? Jedva čekaš sledeću? Te fore. Nisi dao jasnu presudu: da ili ne.

Posted (edited)

nisam se smarao i gledacu dalje. al me stvarno zacudilo kako su te neke zanatske stvari odradili lose. jbg, ne ocekujes tako nesto od holivuda. al ajde, prva epizoda pa se mozda nisu uigrali...

Edited by Bright Billy
Posted

nisam se smarao i gledacu dalje. al me stvarno zacudilo kako su te neke zanatske stvari odradili lose. jbg, ne ocekujes tako nesto od holivuda. al ajde, prva epizoda pa se mozda nisu uigrali...

Ajd, skinuću. Nekad.

Posted

Pustio NBC sve epizode Aquariusa odjednom na VOD, tako da već ima sve da se skine.

Posted

sudeci po prvim epizodama, jedino sto valja je muzika i claire holt.

Posted

Pustio NBC sve epizode Aquariusa odjednom na VOD, tako da već ima sve da se skine.

ali je kakvoća očajna. :( 

elem, završio Blacklist - ispala je odlična - Spajder vuče seriju, al i ostali dobro rade - postoji neka "hemija" izmedju likova koja mi je obavezna. 

Posted

Krenuo i Texas Rising.

:wub:

Rej Liota fura imidž iz pokradenog™ Gulijetinog (ili kako se već zove) spota

Kakva je presuda?

Posted

Kakva je presuda?

nisam jos pogledao, ali ću svakako gledati. Čini mi se da je dobra zabava .

Posted

Ja počeh The Last Man On Earth i za sada mi dobro.

gde si kupio drugu epizodu?