Jump to content
IGNORED

O serijama

Mr.Smith

Recommended Posts

Posted

Odgledao Forst, kao sto rekoh dobro snimljeno, inteligentan zaplet, uverljivo, uzivao sam dok sam gledao

Spoiler

... ali je kraj antiklimaks totalni, nejasan, neodredjen.

Posted (edited)
On 13. 1. 2024. at 16:00, 3opge said:

imali smo mi do sada puno diskusije o Succession ali uvek se pojave ove krtice sto kenjaju da im se ne svidja ali su gledali redovno

Dogovorite se između sebe, da li ne smeš da kritikuješ ako jesi gledao/glasao, ili ne smeš da kritikuješ ako nisi gledao/glasao? :nobles:

Edited by Weenie Pooh
Posted
13 hours ago, Weenie Pooh said:

Dogovorite se između sebe, da li ne smeš da kritikuješ ako jesi gledao/glasao, ili ne smeš da kritikuješ ako nisi gledao/glasao? :nobles:

ili si gledao i svidelo ti se a lazes da nije jer si krtica ili nisi gledao sve epizode pa ne mozes da sudis lol 
sta reci kad ljudi neironicno porede succession sa sopranovima 

in other news krenuo true detective sa jodie foster ima gi na trafike

• +1 1
Posted
13 minutes ago, Blojler said:

ili si gledao i svidelo ti se a lazes da nije jer si krtica ili nisi gledao sve epizode pa ne mozes da sudis lol 

Posted

Spržio sam The Wilds season 01 na amazonu, pošto sam uplatio™ mesec dana free pa gledam da iskoristim i pogledam šta valjano... Naravno, ponuda je i dalje smešno mala.

Privuklo me ostajanje na pustom ostrvu 8 devojaka, pa reko da vidim šta će se desi... U početku mlitavo, gluma krindž kod trećine njih, ali su kroz flešbekove uspeli solidno da izgrade likove, a i gluma je bila malo bolja kako je serija odmicala, pa je do kraja ispalo sasvim solidno, priča se fino odvija, po malo odgovara kako i zašto su tamo završili i sl. 

Najslabija karika mi je glavna "negativka", prvo mi je bila jako poznata, ali se posle koje sekunde setih da je u pitanju Brenda iz Six Feet Under. 

Posted

Ovako na prvu loptu, ne izgleda ovo lose..mozda i pogledam(zavisce od broja epizoda)..licno, nisam toliki ljubitelj orginalnog filma(okej je, ali, znacajno mi je ispod Snatcha i Dve dvocevke)..dopada mi se kasting Ekspozita kao Flecera..

Posted

Niko nije gledao, for all mankind :D?

Zaplet serije se vrti oko istorijske trke za mesec, u alternativnoj realnosti ruska raketa za mesec nije explodirala na rampi u zvezdanom gradu, te su sovjeti stigli na mesec prvi, što je navelo amere da nastave da ulažu ozbiljnu lovu u trku za Mars, SSSR se nije raspao 91 već takođe učestvuje u toj trci....

Posted

mare of easttown fina mini serijica, ok plot twist..:fantom:

• +1 2
Posted

nego el ima jos nesto slicno na foru squid game, koja je u stvari bila na foru po meni daleko bolje serije alice in borderland..:fantom:

Posted (edited)
13 minutes ago, Shaq said:

nego el ima jos nesto slicno na foru squid game, koja je u stvari bila na foru po meni daleko bolje serije alice in borderland..:fantom:

“Escape room”? Mada, to je film.

edit: setila sam se i The Hunt! Isto film.

Edited by Patty Lee
  • +1 1
Posted

Gledo sam escape room, al nisam ovaj the hunt.. bum ga videl posle..:fantom:

Posted
3 hours ago, gone fishing said:

Niko nije gledao, for all mankind :D?

Zaplet serije se vrti oko istorijske trke za mesec, u alternativnoj realnosti ruska raketa za mesec nije explodirala na rampi u zvezdanom gradu, te su sovjeti stigli na mesec prvi, što je navelo amere da nastave da ulažu ozbiljnu lovu u trku za Mars, SSSR se nije raspao 91 već takođe učestvuje u toj trci....

Skinuo sve sezone, ali jos nisam poceo da gledam...