Caligula Posted January 14 Posted January 14 Odgledao Forst, kao sto rekoh dobro snimljeno, inteligentan zaplet, uverljivo, uzivao sam dok sam gledao Spoiler ... ali je kraj antiklimaks totalni, nejasan, neodredjen.
Weenie Pooh Posted January 14 Posted January 14 (edited) On 13. 1. 2024. at 16:00, 3opge said: imali smo mi do sada puno diskusije o Succession ali uvek se pojave ove krtice sto kenjaju da im se ne svidja ali su gledali redovno Dogovorite se između sebe, da li ne smeš da kritikuješ ako jesi gledao/glasao, ili ne smeš da kritikuješ ako nisi gledao/glasao? Edited January 14 by Weenie Pooh
Blojler Posted January 15 Posted January 15 13 hours ago, Weenie Pooh said: Dogovorite se između sebe, da li ne smeš da kritikuješ ako jesi gledao/glasao, ili ne smeš da kritikuješ ako nisi gledao/glasao? ili si gledao i svidelo ti se a lazes da nije jer si krtica ili nisi gledao sve epizode pa ne mozes da sudis lol sta reci kad ljudi neironicno porede succession sa sopranovima in other news krenuo true detective sa jodie foster ima gi na trafike 1
Weenie Pooh Posted January 15 Posted January 15 13 minutes ago, Blojler said: ili si gledao i svidelo ti se a lazes da nije jer si krtica ili nisi gledao sve epizode pa ne mozes da sudis lol
Mil@n Posted January 15 Posted January 15 Spržio sam The Wilds season 01 na amazonu, pošto sam uplatio™ mesec dana free pa gledam da iskoristim i pogledam šta valjano... Naravno, ponuda je i dalje smešno mala. Privuklo me ostajanje na pustom ostrvu 8 devojaka, pa reko da vidim šta će se desi... U početku mlitavo, gluma krindž kod trećine njih, ali su kroz flešbekove uspeli solidno da izgrade likove, a i gluma je bila malo bolja kako je serija odmicala, pa je do kraja ispalo sasvim solidno, priča se fino odvija, po malo odgovara kako i zašto su tamo završili i sl. Najslabija karika mi je glavna "negativka", prvo mi je bila jako poznata, ali se posle koje sekunde setih da je u pitanju Brenda iz Six Feet Under.
Misko Posted January 19 Posted January 19 Ovako na prvu loptu, ne izgleda ovo lose..mozda i pogledam(zavisce od broja epizoda)..licno, nisam toliki ljubitelj orginalnog filma(okej je, ali, znacajno mi je ispod Snatcha i Dve dvocevke)..dopada mi se kasting Ekspozita kao Flecera..
kud u maglu Simoviću Posted January 19 Posted January 19 yellowstone je succession na divljem zapadu 1
Arkadija Posted January 19 Posted January 19 https://www.imdb.com/video/vi2170865433/?playlistId=tt2934286&ref_=tt_pr_ov_vi I Halo se vraća u februaru sa drugom sezonom.
gone fishing Posted January 19 Posted January 19 Niko nije gledao, for all mankind ? Zaplet serije se vrti oko istorijske trke za mesec, u alternativnoj realnosti ruska raketa za mesec nije explodirala na rampi u zvezdanom gradu, te su sovjeti stigli na mesec prvi, što je navelo amere da nastave da ulažu ozbiljnu lovu u trku za Mars, SSSR se nije raspao 91 već takođe učestvuje u toj trci....
Shaq Posted January 19 Posted January 19 nego el ima jos nesto slicno na foru squid game, koja je u stvari bila na foru po meni daleko bolje serije alice in borderland..
Patty Lee Posted January 19 Posted January 19 (edited) 13 minutes ago, Shaq said: nego el ima jos nesto slicno na foru squid game, koja je u stvari bila na foru po meni daleko bolje serije alice in borderland.. “Escape room”? Mada, to je film. edit: setila sam se i The Hunt! Isto film. Edited January 19 by Patty Lee 1
Shaq Posted January 19 Posted January 19 Gledo sam escape room, al nisam ovaj the hunt.. bum ga videl posle..
jms_uk Posted January 19 Posted January 19 3 hours ago, gone fishing said: Niko nije gledao, for all mankind ? Zaplet serije se vrti oko istorijske trke za mesec, u alternativnoj realnosti ruska raketa za mesec nije explodirala na rampi u zvezdanom gradu, te su sovjeti stigli na mesec prvi, što je navelo amere da nastave da ulažu ozbiljnu lovu u trku za Mars, SSSR se nije raspao 91 već takođe učestvuje u toj trci.... Skinuo sve sezone, ali jos nisam poceo da gledam...
Frank Pembleton Posted January 19 Posted January 19 6 hours ago, kud u maglu Simoviću said: yellowstone je succession na divljem zapadu Prilično lupetanje.... BTW samo dve sezone na Netflix 1
Recommended Posts