Mil@n Posted April 4, 2023 Posted April 4, 2023 ‚Mayor of Kingstown slabija od prve sezone, ali i dalje dobra.
kud u maglu Simoviću Posted April 4, 2023 Posted April 4, 2023 jel se varam ili je prošlo neprimećena s03 happy valley 1 4
oyashirazu Posted April 5, 2023 Posted April 5, 2023 Happy valley nikako da krenemo, skoro smo odgledali prve dve, pa nam se valjda može da odlažemo. našu ketrin sam gledala kao džuliju čajld na hbomaxu, žena može sve da glumi. ona i olivia kolman kraljice sveta. 1
Nebojsa Posted April 6, 2023 Posted April 6, 2023 lucky hank - bob odenkirk u ulozi melanholicnog, duhovitog profesora knjizevnosti na koledzu u nekoj usa zabiti. lepo to ide u dosadasnje tri epizode, s dosta otvorenih tema, uglavnom obradjenih u direktnim odnosima izmedju glavnog junaka i likova iz okruzenja: zivot u senci uspesnijeg oca, takodje profesora i pisca; zivopisnih kolega s katedre; dekana i supruge kao glasova razuma i realnosti; samodopadljivih gen z studenata i sl. kreatori serije: pol liberstin i eron zelman, prvih par epizoda reziju potpisao piter fareli. 3
kipo Posted April 9, 2023 Posted April 9, 2023 Neko odgledao Liaison? Prva ep me nije odusevila nic, ne bih gubio vrijeme ako nije zanimljivije
Bogotac Posted April 10, 2023 Posted April 10, 2023 Gledam ponovo Breaking Bad na superstaru,kakvo jebeno remek delo 3
Lancia Posted April 10, 2023 Posted April 10, 2023 Ja odgledao prvu epizodu Natural Born Narco i ne mislim dalje, ne znam sta ljudi ovde vide dobro.
kipo Posted April 11, 2023 Posted April 11, 2023 Poceo sinoc Devil in Ohio, dobacio do druge epizode. Sasvim uobicajeno hoce da pomire neki djavolji kult, traumu jedne izrezane djevojke, sa urbanim porodicnim, tinejdzersko-pubertetskim problemima. How yes no.
ljuttko Posted April 11, 2023 Posted April 11, 2023 On 4. 4. 2023. at 23:23, kud u maglu Simoviću said: jel se varam ili je prošlo neprimećena s03 happy valley Hvala na podsećanju, potpuno sam izgubila iz vida da se pojavila treća sezona. Odgledala u cugu za 2 dana i makar se po stoti put ponavljala , ovi engleski glumci su sve i svja glumačkog posla. Ne znam kako uspevaju da do poslednjeg detalja snime sve da bude ovako uverljivo 1
Lancia Posted April 11, 2023 Posted April 11, 2023 On 4. 4. 2023. at 22:23, kud u maglu Simoviću said: jel se varam ili je prošlo neprimećena s03 happy valley Fala na ovom, sad sam stukao prvu sezonu, najzad nesto krsteno i radnja i gluma, sve super 1
Moonwalker Posted April 11, 2023 Posted April 11, 2023 (edited) On 4.4.2023. at 1:53, black mirror said: svima kojima se svidja yellowstone obavezno pogledati 1923. davno nisam ovako uzivao gledajuci neku seriju, i 1883 je dobar ali ovo jos bolje Isto samo meni se malo vise svidja 1883., ali cekam sledecu sezonu 1923. Glumci Sto napisa @kud u maglu Simoviću Helen Miren - steta sto ne daju Oskare za serije ne bi imala gde da ih stavi. Timoti Dalton - mrzim ga vec intenzivno. Od Sekspira do vesterna. Edited April 11, 2023 by Moonwalker
nera Posted April 12, 2023 Posted April 12, 2023 Nabasala saltajuci kanale na The Ark. Deluje gledljivo za ubiti vreme, vidi se da su se trudili. No daleko ispod od recimo The Expanse. Zanimljivo mi sto je Balkan Media ukljucen, a izgleda i ministarstvo kulture Srbije.
Recommended Posts