Jump to content
IGNORED

O serijama

Mr.Smith

Recommended Posts

Posted
2 hours ago, djeneralche said:

Uzeo da gledam Yellowstone i previse banalne kaubojstine za mene, odgledacu prvu sezonu ali tesko da cu da nastavim. 

I ja sam se bio malko smorio od silne kaubojstine prevashodno sto sam otprilike znao da je Montana, drzava u kojoj se serija odigrava skroz severno na granici sa Kanadom a posto sam barem ja navikao da kauboje vidjam u filmovima/serijama kada su u juznim republikama, tipa teksas, arizona i slicno sam mislio da je preterivanje dok nisam proguglao i video da barem pola populacije montane se bavi stocarstvom i da su bukvalni kauboji i da je u stvari Montana a ne Teksas cowboy country broj u Americi.

Posted

Danas pustio Kičićevu Mama i tata se igraju rata, pas i kravata, i baš sam zadovoljan. Super napisano, dobri detalji, gluma korektna za žanr, zabavno i emotivno.

• +1 3
Posted
57 minutes ago, Zlurad said:

I ja sam se bio malko smorio od silne kaubojstine prevashodno sto sam otprilike znao da je Montana, drzava u kojoj se serija odigrava skroz severno na granici sa Kanadom a posto sam barem ja navikao da kauboje vidjam u filmovima/serijama kada su u juznim republikama, tipa teksas, arizona i slicno sam mislio da je preterivanje dok nisam proguglao i video da barem pola populacije montane se bavi stocarstvom i da su bukvalni kauboji i da je u stvari Montana a ne Teksas cowboy country broj u Americi.

Meni je kaubojstina ok ali ovde je nekako banalna, lik je uspeo u prve tri epizode da ubije tri coveka u nekim potpuno nezavisnim i random dogadjajima. Pa zigosanje radnika. Ima zanimljivih medjuljudskih odnosa ali previse banalnosti za moj ukus. Fotografija je vrhunska. 

• +1 1
Posted
13 hours ago, maheem said:

Danas pustio Kičićevu Mama i tata se igraju rata, pas i kravata, i baš sam zadovoljan. Super napisano, dobri detalji, gluma korektna za žanr, zabavno i emotivno.

Pogledala sam 2-3 ep oko Nove godine i... da, iznenađujuće neloše. 

Jedva čekanje:

• +1 2
Posted

Jel.ovo Rejcel u ulozi Dzeremi Ajronsa?

• +1 1
Posted (edited)

Izgleda. To mu je jedna od boljih uloga.

Edited by Arkadija
  • Haha 1
Posted

Jeste, to je super film generalno, mada ja volim Dzeremija uvek

Glas :wub:

Posted

Shrinking - onako, ništa spec, pakao srednje klase. Osim što je Jessica Williams neopisivo sexy osoba i Harisona Forda su pustili da glumi običnog čoveka sa problemima posle 50 godina. 

Posted

Snowfall krenula sa šestom sezonom, dobro je zasad.

Posted

Nabo na FoxCrime Roko Skjavone dobra krimi serija italijanska.
Preporučujem dobar miks humora i drame.

....shiit has hit the fan.

• +1 1
Posted
1 hour ago, Frank Pembleton said:

Nabo na FoxCrime Roko Skjavone dobra krimi serija italijanska.
Preporučujem dobar miks humora i drame.

....shiit has hit the fan.

Ovo izgleda dobro, samo mrka kapa da cu pronaci da gledam.

Posted

Znam da kasnim i da ste vec pisali, ali valja jos jednom pomenuti da "The Bear" mnogo zakiva, odlicna serija, slojevita.

Imamo li kuvara na forumu? Jel taj posao stvarno onoliko stresan?

• +1 1
Posted

Dajte neku noviju komediju, HBO, Netflix, iTV, BBC, ko god/sta god.