Baldrick S. Posted February 28, 2023 Posted February 28, 2023 2 hours ago, djeneralche said: Uzeo da gledam Yellowstone i previse banalne kaubojstine za mene, odgledacu prvu sezonu ali tesko da cu da nastavim. I ja sam se bio malko smorio od silne kaubojstine prevashodno sto sam otprilike znao da je Montana, drzava u kojoj se serija odigrava skroz severno na granici sa Kanadom a posto sam barem ja navikao da kauboje vidjam u filmovima/serijama kada su u juznim republikama, tipa teksas, arizona i slicno sam mislio da je preterivanje dok nisam proguglao i video da barem pola populacije montane se bavi stocarstvom i da su bukvalni kauboji i da je u stvari Montana a ne Teksas cowboy country broj u Americi.
maheem Posted February 28, 2023 Posted February 28, 2023 Danas pustio Kičićevu Mama i tata se igraju rata, pas i kravata, i baš sam zadovoljan. Super napisano, dobri detalji, gluma korektna za žanr, zabavno i emotivno. 3
djeneralche Posted February 28, 2023 Posted February 28, 2023 57 minutes ago, Zlurad said: I ja sam se bio malko smorio od silne kaubojstine prevashodno sto sam otprilike znao da je Montana, drzava u kojoj se serija odigrava skroz severno na granici sa Kanadom a posto sam barem ja navikao da kauboje vidjam u filmovima/serijama kada su u juznim republikama, tipa teksas, arizona i slicno sam mislio da je preterivanje dok nisam proguglao i video da barem pola populacije montane se bavi stocarstvom i da su bukvalni kauboji i da je u stvari Montana a ne Teksas cowboy country broj u Americi. Meni je kaubojstina ok ali ovde je nekako banalna, lik je uspeo u prve tri epizode da ubije tri coveka u nekim potpuno nezavisnim i random dogadjajima. Pa zigosanje radnika. Ima zanimljivih medjuljudskih odnosa ali previse banalnosti za moj ukus. Fotografija je vrhunska. 1
Patty Lee Posted March 1, 2023 Posted March 1, 2023 13 hours ago, maheem said: Danas pustio Kičićevu Mama i tata se igraju rata, pas i kravata, i baš sam zadovoljan. Super napisano, dobri detalji, gluma korektna za žanr, zabavno i emotivno. Pogledala sam 2-3 ep oko Nove godine i... da, iznenađujuće neloše. Jedva čekanje: 2
Arkadija Posted March 1, 2023 Posted March 1, 2023 (edited) Izgleda. To mu je jedna od boljih uloga. Edited March 1, 2023 by Arkadija 1
Midžeta Posted March 1, 2023 Posted March 1, 2023 Jeste, to je super film generalno, mada ja volim Dzeremija uvek Glas
Amos Posted March 4, 2023 Posted March 4, 2023 Shrinking - onako, ništa spec, pakao srednje klase. Osim što je Jessica Williams neopisivo sexy osoba i Harisona Forda su pustili da glumi običnog čoveka sa problemima posle 50 godina.
napadaj Posted March 4, 2023 Posted March 4, 2023 Snowfall krenula sa šestom sezonom, dobro je zasad.
Frank Pembleton Posted March 4, 2023 Posted March 4, 2023 Nabo na FoxCrime Roko Skjavone dobra krimi serija italijanska.Preporučujem dobar miks humora i drame.....shiit has hit the fan. 1
Lancia Posted March 4, 2023 Posted March 4, 2023 1 hour ago, Frank Pembleton said: Nabo na FoxCrime Roko Skjavone dobra krimi serija italijanska. Preporučujem dobar miks humora i drame. ....shiit has hit the fan. Ovo izgleda dobro, samo mrka kapa da cu pronaci da gledam.
goofs Posted March 4, 2023 Posted March 4, 2023 Znam da kasnim i da ste vec pisali, ali valja jos jednom pomenuti da "The Bear" mnogo zakiva, odlicna serija, slojevita. Imamo li kuvara na forumu? Jel taj posao stvarno onoliko stresan? 1
jms_uk Posted March 4, 2023 Posted March 4, 2023 19 minutes ago, Lancia said: Ovo izgleda dobro, samo mrka kapa da cu pronaci da gledam. Ne znam da li ti treba VPN za UK, ali ima ovde kod mene https://www.channel4.com/programmes/ice-cold-murders-rocco-schiavone 1
John Coltrane Posted March 4, 2023 Posted March 4, 2023 Dajte neku noviju komediju, HBO, Netflix, iTV, BBC, ko god/sta god.
jms_uk Posted March 4, 2023 Posted March 4, 2023 58 minutes ago, John Coltrane said: Dajte neku noviju komediju, HBO, Netflix, iTV, BBC, ko god/sta god. https://www.channel4.com/programmes/everyone-else-burns 1
Recommended Posts