Milošica Posted February 22, 2023 Posted February 22, 2023 Just now, kud u maglu Simoviću said: a kako je beri lindon bio sa finansijske strane priličan čabar, onda su ga ovde lagano oduvali generalno je imao problem saradnje sa holivudskim producentima Sa finansijske strane čabar, a meni jedan od najdražih filmova. Mada ja obožavam i često kritikovani Eyes wide shut. 1
goofs Posted February 22, 2023 Posted February 22, 2023 Tulsa King, iznenadjujuce zabavn i uglavnom dobar. Podseca me neodoljivo na Justified, slicnog je fazona, krimi drama, mafija, ali sve nekako lightweight i neozbiljno (hillbilly mafija, a ne nostra). Ima bas komicnih scena, upisao sam se kad je Gilfojl (iz Silicon Valleya) rekao da je 7 godina radio u startapu Celavi iz Wirea odlican. Rasplet, odnosno poslednje dve epizode, su malo previse limunada i naivne, moglo je mozda bolje, i bez onog aprijatnog flešbeka.
mustang Posted February 22, 2023 Posted February 22, 2023 Meni je ekipa iz pot store nevidjena Ne zna se ko je zivopisniji. Stalone odlican komedijas
kud u maglu Simoviću Posted February 22, 2023 Posted February 22, 2023 (edited) fantastično vozi slaj u tulsi, od komičara do dramske uloge i nazad fina zabava Edited February 22, 2023 by kud u maglu Simoviću
kud u maglu Simoviću Posted February 23, 2023 Posted February 23, 2023 1 hour ago, kipo said: I kako sad da se ne pogleda Tulsa ne znam šta si čekao do sada kao ledena limunada u vrelom julskom danu nećeš se napiti i ludo provesti al će te lepo rashladiti 1
kipo Posted February 23, 2023 Posted February 23, 2023 3 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: ne znam šta si čekao do sada kao ledena limunada u vrelom julskom danu nećeš se napiti i ludo provesti al će te lepo rashladiti Ono, kontam matori Stalone izasao sa robije..
kud u maglu Simoviću Posted February 23, 2023 Posted February 23, 2023 (edited) superica je slaj, izašao sa mardelja posle četvrt veka i susreo se sa pošastima današnjice, al ih hendluje i levom i desnom e in ader njuz, gledam 1923. i velika je nepravda što se oskar ne dodeljuje i za serije helen miren ga apsolutno zaslužuje kraljica Edited February 23, 2023 by kud u maglu Simoviću 4
Frank Pembleton Posted February 24, 2023 Posted February 24, 2023 Stalone dobar, čak se nekako primenjuje doza samoironije u toj glumi...Dobra zabava.A ovo za 1923 jel cela sezona izašla?....shiit has hit the fan.
Moća Posted February 24, 2023 Posted February 24, 2023 To beše ima više sezona koje obuhvataju različite periode?
kipo Posted February 24, 2023 Posted February 24, 2023 10 hours ago, kud u maglu Simoviću said: velika je nepravda što se oskar ne dodeljuje i za serije helen miren ga apsolutno zaslužuje kraljica Najveca. A bukvalno se naglumila kraljice majke. Meni omiljena uloga u ovom dvodijelnom izdanju. Iz srece u ocaj, zaljubljivanje u matorim godinama, tinejdzerska povrijedjenost, apsolutna moc na pretek,. Ma najbolja. 1 1
Nebojsa Posted February 24, 2023 Posted February 24, 2023 4 minutes ago, kipo said: A bukvalno se naglumila kraljice majke. sto joj i nije bilo tesko obzirom na sopstveno aristokratsko podrijetlo... da, naravno - jedna od najvecih ikada. 2
kud u maglu Simoviću Posted February 24, 2023 Posted February 24, 2023 3 hours ago, Moća said: To beše ima više sezona koje obuhvataju različite periode? 1883. i 1923. su prequeli yellowstonea koji ima s05 i sa ove dve tematski odvojene, a dramaturški maestralno povezane u celinu koja bez razmišljanja ulazi u sam vrh serijskog programa 1883. je dolazak porodice daton sa pionirima u montanu, a 1923. je period posle ww I, prohibicija… mene malo podseća na legends of the fall(bred pit, entoni hopkins) 3
Recommended Posts