Jump to content
IGNORED

O serijama

Mr.Smith

Recommended Posts

Posted

Defending Jacob

Gledam zbog Mišel Dokeri (:ziga:), nakon 4 epizode deluje sasvim solidno, u svakom slučaju bolje od prosečne krimi misterije/sudske drame. Nadam se da neće zeznuti na kraju. 

Posted

Završio sam Defending Jacob. Mnogo je više psihološki triler od tipične courtroom drame koja je zapravo samo okvir za prilično intrigantnu priču o stvarnoj prirodi bezuslovne roditeljske ljubavi. Glumački izvrsna. Definitivno jedna od boljih stvari koje sam gledao u poslednje vreme, ali isto tako i jedna od najdepresivnijih, tako da verovatno nije za svako raspoloženje- 

• +1 3
Posted

Sveta trilogija američkih serija iz osamdesetih prikazivanih u SFRJ:

Dinastija

Dalas

Sever i Jug 

:D

Posted

Ne treba zaboraviti Vetrove rata i Rat i secanje, koji su delimicno i snimani u staroj Jugi..

• +1 1
Posted

Ima i ona sa Sibil Separd i Brus Vilisom, pamtim je kao dobru.

Posted
11 minutes ago, Lancia said:

Ima i ona sa Sibil Separd i Brus Vilisom, pamtim je kao dobru.

slučajni partneri :lol:

• +1 1
Posted

Posle tri odgledane epizode, što smatram minimumom za neki sud, Vinčesteri su mi najveće razočarenje ikad :sad:

Posted

White Lotus S01. 

Klasičan primer zašto uvek treba odgledati celu sezonu bilo čega jer iako serija ima malo sporiji flow u prve 3, 4 epizode, poslednje dve su perfektne i daju savršeni smisao svemu. 

Likovi su carski, odlično odglumljeni, dijalozi zanimljivi i vrcavi, na momente ispunjeni sjajnim humorom. Ako na to dodamo Alexandru Daddario i Sidney Sweeney, bog da nas vidi. 

Svaka preporuka.

p.s. da moram da izdvojim nekog lika to bi bio Steve Zahn. Kakav car. 

p.s.s. pogledao sam u aplikaciju, trenutno sam up-to-date /odgledano sve što je izašlo i biće još/ sa 39 serija i 15 u toku neodgledanih (od kojih mi se ne gleda barem 5). Nisam imao pojma da ih je toliko :blink:

• +1 2
Posted

Sad možeš odmah da kreneš i na drugu sezonu :D

Posted

Nemoj, nek se nakupi, ja cu poludeti sto cekam sledecu epizodu (to bi kao trebalo da bude dobro) 

Posted
20 minutes ago, Katikon said:

Nemoj, nek se nakupi, ja cu poludeti sto cekam sledecu epizodu (to bi kao trebalo da bude dobro) 

Naravno da ću sačekati, svašta. :D 

• +1 1
Posted

Meni 2. sezona za sad deluje bolje od 1. po pitanju likova i priče, a možda je samo do Sicilije… U 1. su svakako bolje ribe. :dry: