Halvard Posted October 28, 2022 Posted October 28, 2022 Defending Jacob Gledam zbog Mišel Dokeri (), nakon 4 epizode deluje sasvim solidno, u svakom slučaju bolje od prosečne krimi misterije/sudske drame. Nadam se da neće zeznuti na kraju.
Halvard Posted October 30, 2022 Posted October 30, 2022 Završio sam Defending Jacob. Mnogo je više psihološki triler od tipične courtroom drame koja je zapravo samo okvir za prilično intrigantnu priču o stvarnoj prirodi bezuslovne roditeljske ljubavi. Glumački izvrsna. Definitivno jedna od boljih stvari koje sam gledao u poslednje vreme, ali isto tako i jedna od najdepresivnijih, tako da verovatno nije za svako raspoloženje- 3
Filozof manijak Posted October 31, 2022 Posted October 31, 2022 Sveta trilogija američkih serija iz osamdesetih prikazivanih u SFRJ: Dinastija Dalas Sever i Jug
Jimmy Kowalski Posted October 31, 2022 Posted October 31, 2022 Ne treba zaboraviti Vetrove rata i Rat i secanje, koji su delimicno i snimani u staroj Jugi.. 1
Lancia Posted October 31, 2022 Posted October 31, 2022 Ima i ona sa Sibil Separd i Brus Vilisom, pamtim je kao dobru.
slepa živana Posted October 31, 2022 Posted October 31, 2022 11 minutes ago, Lancia said: Ima i ona sa Sibil Separd i Brus Vilisom, pamtim je kao dobru. slučajni partneri 1
steins Posted November 2, 2022 Posted November 2, 2022 Posle tri odgledane epizode, što smatram minimumom za neki sud, Vinčesteri su mi najveće razočarenje ikad
Mil@n Posted November 3, 2022 Posted November 3, 2022 White Lotus S01. Klasičan primer zašto uvek treba odgledati celu sezonu bilo čega jer iako serija ima malo sporiji flow u prve 3, 4 epizode, poslednje dve su perfektne i daju savršeni smisao svemu. Likovi su carski, odlično odglumljeni, dijalozi zanimljivi i vrcavi, na momente ispunjeni sjajnim humorom. Ako na to dodamo Alexandru Daddario i Sidney Sweeney, bog da nas vidi. Svaka preporuka. p.s. da moram da izdvojim nekog lika to bi bio Steve Zahn. Kakav car. p.s.s. pogledao sam u aplikaciju, trenutno sam up-to-date /odgledano sve što je izašlo i biće još/ sa 39 serija i 15 u toku neodgledanih (od kojih mi se ne gleda barem 5). Nisam imao pojma da ih je toliko 2
*edited by mod Posted November 3, 2022 Posted November 3, 2022 Sad možeš odmah da kreneš i na drugu sezonu
Katikon Posted November 4, 2022 Posted November 4, 2022 Nemoj, nek se nakupi, ja cu poludeti sto cekam sledecu epizodu (to bi kao trebalo da bude dobro)
Mil@n Posted November 4, 2022 Posted November 4, 2022 20 minutes ago, Katikon said: Nemoj, nek se nakupi, ja cu poludeti sto cekam sledecu epizodu (to bi kao trebalo da bude dobro) Naravno da ću sačekati, svašta. 1
mraki Posted November 8, 2022 Posted November 8, 2022 Meni 2. sezona za sad deluje bolje od 1. po pitanju likova i priče, a možda je samo do Sicilije… U 1. su svakako bolje ribe.
Recommended Posts