Jump to content
IGNORED

O serijama

Mr.Smith

Recommended Posts

Posted

Završio treću sezonu Succession. Prva sezona počinje loše, popravlja se od četvrte-pete epizode i drži solidan kvalitet do polovine druge sezone, a onda pada u bunar i sve je dosadnija i dosadnija. Postaje predvidiva, scene su glupe i usiljene, baš se ništa zanimljivo ne dešava.

Čisto sumnjam da ću gledati četvrtu sezonu.

Posted

Odlično Područje bez signala, ali finale već u ponedeljak, 31vog. Zove se po našoj snajci, "Lipša".

• +1 2
Posted

Odlican indid, uprkos svim manama :heart:

Osvezenje jbt, nesto na skoro pa maternjem jeziku da izmami emociju

• +1 2
Posted
19 minutes ago, maheem said:

Painting with John 2

18.februar :wub:

Dankeschön mein Freund :)

• +1 1
Posted (edited)

secrets of playboy

dobar dokumentarac samo sto im je trebalo pola veka da svate da hefner nije bio nikakav feminista nego obican predator

@ToniAdams ako se pitas...da, ima dobrih riba :tongue:

Edited by black mirror
  • +1 1
Posted

Pogledao sam 4 epizode The Office i tu ću stati.

Mislim da ću odmoriti i od Larry Davida na neko vreme, 40 minuta neprijatnosti je previše, bolji je bio sa kraćim epizodama.

• +1 1
Posted

Meni je Larry David apsolutno najbolje od komedije u poslednjih 20 godina. I vec po ustaljenoj praksi, nakon sto prvi put odgledam sve epizode nove sezone, onda jos ponovo vrtim na youtube..

Posted
11 hours ago, Jimmy Kowalski said:

Meni je Larry David apsolutno najbolje od komedije u poslednjih 20 godina. I vec po ustaljenoj praksi, nakon sto prvi put odgledam sve epizode nove sezone, onda jos ponovo vrtim na youtube..

Curb your Enthusiasm je najbolje serija zadnjih 20 godina 🤷🏻‍♂️

Posted (edited)

Odgledah ovo do kraja. Više jer mi je glavna glumica simpa i epizode su kratke, nego zbog bilo čega drugog.

Ima taj element misterije i pitko je, ali sve u svemu bezveze.

Jasno je već po nazivu da vuče na neku parodiju, ali priča počinje koliko toliko ozbiljno, da bi se do kraja totalno raspala.

O nelogičnostima neću, jer parodija. Možda je moglo biti bolje i smešnije da nije te priče o gubitku deteta...

Spoiler

Devojčicu je otac, FBI agent, poveo na posao dok ispituje nekog serijskog ubicu. Tu je malo ostavio samu sa njim, da bi je ovaj ubio i pojeo!? :isuse:

Edited by mraki
  • Haha 1
Posted (edited)

Kao što rekoh, meni lično je sjajna serija, a tebi je objektivno neuklopiva u usaglašeni standard. Ti tuci gledaoce koji je hvale, a ja ću potajno da im tu i tamo šapnem da imaju ukusa i hrabrosti da ga razvijaju svojom glavom, mada dobijaju batine zbog toga što im se dopala...

edit: inače  preslatko ti je ovo: "O nelogičnostima neću, jer parodija." Jbg, šta ćeš...

Edited by Ajant23
Posted

Samo da primetim da "Euforija" polako pada.

Steta.

Posted
3 hours ago, Ajant23 said:

Kao što rekoh, meni lično je sjajna serija, a tebi je objektivno neuklopiva u usaglašeni standard. Ti tuci gledaoce koji je hvale, a ja ću potajno da im tu i tamo šapnem da imaju ukusa i hrabrosti da ga razvijaju svojom glavom, mada dobijaju batine zbog toga što im se dopala...

edit: inače  preslatko ti je ovo: "O nelogičnostima neću, jer parodija." Jbg, šta ćeš...

Neću nikoga da bijem, samo mi je i pored simpatične ideje i glumice serija prilično loša. Jbg. :)

• +1 1