steins Posted January 18, 2022 Posted January 18, 2022 2 hours ago, kud u maglu Simoviću said: the end yellowstone, ova serija spada u the serije, daleko je od vrha ali može da se uglavi na top listi na 7-8. poslednji talas vesterna je bio nekako minimalistički u izražaju(izuzimajući tarantina) a kevin je rešio da uradi ono što najbolje ume, klasičan holivudski vestern. svega ima, prednjače eksterijeri(me like), ima konja, ima rodea, ima tuča i tu nema foliranja. sjajno je uspeo da prebaci priču u sadašnje doba a da ne odluta iz žanra i za to mu svaka čast hajlajc mi je njegov monolog aktivistkinji, a bilo ih je loš, odlični muzički intermeci i par nepotrebnih likova i njohovih priča, šteta što su išli u s04. vidi se da je na silu voleo bih da rade s05 Pa teško će bez s04 da naprave s05 1
kud u maglu Simoviću Posted January 18, 2022 Posted January 18, 2022 s04 je bila, završila se priča kako tako. ja ću sa radošću dočekati s05, i sa uživanijem ispratiti
Mil@n Posted January 18, 2022 Posted January 18, 2022 I ja maločas završio Yellowstone. Odlična mi sezona, baš dobra! Ima toliko dobrih momenata... Serija je takva jedna oda kaubojstvu kao takvom, svaka scena, svaki kadar, svaki pokret kamere u vezi svega sa konjima, a pogotovu u onim igrama i sl - čista je poezija, jednostavno, savršenstvo. Ova dvojica što se vode kao tvorci serije ili sanjaju da budu kauboji ili su dobrano u materiji, ali svakako se odaje utisak da se pričom bavi neko ko zna svoj posao, bilo autentično ili ne. Kada na to dodamo sjajne muzičke podloge, hip hip hooray, ostaje nam samo da svi kupimo čizme, laso, šešire i zajašemo krave jer konja baš i nemamo u izobilju. Ima i zamerki ali srećom u debeloj su manjini. Omiljeni lik mi je Lojd, najbolji story line mi je Džimijev (i on odlično glumi), Bet je toliko biči da jednostavno prestaje da ima smisla svo to njeno ponašanje, kontam, flipnula je, ali bez obzira... Najveća zamerka sezone, možda, je njen prijem u Market Ekvitis, poprilično glup potez bakute koja bi trebala da je malo iskusnija i saznala dovoljno o Bet from season 3. Posle bombastičnog kraja sezone 3, malo su im dali mira /setimo se sezone dva, Datonovi su išli iz jednog u drugo sranje po nekoliko puta po epizodi, poprilično surovo, kao da je JRR Martin pisao/. Nema šta, kvaliteta i dalje ne manjka, spizdio sam sezonu u dva dana. Lets go Datons... 1
Sludge Factory Posted January 18, 2022 Posted January 18, 2022 22 hours ago, napadaj said: Dobra scena iz Succession, kada su bili u Engleskoj: Brexit u jednoj recenici.
maheem Posted January 18, 2022 Posted January 18, 2022 On 14.1.2022. at 14:45, maheem said: Počeo da gledam BBCijev Fargo za siromašne - The Tourist. Za sada fino vozi. https://m.imdb.com/title/tt11847842/ Lik, po naglasku bih rekao da je Irac, se budi bez pamćenja posle šizoidne saobraćajke u australijskoj pripizdini. Prateći tragove kreće u razjašnjenje misterije. Tourist dobro poleteo ali je zato katastrofalno aterirao. Meh 1
Lancia Posted January 21, 2022 Posted January 21, 2022 On 8.4.2019. at 10:30, jorma shparga said: Warrior Peaky Blinders sa Kinezima , krajem XIX veka u S.Francsku pa sta tu moze lose da krene . Realno, uopste nije lose za pocetak, mozga bez ali zabavno Ispada da smo samo nas dvojica gledali. Meni serija super sad sam na pola druge sezone i vec mi zao, sto nema vise.
3opge Posted January 21, 2022 Posted January 21, 2022 Euphoria razvaljuje, svaka cast. Zendaja je jako talenotvano dete a bogami i drugarice su tu 1
Caligula Posted January 21, 2022 Posted January 21, 2022 Euforia kida vaistinu, ne znam jesi li ukacio one dve epizode specijala, bas dobro sve u kompletu. Ima doduse izleta u neko umetnicarenje s vremena na vreme koje mi ide na djordja ali sve zajedno solidna devetka. In adr njuz, po treci put gledam Chernobil, jebeno remek delo
3opge Posted January 21, 2022 Posted January 21, 2022 1 hour ago, Caligula said: Euforia kida vaistinu, ne znam jesi li ukacio one dve epizode specijala, bas dobro sve u kompletu. Ima doduse izleta u neko umetnicarenje s vremena na vreme koje mi ide na djordja ali sve zajedno solidna devetka. In adr njuz, po treci put gledam Chernobil, jebeno remek delo na sta mislis? samo nemoj da mi kazes da si opet otkrio Lyncha.
Caligula Posted January 21, 2022 Posted January 21, 2022 Pa npr. ono sa besikom i depresijom, onda igranje sherloka holmsa i jos par stvari koje ispadaju iz osnovne forme kroz koju ide prica. Inace hermafrodit devojka (zaboravio ime) kao da nije sa ovog sveta. Kast odlican
jms_uk Posted January 21, 2022 Posted January 21, 2022 (edited) Krenula 6. sezona Billions. Kao i Edit 2: I 3. sezona Edited January 22, 2022 by jms_uk
Mil@n Posted January 22, 2022 Posted January 22, 2022 Treća sezona Ozarka je bila izuvanje iz gaća. Nadam se da će da nastave. Na pola sam Euforije, vrhunski uradak.
napadaj Posted January 22, 2022 Posted January 22, 2022 Dobar kraj druge sezone Succession. Nije me iznenadio, očekivao sam da će to da se desi, ali je svejedno izveden na fenomenalan način.
napadaj Posted January 22, 2022 Posted January 22, 2022 Zaboravih da je jebeni Greg neverovatno iritantan, nadam se da će da neko da mu otfikari glavu.
Recommended Posts