Milosh76 Posted July 28, 2021 Posted July 28, 2021 2 hours ago, kipo said: Druga sezona City on a hill odlicna. Meni je prva epizoda bila uzasna, pa sam batalio. Vredi nastaviti?
kipo Posted July 28, 2021 Posted July 28, 2021 22 minutes ago, Milosh76 said: Meni je prva epizoda bila uzasna, pa sam batalio. Vredi nastaviti? Pa sad, ukusi su razliciti, ali sam nocas zaglavio do 3, sto se meni nikad ne desava, bas me odradilo. Sve je tu - drama, likovi toliko razliciti a izdeljani do iznenadjenja, ma jednostavno super. Bolja mi od prve trenutno, na 7. ep sam. 1
Ajant23 Posted July 29, 2021 Posted July 29, 2021 (edited) Sve iz prve sezone je nestalo, gotovo sav kvalitet, Naprosto, jako slabo. Srećom, ostalo je radnje i dalje je zanimljivije od devedeset posto smeća kojima truje ovde godinama, ovaj iznad što smatra da nikog nije bilo da me vaspita. Ali, baš je loše... Smešno je da je druga sezona upravo spuštena na ložanu koju on sipa naokolo, uglavnom. I, samo malo kvaliteta nasleđenog iz prve sezone joj se oduprlo... Edited July 29, 2021 by Ajant23
Ajant23 Posted July 29, 2021 Posted July 29, 2021 Opet mi je vreme za edit pojelo pola posta, barem me ono vaspitava...
kipo Posted July 30, 2021 Posted July 30, 2021 Resident alien me bas razocarao. Super mi je ovaj Alan ali ovo je bas lose. Neckam da pogledam drugu ep
3opge Posted August 5, 2021 Posted August 5, 2021 'Bedrag', treca sezona je odlicna. prve dve su gledljive ali treca koja se moze gledati sama prosto razbija.
Amos Posted August 9, 2021 Posted August 9, 2021 Gledamo White Lotus i moze da prodje za mozak na livadu, nocas izasla pretposlednja epizoda. Mada, ja bih gledao i rast gljiva ako se desava na Havajima.
ObiW Posted August 11, 2021 Posted August 11, 2021 Jel gleda neko 'Animal Kingdom'? Upravo ide S05, i ova sezona je case study sta se dogodi sa serijom kada najbolji glumac ode. Nije bas kao The Office kada je Steve Carell otisao, ali blizu toga. Sve je isto, ali nije to to.
Ajant23 Posted August 12, 2021 Posted August 12, 2021 Četvrta sezona Animal Kingdom je bila jedna od kvalitetnijih sezona serija takve vrste, bila je odlična. Petu sezonu nameravam da gledam odjednom kada se završi...
Jimmy Kowalski Posted August 15, 2021 Posted August 15, 2021 On 13.7.2021. at 18:30, Jimmy Kowalski said: Deluje kao miks Revenanta i Terrora.. Odgledao The North Water. Dobro napisani likovi i sjajno pogodjeni glumci (nisam neki Farrellov fan, ali u poslednje vreme sto sam ga gledao sve je bolji, ovde je jezivo uverljiv). Sve deluje vrlo realisticno, snimano na autenticnim lokacijama tako da je fotografija predivna, plus muzika koja doprinosi turobnoj atmosferi. Poredjenje sa prvom sezonom Terrora su neizbezna zbog ociglednih slicnosti. Meni je The North Water uspelija ekranizacija.. 3 2
black mirror Posted August 15, 2021 Posted August 15, 2021 clarkson's farm, gledao sam samo prvu epizodu i izgleda dobro, klarkson moze da napravi seriju i o friziderima i da bude zabavno reflections: project chameleon, isto gledao sam samo prve dve epizode i nastavicu do kraja samo zbog lika vladimira koji je fenomenalan iako je imdb ocena samo 2.7 btw za one koji prate izasla nova sezona baptiste
makaronee Posted August 15, 2021 Posted August 15, 2021 On 10.7.2021. at 20:01, Filozof manijak said: Jesu probali da razjasne okolnosti kako su nesretnici skončali? Jesu.
ToniAdams Posted August 16, 2021 Posted August 16, 2021 16 hours ago, Jimmy Kowalski said: Odgledao The North Water. Dobro napisani likovi i sjajno pogodjeni glumci (nisam neki Farrellov fan, ali u poslednje vreme sto sam ga gledao sve je bolji, ovde je jezivo uverljiv). Sve deluje vrlo realisticno, snimano na autenticnim lokacijama tako da je fotografija predivna, plus muzika koja doprinosi turobnoj atmosferi. Poredjenje sa prvom sezonom Terrora su neizbezna zbog ociglednih slicnosti. Meni je The North Water uspelija ekranizacija.. jel to miniserija ili ima i dalje?
Recommended Posts