Jump to content
IGNORED

O serijama

Mr.Smith

Recommended Posts

Posted
gledala sam par epizoda, ali me nije privuklo, verovatno mi više odgovara ovo pandursko okruženje i što su svi ružnjikavi[emoji3]
Gvadalupe je na Azurnoj obali?

.... Shiit has hit the fan!

Posted

kakav strmoglav kominsky method-a u 3. sezoni, nevjerovatno

Posted

moram da podelim ovo sa vama. ne znam dal neko ima slicno iskustvo. gledao sam ponovo nekoliko epizoda pajtonovaca posle fazon 10 i vise godina, i jedva sam izdrzao od transfera blama. da li je problem u meni ili ih pregazilo vreme? to mi je svojevremeno bila omiljena serija i omiljeni humor a sad sam u fazonu krindzfest delux ++ neke epizode vise neke manje

:cry:

Posted

Do tebe je..

• +1 7
Posted

hajde, probacu ponovo u nekom trenutku

Posted
On 29.5.2021. at 22:15, Frank Pembleton said:

Gvadalupe je na Azurnoj obali?

.... Shiit has hit the fan!

izvinjavam se. pogrešno sam razumela da je u francuskoj.

Posted (edited)
11 hours ago, Tsai said:

moram da podelim ovo sa vama. ne znam dal neko ima slicno iskustvo. gledao sam ponovo nekoliko epizoda pajtonovaca posle fazon 10 i vise godina, i jedva sam izdrzao od transfera blama. da li je problem u meni ili ih pregazilo vreme? to mi je svojevremeno bila omiljena serija i omiljeni humor a sad sam u fazonu krindzfest delux ++ neke epizode vise neke manje

:cry:

ja sam ih gledao nedavno posle 20+ godina i to s idejom da ih odgledam pre nego sto ih mladuncima pustim. mnoge epizode je pregazilo vreme. jasno je meni zasto je to bilo revolucionarno i zasto sam se ja smejao ko lud na brasno kad sam to prvi put video, ali mnoge fore vise ne funkcionisu.

filmovi su mi i dalje odlicni, kao i fawlty towers.

Edited by chandra
Posted

Ja sam imao to ludilo sa nadrealistima ali MP uredno vozi. Mora se covjek malo postaviti u perspektivu tog vremena kad gleda starije stvari. Njihovog vremena ili svog vremena kad je islo redovno gledanje.

• +1 3
Posted

Chicago pd rula ove sezone..... Svaku temu sto su dotakli bila je bez ustrucavanja.... Sjajna sezona! 

Posted
27 minutes ago, kipo said:

Ja sam imao to ludilo sa nadrealistima ali MP uredno vozi. Mora se covjek malo postaviti u perspektivu tog vremena kad gleda starije stvari. Njihovog vremena ili svog vremena kad je islo redovno gledanje.

upravo

i nemojte me sad gađati trulim povrćem, ali mišljenja sam da je današnja tzv.woke kultura uticala na vašu percepciju Pajtonovaca.

DA dodam, meni su i dalje presmešni.

• +1 2
Posted

Meni su nadrealisti bili vrhunksi do faksa. Kasnije su bili i dalje dobri ali ne vrhunski. Mada i dalje koristim bar stotinjak izraza u svakodnevnim situacijama. ( redovno kazem npr. "Hm ha ispade", decu razvadjam sa "Hepekom", igram Hrkljus i sl.)

Pajtonovci su mi jos bolje ostarili i vise ih kapiram nego pre.

Mare iz Easttowna gledam sa zenom pola epizode onda ona zaspi. Meni je ok brzina, jer prikazuje bas dosta neki klasicni zivot u USA. Mada Kate su bas udesili da izgleda bas staro, mislim da u RL ipak nije tako stara. Svidja mi se i sto dosta sporednih glumaca odnekud znam.