Indy Posted August 10, 2020 Posted August 10, 2020 Ko ima VPN, ako postavi VPN lokacija Australije, ovde ima sve (stream): https://www.sbs.com.au/ondemand/program/the-bureau (Potrebno je učlanjenje, ali je besplatno.) 1
Lloyd Wyman Posted August 10, 2020 Posted August 10, 2020 1 hour ago, Budja said: Ja nista to ne mogu da nadjem. Od prve sezone pa nadalje. .
Marvin (Paranoid Android) Posted August 10, 2020 Posted August 10, 2020 Bureau - Season 5 Well, that was bullshit. Baš, baš slabo. Suvi prosek. Postala je tačno ono što nije bila na početku, "isključi mozak, ne postavljaj pitanja, sedi i gledaj". Doduše, kretala je da naginje tuda već posle prve sezone, ali makar u mrvicama, dok u četvrtoj i petoj sezoni stvarno postaje neuverljiva, najblaže rečeno. Šteta. U trenucima buduće dokolice vidim sebe kako lako mogu pogledati ponovo sezone 1, 2 i 3, i tu se moj headcanon završava. Paul izlazi iz autobusa i (sa psom?...) odlazi u maglu, jer ga Nadia nije izdala. Tačka, kraj. 1
Frank Pembleton Posted August 10, 2020 Posted August 10, 2020 Bureau - Season 5 Well, that was bullshit. Baš, baš slabo. Suvi prosek. Postala je tačno ono što nije bila na početku, "isključi mozak, ne postavljaj pitanja, sedi i gledaj". Doduše, kretala je da naginje tuda već posle prve sezone, ali makar u mrvicama, dok u četvrtoj i petoj sezoni stvarno postaje neuverljiva, najblaže rečeno. Šteta. U trenucima buduće dokolice vidim sebe kako lako mogu pogledati ponovo sezone 1, 2 i 3, i tu se moj headcanon završava. Paul izlazi iz autobusa i (sa psom?...) odlazi u maglu, jer ga Nadia nije izdala. Tačka, kraj.To je i moj utisak...Nisam toliko zgrožen 4 i 5 ali odlaskom sa psom se realno završava sve... .... Shiit has hit the fan!
Katikon Posted August 10, 2020 Posted August 10, 2020 Prva i druga su mi bile genijalne, treca nagli pad, evo cetvrtu jedva gledam, petu da onda vec batalim
Have_Fun Posted August 10, 2020 Posted August 10, 2020 Bogami obnovicu The Boondocks Najbolji TV Show, like, EVERRRRR!!! uh kad bi ponovo radili ovo epsko remek delo, sreci ne bi bilo kraja
Frank Pembleton Posted August 10, 2020 Posted August 10, 2020 Za vikend zbindžovao prvu sezonuDeadwindhttps://www.imdb.com/title/tt6616260/.... Shiit has hit the fan!
jms_uk Posted August 10, 2020 Posted August 10, 2020 1 hour ago, Lloyd Wyman said: brisu dusmani Fair enough. Hvala za ovo, ali razlog sto pomenuh one file sharing servere je sto ne rabim torente... hvala u svakom slucaju.
Lloyd Wyman Posted August 10, 2020 Posted August 10, 2020 58 minutes ago, jms_uk said: Fair enough. Hvala za ovo, ali razlog sto pomenuh one file sharing servere je sto ne rabim torente... hvala u svakom slucaju. Nema na cemu. Pretpostavljao sam, zato sam i kvotovao Budju. Ja sam sve obrisao nakon gledanja, a brzina aplouda mi bas i nije neka. Mogao bi neko od forumasa, sa pristojnom brzinom aplouda, da skine ono i podigne na Drajv sta ti treba. Ako se niko ne javi dok ne stignes do trece sezone, aploudovacu ja. Samo javi.
Arkadija Posted August 11, 2020 Posted August 11, 2020 21 hours ago, Marvin (Paranoid Android) said: Bureau - Season 5 Well, that was bullshit. Baš, baš slabo. Suvi prosek. Postala je tačno ono što nije bila na početku, "isključi mozak, ne postavljaj pitanja, sedi i gledaj". Doduše, kretala je da naginje tuda već posle prve sezone, ali makar u mrvicama, dok u četvrtoj i petoj sezoni stvarno postaje neuverljiva, najblaže rečeno. Plus milion. Potpuno nepotrebna sezona. Dok sam je gledala samo sam se pitala ZASTO. Besmisleno tracenje vremena, koje na kraju kvari utisak cele serije.
Frank Pembleton Posted August 11, 2020 Posted August 11, 2020 Plus milion. Potpuno nepotrebna sezona. Dok sam je gledala samo sam se pitala ZASTO. Besmisleno tracenje vremena, koje na kraju kvari utisak cele serije.Jbga ja sam se pitao zašto još pre gledanja, no pogledah...Nadam se da nisam u pravu da je ovo "zalet" za besomučno "ceđenje suve drenovine"... .... Shiit has hit the fan!
steins Posted August 12, 2020 Posted August 12, 2020 U Yellowstone zakuvao - ne mogu da dočekam poslednje dve epizode, kontam da će da bude pucnjave na sve strane.
Frank Pembleton Posted August 12, 2020 Posted August 12, 2020 U Yellowstone zakuvao - ne mogu da dočekam poslednje dve epizode, kontam da će da bude pucnjave na sve strane. Uhhh ubiste me! jel ima titlova? .... Shiit has hit the fan!
Recommended Posts