October 1, 20195 yr Što, šta hvali? Gotivni su glumci, naročito ona što je glumila i u Hobitu. Meni to dovoljno i za seriju i za Hobit-film. Gledaš i ne misliš. Odmaraš.
October 1, 20195 yr Mis'im, ako sam mogao da čitam Biblije, Kurane i Hegele toliko puta ( a sve je to šest puta gluplje) onda je Lost super. Čak i Hobit-film. Edited October 1, 20195 yr by Bujodrag
October 1, 20195 yr 2 hours ago, Jimmy Kowalski said: Ja svakom ko nije odgledao ni sekund Losta.. Pola epizode.
October 1, 20195 yr 3 hours ago, Jimmy Kowalski said: Ja svakom ko nije odgledao ni sekund Losta.. moi
October 1, 20195 yr Frank i Mustang pokazali 1 karakter.. Dobro, mladom Meazzi moze da se progleda kroz prste, povela ga radoznalost, ali je brzo shvatio sta je u pitanju,.
October 1, 20195 yr takvi smo po celom telu! to ja. sebi persiram, btw pocela onaj prodigal son...ah..it’s ok. glavni glumac stvoren da bude u betmen/gotam city filmovima, na malom ekranu.... Edited October 1, 20195 yr by mustang
October 1, 20195 yr 3 hours ago, Jimmy Kowalski said: Ja svakom ko nije odgledao ni sekund Losta.. Jel se racuna 10ak minuta jedne epizode, u prolazu, cisto da se oseti?