January 9, 20196 yr 1 hour ago, ivy said: joj ja ne voli Rejmonda cak me jako nervira Rekao bih da nisi u bračnoj zajednici Šalim se, ali supruga i ja se svakih 3 min značajno pogledamo kad smo gledali onomad
January 9, 20196 yr 8 hours ago, Kampokei said: Usled prilicnog uspeha u mom vanforumskom okruzenju, ponovicu svoju preporuku od pre par strana, samo sa trejlerom. Idealno za dane virusa i lezanje u krevetu. Ima li nasih prevoda?
January 9, 20196 yr Hm, ne znam. Ja gledao na Netflixu, sa engleskim titlom, koji mi je prilicno dobro dosao jer je ovaj severnoirski engleski bas zajeban.
January 9, 20196 yr Štekao se neko vreme da pogledam Haunting Of The Hill House, i knjiga i film iz šezdesetih su mi srcu mili, znao sam da neće biti tog kvaliteta, ali sam bar očekivao... nešto. Brt, isključio epizodu na 35. minutu.
January 10, 20196 yr Jos par epizoda i stukoh Peaky Blinders. Uzivancija za sve pare, oni koji hoce da ostavljaju cigare, alkohol, seksanje i nasilje, da ne gledaju.
January 10, 20196 yr 4 hours ago, Majo said: Jos par epizoda i stukoh Peaky Blinders. Uzivancija za sve pare, oni koji hoce da ostavljaju cigare, alkohol, seksanje i nasilje, da ne gledaju. Imaju svoju temu, otvorio yours truly....
January 10, 20196 yr 1 hour ago, Mil@n said: Imaju svoju temu, otvorio yours truly.... Vidi stvarno!! a jos sam kao ukucao u pretragu, verovatno sam pogresno napisao. isvinjavam se:)
January 11, 20196 yr 11 hours ago, djili said: Počela nova sezona Orvila. sinoc je bila vec treca epizoda
January 12, 20196 yr Počeo da gledam Killing Eve, vrlo zabavno i pitko, verujem da ću brzo završiti. Edited January 12, 20196 yr by mraki
January 13, 20196 yr Jel gledao neko Babylon Berlin? Mrzi me da trazim unazad, video da nema teme... Ja inace nemam vremena za serije, ali ovo sam odgledao, bilo mi je zanimljivo, pogotovo spirit Berlina krajem 20tih...