kud u maglu Simoviću Posted January 8, 2019 Posted January 8, 2019 (edited) jesam Imam u šteku onu elenu ferante, al kapiram da je to za curice Edited January 8, 2019 by kud u maglu Simoviću
ToniAdams Posted January 8, 2019 Posted January 8, 2019 pa ne nalazim nesto na kvalitet. sve neka hiperprodukcija.
maheem Posted January 8, 2019 Posted January 8, 2019 9 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: jesam Imam u šteku onu elenu ferante, al kapiram da je to za curice Pa nije loša ta serija, al mi je nekako opšte mesto, nema nikakvog ludila, neocekivanog, tako da sam odustao posle par epizoda
kud u maglu Simoviću Posted January 8, 2019 Posted January 8, 2019 5 minutes ago, maheem said: Pa nije loša ta serija, al mi je nekako opšte mesto, nema nikakvog ludila, neocekivanog, tako da sam odustao posle par epizoda pa to, za devojčice
Milosh76 Posted January 9, 2019 Posted January 9, 2019 9 hours ago, kud u maglu Simoviću said: daj neki tip šta da gledam Berlin Station S3 False Flag S2
kud u maglu Simoviću Posted January 9, 2019 Posted January 9, 2019 2 hours ago, Milosh76 said: Berlin Station S3 False Flag S2 berlin mi se nije svideo, mada vidim da mu treba izgleda druga šansa, al posle false flag-a
kipo Posted January 9, 2019 Posted January 9, 2019 44 minutes ago, ivy said: ja nasla stare epizode Will&Grace na nekom torentu +1 Everybody loves Raymond, po redu. Savršeno za ovo praznično raspoloženje
MiddleClass Posted January 9, 2019 Posted January 9, 2019 52 minutes ago, ivy said: ja nasla stare epizode Will&Grace na nekom torentu Ima li scena sa muvom?
ivy Posted January 9, 2019 Posted January 9, 2019 joj ja ne voli Rejmonda cak me jako nervira koja scena sa muvom? a nisam jos gledala,juce sam skinula prve dve sezone ali nisam imala vremena
kud u maglu Simoviću Posted January 9, 2019 Posted January 9, 2019 loži te middle danas mu je praznik pa ne ide u školu i ima vremena na pretek
Kampokei Posted January 9, 2019 Posted January 9, 2019 Usled prilicnog uspeha u mom vanforumskom okruzenju, ponovicu svoju preporuku od pre par strana, samo sa trejlerom. Idealno za dane virusa i lezanje u krevetu.
Recommended Posts