mustang Posted November 2, 2018 Posted November 2, 2018 (edited) 43 minutes ago, Durruti said: To zaista ne mogu reći, al bar znam da nikako ne bih mogao imati seksualni fetiš,il kako se to već kaže, ko onaj fikser 😁 djamati i zena mu imaju fetish bdsm ja jednom prodala cizme na visoku stiklu nekom lokalcu, dosao neki tip vitkast od 30godina, hoda u njima bolje nego sto sam ikad ja. kaze voli, pali ga, i tako se oblaci pred zenom svojom ili sedim ispred zgrade sa komsijom i kucicima, jedan izasao u boksericama sa djokom rekla bih prilicno velikim, i u grudnjaku, sa DD silikonskim sisama, neobrijan jedan dan, dublji glas od pavarotija ima...onda doleti supermen uduvan ko majka sa treceg sprata, ide da radi na bulevaru. ogrebao se za cigaretu moju. da hocu, ne bih mogla da izmislim sta sam sve videla i dozivela Edited November 2, 2018 by mustang
Durruti Posted November 2, 2018 Posted November 2, 2018 (edited) Sodoma i Gomora, voimje oca Ma to za domino još i ok, pogotovo što mu je žena ne bih se možda čak ni bunio za da me nekad malo kazni kad ne budem dobar Anex: kasmo već kod toga, ona crnkinja mi je Al zato fikser i midžet Edited November 2, 2018 by Durruti
mustang Posted November 2, 2018 Posted November 2, 2018 ma koji fikser i midzet? ja se toga ne secam, poslednja sezona billions? sodoma i gomora bas tako.
Durruti Posted November 2, 2018 Posted November 2, 2018 https://www.imdb.com/name/nm0455767/mediaviewer/rm2107192320 fikser je ovaj levi ne sećam se koja sezona, scena u sauni ili tako nešto
Durruti Posted November 2, 2018 Posted November 2, 2018 (edited) @mustang nađoh naknadno na nekom forumu Spoiler Oh and that scene with the serious music and bobby's fixer just sitting in a locker room staring at a midget prostitute taking her robe off...so hilarious. Edited November 2, 2018 by Durruti
steins Posted November 2, 2018 Posted November 2, 2018 Jeste onaj black op tip od ridjeg se pali na patuljkePoslato sa FIG-LX1 uz pomoć Tapatoka
Bujodrag Posted November 2, 2018 Posted November 2, 2018 6 hours ago, Durruti said: To zaista ne mogu reći, al bar znam da nikako ne bih mogao imati seksualni fetiš,il kako se to već kaže, ko onaj fikser 😁 Imamo topik za fetiše. Svrati
Durruti Posted November 2, 2018 Posted November 2, 2018 4 hours ago, Bujodrag said: Imamo topik za fetiše. Svrati Mislim da i nisam nešto za čit-čat topike, ali ko zna šta donosi sutra
Bujodrag Posted November 2, 2018 Posted November 2, 2018 Najčešće donosi sutrašnjicu ali, ovde smo već dovoljno stari da je mnogima prošlost zanimljivija
Durruti Posted November 2, 2018 Posted November 2, 2018 On 29.10.2018. at 17:38, pariah said: Našao The Bureau. Hvala svima E sada sledi agonija i čekanje da se pojave eng prevodi, trenutno jedini koji postoje na netu su francuski. Zaboravimo na špijune za trenutak- A Very English Scandal je genijalna! Kakva visprenost Stephena Frears-a, kakva njuška je Hugh Grant a i ostali...vozi kao film od tri sata. U cugu odgledao. Nešto najbolje ove sezone od serija uopšte! Tople preporuke! Videh upravo da večeras kreće na našem HBO, svakako planirao da gledam, al rekoh da bacim pogled i ovde
Durruti Posted November 2, 2018 Posted November 2, 2018 8 hours ago, Durruti said: Videh upravo da večeras kreće na našem HBO, svakako planirao da gledam, al rekoh da bacim pogled i ovde Odgledao prvu.
Durruti Posted November 5, 2018 Posted November 5, 2018 Poslednja epizoda "The Deuce" je otkinula. Sajmonovština u njenom najboljem izdanju.
đorđe geprat Posted November 6, 2018 Posted November 6, 2018 ko nije gledao isladsku seriju "zarobljeni" može od danas da pogleda unazad 1. epizodu a od 22 ide 2. pa na dalje. preporučujem
mraki Posted November 6, 2018 Posted November 6, 2018 Gledao ja odavno, trebala bi uskoro da krene i druga sezona.
Lancia Posted November 9, 2018 Posted November 9, 2018 Jel ovaj Ozark 2 malo zablentavio ili je to posledica sto sam presao sa Wire lepotice?¿
Recommended Posts