Jump to content
IGNORED

O serijama

Mr.Smith

Recommended Posts

Posted
8 hours ago, Bujodrag said:

Ja sad krećem četvrtu setonu The Wire.

Skroz sam se ožičio :happy: 

Meni ta najbolja.

Posted

Jes, ali najteža za gledanje. McNulty RIP cry.gif

Posted
On 21.10.2018. at 9:01, Moća said:

Rip McNulty :(

28 minutes ago, gervasius twinkleminkleson said:

Jes, ali najteža za gledanje. McNulty RIP cry.gif

jepte se, baksuzi jedni :fantom:

Posted

:D 

Al' tako je to u životu, sve što je lepo ima kraj. Ne bi ni bilo lepo kad bi večno trajalo.

A i uvek nam ostaju prve tri sezone, McNulty živi zauvek u nama.

Posted

Je li moguće da nigde teme o The Deuce, a već druga sezona? Nije da sam pao na dupe, ali se baš oseća prisustvo Dejvida Sajmona, relativno spor tempo, ta neka atmosfera njegovih serija i primanje na seriju kako se priča razvija. Glumci uglavnom veoma dobri, a tu je i Frank Sobotka    

Posted

mene mrzi da krenem s drugom sezonom, mada mi je prva prilicno prijala. totalno sam izgubio strpljenje za jednocasovne epizode, to mora da bude bas kvalitet da me zadrzi pred malim ekranom™.

Posted

Pa to, njegove serije te nekako uvuku, a da ne znaš ni šta te snašlo. Tako mi je bilo i sa Treme jer mi je posle Žice bilo teško da bilo šta gledam . 

I naravno, svaku seriju posle pogledam bar još jednom.

Posted

pocela je nova pandurska serija laganog smeka, the rookie

firefly kapetan, castle guy nathan fillon, 2 iz dark matter. preporucujem. 

Posted
14 hours ago, Host said:

Druga sezona je najbolja. 

+1

Posted

Super je djus, ali pank bend u prvoj epizodi teško da je mogao u to vreme tako da zvuči. Ruskinja matorka izgleda ko djoana djet :heart:  

Posted
On 25.10.2018. at 8:58, Meazza said:

Meni ta najbolja.

On 25.10.2018. at 10:25, Majo said:

jepte se, baksuzi jedni :fantom:

Odgledao celu četvrtu. Ima dobrih momenata. Al' žao mi bilo McNultija, taman mu je dobro krenulo sa onom cicom.

Spoiler

:tongue:

Posted

razvukla sam drugu sezonu mr. mercedesa, ne toliko zbog serije, koliko zbog nedostatka vremena. ne bih da je presecam drugom the deuca i ostalim što sam napakovala, zaboraviću šta sam gledala. ipak, prva mi se više svidela.

Spoiler

više volim old skul zaposedanje demonima, vampirim i nečastivim od ovog modernog računarskog :). isuviše je očigledna referenca na današnju opsednutost tehnologijom, pa ispada previše realistično za fikciju. ne znam da li je to bila namera autora ili su samo hteli da ispričaju kingovsku priču. svakako su se stavili na stranu analognog čoveka.

Posted

E, ovo moram gledati pa makar samo zbog naslova :wub: