September 26, 20186 yr 4 hours ago, ToniAdams said: Jbg tebi su cigani sa smrtonosnim kapicama super normalno, to sam zaboravio da preporucim aleksiji. peaky blinders isto da se odgleda!
September 26, 20186 yr 15 minutes ago, precog said: normalno, to sam zaboravio da preporucim aleksiji. peaky blinders isto da se odgleda! spanci snimili kopiju (El continental)
September 26, 20186 yr 29 minutes ago, Majo said: spanci snimili kopiju (El continental) ovo bi se sigurno svidelo debelom toniju, svi su debeli.
September 26, 20186 yr Inace vrlo verovatno najjaci easter egg ikad. Nije spojler a ionako je svih 5 ljudi sa foruma odgledalo celu sezonu
September 26, 20186 yr 6 hours ago, *edited by mod said: Inace vrlo verovatno najjaci easter egg ikad. Nije spojler a ionako je svih 5 ljudi sa foruma odgledalo celu sezonu Šta je tu Easter Egg, nešto na slici u pozadini treba da prepoznam?
September 26, 20186 yr Review i Curb Your Enthusiasm i Louie (Louis C.K.) kao i Family Guy Uskoro mi sleduje kraći put na Zapad, pa ću moći da se podsetim ovih serija, jer su kod nas ukinuli Comedy Central a Fox je prestao sa crtaćima za odrasle i sa Lujem. Rijvu je mokumentari, po australijskoj licenci. Znači ono nije rijaliti već kao lažni restling. Endi Neli se potpuno uklopio u tradiciju jevrejskog nevjorškog humora. Čovek bi pomislio da Lari Dejvid imitira Sajnfelda, a u stvari je obrnuto. Ono što je kod Bez oduševljenja molim najbolje to je labuđi pjev muškog bećarstva na rpagu starosti i to važi i za Luja, iako je on mlađi, ali je deblji i oronuliji.
September 26, 20186 yr 1 hour ago, Weenie Pooh said: Šta je tu Easter Egg, nešto na slici u pozadini treba da prepoznam? Pogledaj naslovnu stranu novina koje keva od PC cita Spoiler
September 27, 20186 yr pa to je genericko Spoiler dete Znam da jeste, ali ne menja činjenicu da je do jaja. Sent from my H3213 using Tapatalk
September 27, 20186 yr Da li se bojack špica menja kroz sezone? Jer ovo je nešto najbolje. Koncept i pesma su isti, ali se likovi iz pozadine menjaju u zavisnosti od sezone. Sent from my H3213 using Tapatalk