precog Posted September 26, 2018 Posted September 26, 2018 4 hours ago, ToniAdams said: Jbg tebi su cigani sa smrtonosnim kapicama super normalno, to sam zaboravio da preporucim aleksiji. peaky blinders isto da se odgleda!
Lancia Posted September 26, 2018 Posted September 26, 2018 15 minutes ago, precog said: normalno, to sam zaboravio da preporucim aleksiji. peaky blinders isto da se odgleda! spanci snimili kopiju (El continental)
precog Posted September 26, 2018 Posted September 26, 2018 29 minutes ago, Majo said: spanci snimili kopiju (El continental) ovo bi se sigurno svidelo debelom toniju, svi su debeli.
*edited by mod Posted September 26, 2018 Posted September 26, 2018 Inace vrlo verovatno najjaci easter egg ikad. Nije spojler a ionako je svih 5 ljudi sa foruma odgledalo celu sezonu
jms_uk Posted September 26, 2018 Posted September 26, 2018 Pocinju polako jesenje sezone 'redovnih' serija, juce: NCIS i NCIS:NOLA
Weenie Pooh Posted September 26, 2018 Posted September 26, 2018 6 hours ago, *edited by mod said: Inace vrlo verovatno najjaci easter egg ikad. Nije spojler a ionako je svih 5 ljudi sa foruma odgledalo celu sezonu Šta je tu Easter Egg, nešto na slici u pozadini treba da prepoznam?
nisam ja Posted September 26, 2018 Posted September 26, 2018 Vidim da mi paše mjuza u insikjuru, kad ono pominjani sadik rafael baja.
kud_genijalci Posted September 26, 2018 Posted September 26, 2018 Review i Curb Your Enthusiasm i Louie (Louis C.K.) kao i Family Guy Uskoro mi sleduje kraći put na Zapad, pa ću moći da se podsetim ovih serija, jer su kod nas ukinuli Comedy Central a Fox je prestao sa crtaćima za odrasle i sa Lujem. Rijvu je mokumentari, po australijskoj licenci. Znači ono nije rijaliti već kao lažni restling. Endi Neli se potpuno uklopio u tradiciju jevrejskog nevjorškog humora. Čovek bi pomislio da Lari Dejvid imitira Sajnfelda, a u stvari je obrnuto. Ono što je kod Bez oduševljenja molim najbolje to je labuđi pjev muškog bećarstva na rpagu starosti i to važi i za Luja, iako je on mlađi, ali je deblji i oronuliji.
*edited by mod Posted September 26, 2018 Posted September 26, 2018 1 hour ago, Weenie Pooh said: Šta je tu Easter Egg, nešto na slici u pozadini treba da prepoznam? Pogledaj naslovnu stranu novina koje keva od PC cita Spoiler
*edited by mod Posted September 27, 2018 Posted September 27, 2018 pa to je genericko Spoiler dete Znam da jeste, ali ne menja činjenicu da je do jaja. Sent from my H3213 using Tapatalk
nisam ja Posted September 27, 2018 Posted September 27, 2018 Da li se bojack špica menja kroz sezone? Jer ovo je nešto najbolje.
*edited by mod Posted September 27, 2018 Posted September 27, 2018 Da li se bojack špica menja kroz sezone? Jer ovo je nešto najbolje. Koncept i pesma su isti, ali se likovi iz pozadine menjaju u zavisnosti od sezone. Sent from my H3213 using Tapatalk
nisam ja Posted September 27, 2018 Posted September 27, 2018 Stariji prati. Samo on ima 3.5 godine. Mlađi ima shorter attention span.
Recommended Posts