precog Posted September 25, 2018 Posted September 25, 2018 netflix me maltretira vec 5 dana sa maniacom i mene zanima da li da krecem.
precog Posted September 25, 2018 Posted September 25, 2018 ja sam gospodin covek, necu ja da delim forum sa manijacima.
precog Posted September 25, 2018 Posted September 25, 2018 inace sam zavrsio narcos, odlicna serija, gledanje pod obavezno.
Aleksija Posted September 25, 2018 Posted September 25, 2018 ja sam mislila da je lanca manijak, kad ono serija. ajd i ja da probam narkos, svi kazu da valja
Ajant23 Posted September 25, 2018 Posted September 25, 2018 1 hour ago, Majo said: ovo mi proslo neopazeno. toliko je dobro? Meni lično je lošije od Dobre žene, jedva gledljivo... Potrošila se ionako tanka lukavost, vrte se u tom svom podmetanju pomalo na silu...
precog Posted September 25, 2018 Posted September 25, 2018 ja sam mislila da je lanca manijak, kad ono serija. ajd i ja da probam narkos, svi kazu da valja [emoji4]Mudro. Posle mindhunter, a za dezert happy!Nama na cemu...
Aleksija Posted September 25, 2018 Posted September 25, 2018 hvala mindhunter odgledala (veoma zadovoljna), ajd onda da se skine i happy. a ako za vikend bude padala kisa, kao sto najavljuju, pravim jos i 30 rock maraton. oni nikad ne iznevere.
precog Posted September 26, 2018 Posted September 26, 2018 hvala [emoji4] mindhunter odgledala (veoma zadovoljna), ajd onda da se skine i happy. a ako za vikend bude padala kisa, kao sto najavljuju, pravim jos i 30 rock maraton. oni nikad ne iznevere.Pazi happy! je acquired taste, meni super, ali nije bas narcos.
ToniAdams Posted September 26, 2018 Posted September 26, 2018 Jbg tebi su cigani sa smrtonosnim kapicama super
*edited by mod Posted September 26, 2018 Posted September 26, 2018 On 22.9.2018. at 0:42, Ruxin said: +1, ja nisam ni znao šta pametno da kažem a da ne bude - bojack Ništa, konstantovali smo sva trojica da sve ide svojim tokom i da je bojack i dalje krem tv ponude. Aj pa dogodine.... +1 Sesta epizoda daleko najbolja u sezoni, kvalitet je i dalje tu, sad moguce da je do tema ali prethodne dve sezone bih u rangiranju ipak stavio ispred ove poslednje. U svakom slucaju cekamo godinu dana a Diesenchantedi, Final Spaces i ostale Futurame govna da jedu.
maheem Posted September 26, 2018 Posted September 26, 2018 Zavrsio trecu sezonu Catastrophe i super kidaju al bas je kratko - 6 epizoda po 20ak minuta :|Zna li se kad ce cetvrta sezona vanka?
nisam ja Posted September 26, 2018 Posted September 26, 2018 nešto mi ta treća ne osta u dobrom sećanju. mada, pitanje je i dal sam je pogledo uopće.
Recommended Posts