September 25, 20186 yr ja sam mislila da je lanca manijak, kad ono serija. ajd i ja da probam narkos, svi kazu da valja
September 25, 20186 yr 1 hour ago, Majo said: ovo mi proslo neopazeno. toliko je dobro? Meni lično je lošije od Dobre žene, jedva gledljivo... Potrošila se ionako tanka lukavost, vrte se u tom svom podmetanju pomalo na silu...
September 25, 20186 yr ja sam mislila da je lanca manijak, kad ono serija. ajd i ja da probam narkos, svi kazu da valja [emoji4]Mudro. Posle mindhunter, a za dezert happy!Nama na cemu...
September 25, 20186 yr hvala mindhunter odgledala (veoma zadovoljna), ajd onda da se skine i happy. a ako za vikend bude padala kisa, kao sto najavljuju, pravim jos i 30 rock maraton. oni nikad ne iznevere.
September 26, 20186 yr hvala [emoji4] mindhunter odgledala (veoma zadovoljna), ajd onda da se skine i happy. a ako za vikend bude padala kisa, kao sto najavljuju, pravim jos i 30 rock maraton. oni nikad ne iznevere.Pazi happy! je acquired taste, meni super, ali nije bas narcos.
September 26, 20186 yr On 22.9.2018. at 0:42, Ruxin said: +1, ja nisam ni znao šta pametno da kažem a da ne bude - bojack Ništa, konstantovali smo sva trojica da sve ide svojim tokom i da je bojack i dalje krem tv ponude. Aj pa dogodine.... +1 Sesta epizoda daleko najbolja u sezoni, kvalitet je i dalje tu, sad moguce da je do tema ali prethodne dve sezone bih u rangiranju ipak stavio ispred ove poslednje. U svakom slucaju cekamo godinu dana a Diesenchantedi, Final Spaces i ostale Futurame govna da jedu.
September 26, 20186 yr Zavrsio trecu sezonu Catastrophe i super kidaju al bas je kratko - 6 epizoda po 20ak minuta :|Zna li se kad ce cetvrta sezona vanka?
September 26, 20186 yr nešto mi ta treća ne osta u dobrom sećanju. mada, pitanje je i dal sam je pogledo uopće.