milfisland Posted August 13, 2018 Posted August 13, 2018 Ne znam da li je ko ranije pominjao Money Heist skoro pa izuva koliko je dobra. Kako je opisati? Namjerno izazvana talacka situacija u pljacki. Dalje vidite sami. Eto dvije preporuke za leskarenje pod klimomSent from my iPhone using Tapatalk
mozzer Posted August 14, 2018 Posted August 14, 2018 Odgledao Goliath 2, potpuna katastrofa i totalna anti-preporuka. Mislim da je ovo najogri serijal koji sam odgledao u poslednjih nekoliko godina. Necu zbog spoilera nista dalje da komentarisem ako neko hoce da gleda. Zavrsavam ovaj novi Affair, nije lose...
Haralampije Posted August 14, 2018 Posted August 14, 2018 15 hours ago, milfisland said: Ne znam da li je ko ranije pominjao Money Heist skoro pa izuva koliko je dobra. Kako je opisati? Namjerno izazvana talacka situacija u pljacki. Dalje vidite sami. Eto dvije preporuke za leskarenje pod klimom Sent from my iPhone using Tapatalk meni ovoj MH nista posebno
Mil@n Posted August 14, 2018 Posted August 14, 2018 Moš se gleda, ali je stvarno daleko od spektakla. Malo loša gluma, malo rup/etin/e u priči, al ok, prosečna neka zabava.
Ros Posted August 14, 2018 Posted August 14, 2018 On 2.7.2018. at 16:32, mraki said: Odgledao Billions. Super sve u svemu, nadam se da će i 4. sezona biti podjednako zanimljiva, iako ćemo se načekati... Najjaci lik mi je Čak senior, junior me pomalo nervira ali dijalog caka i akselroda kad su se kratko udruzili protiv vece opasnosti: cak: sad treba da ponovo da muvas kao sto umes aks: to nikad nije dokazano cak: e, bas zato!!!
nezvanova Posted August 14, 2018 Posted August 14, 2018 7 hours ago, mozzer said: Zavrsavam ovaj novi Affair, nije lose... daaaa.... jos m,alcice pa ce kraj ove sezone, a po svemu sudeci, rasplet cemo gledati u narednoj sezoni. ja danas pocinjem unforgotten, trecu sezonu, mada znam da bi bilo mnogo sladje da sacekam pa da odjednom pogledam. no, alava sam kao i u svemu, princip odlozenog zadovoljstva bas i ne radi u mom slucaju
mraki Posted August 14, 2018 Posted August 14, 2018 (edited) Ja na Affair zaboravio posle prve sezone, i setio se tek sad kad sam video da neki upiti vezani za seriju trenduju na Guglu... Edited August 14, 2018 by mraki
darling Posted August 14, 2018 Posted August 14, 2018 1 hour ago, nezvanova said: ja danas pocinjem unforgotten, trecu sezonu, tenks
3opge Posted August 14, 2018 Posted August 14, 2018 tri najbolje serije ove godine: 1. Patrick Melrose 2. Succession 3. Trust
ultra plasticni Posted August 14, 2018 Posted August 14, 2018 Prve dve ep Better Call Saula dominantnije od kompletne polusezone
kud u maglu Simoviću Posted August 14, 2018 Posted August 14, 2018 ja pokušao patrika i odustao posle 1/2 e01 kakvo šmiranje, jbt ko da nije ni džoint u životu popušio
gagilija Posted August 14, 2018 Posted August 14, 2018 meni se ova sezona affair uopste ne dopada. ima tako nekih momenata da pocinje da podseca na serije tipa melrose place i slicno. castle rock mi je ok, sa prilicnom skepsom sam krenula da gledam, i zbindzovala svih 5 epizoda koliko je izaslo. kod snowa i barishnikova sam nasla par krimi serija i to sad gledam francuska la foret https://www.imdb.com/title/tt6560040/?ref_=rvi_tt - malo mesto puno tajni, nestaju tinejdzerke, klasika. poljska belferhttps://www.imdb.com/title/tt6281238/ - nije lose, ali je irititantno ono kurrwwaa svako malo. uglavnom ubijena devojcica u malom mestu, politicari, korupcija. kao pustina, samo je pustina bila mnogo bolja. svedska pa fylla https://www.imdb.com/title/tt7030256/?ref_=nv_sr_1 - 10 kratkih pijanih prica, sta se sve moze desiti kad se napijes ko letva, uglavnom tinejdzeri, ali je super
mraki Posted August 14, 2018 Posted August 14, 2018 2 hours ago, 3opge said: tri najbolje serije ove godine: 1. Patrick Melrose 2. Succession 3. Trust Trust mi je super, Patrick je na listi čekanja, isto zvuči jako dobro, a za Succession prvi put čujem, upravo idem da proverim šta je u pitanju
hansolo Posted August 16, 2018 Posted August 16, 2018 Upstart Crow series 3 najavili za 29. avgust. Ako nekog interesuje :).
Recommended Posts