ToniAdams Posted August 6, 2018 Posted August 6, 2018 dr martin je cizma ona valjda gledao par epizoda na tv, i ok je to prilicno.
nezvanova Posted August 6, 2018 Posted August 6, 2018 2 hours ago, Moća said: Niko ne gleda Kasl Rok? ja gledam, svidja mi se bas, odlicna atmosfera, a jos je rano za neke pretpostavke... generalno, slicno je to po temi ostrim predmetima - mali americki gradovi, porodicne tajne, flesbekovi... ovde je Moli dezurni psihic, sve je interesantniji i bitniji lik. sve u svemu, ja zadovoljna, iako se vidi da su kreatori svih tih serija sad vec totalno provalili sta prolazi kod gledalaca i mozda deluje sve to pomalo rutinski radjeno. no, kako rekoh, meni legla, kao i oštri predmeti i condor...
Arkadija Posted August 6, 2018 Posted August 6, 2018 8 hours ago, Moća said: Niko ne gleda Kasl Rok? Gledam i ja. Fina serija za letnje doba.
darling Posted August 6, 2018 Posted August 6, 2018 Spoiler Posao im verovatno šljaka jer nema konkurencije. A i kao što reče Kamil oni su "old money". Kamilinog oca još nismo videli ni u nagoveštaju, ali ne mora biti da je on naslednik farme. Moguće da je to Adorino devojačko prezime, a da je kao mlada imala aferu sa nekim momkom i ostala trudna. On je kasnije nestao, a Kamil je ponela majčino devojačko prezime. Kasnije se Adora udala za Alana i uzela prezime Krelin. @Bojan Spoiler ide mi na nerve koliko se pije u serji.
Bojan Posted August 7, 2018 Posted August 7, 2018 2 hours ago, darling said: Reveal hidden contents Posao im verovatno šljaka jer nema konkurencije. A i kao što reče Kamil oni su "old money". Kamilinog oca još nismo videli ni u nagoveštaju, ali ne mora biti da je on naslednik farme. Moguće da je to Adorino devojačko prezime, a da je kao mlada imala aferu sa nekim momkom i ostala trudna. On je kasnije nestao, a Kamil je ponela majčino devojačko prezime. Kasnije se Adora udala za Alana i uzela prezime Krelin. @Bojan Hide contents ide mi na nerve koliko se pije u serji. E, hvala. Odlična peta epizoda. Nešto su one žene dobacivale da je Kamil kreolka. Još ne znam da li je to nešto značajno ili samo onako. Dobra je cela priča o Mili Kalhun i to kako je sestra u prošloj epizodi, na probi, okrenula priču, ali ne i na glavnom izvođenju za Kalhoun Day. Da, da. Pije se. Kamil šampionka. Inače, otvoriću sad poseban topic, pa tamo da nastavimo.
Meazza Posted August 7, 2018 Posted August 7, 2018 (edited) 13 Signs You’re Watching a ‘Prestige’ TV Show http://www.vulture.com/2017/03/prestige-tv-signs-youre-watching.html 1. “It’s like a novel.” 2. “It’s like a movie.” 3. They’re not episodes, they’re “chapters.” 4. It’s not a first season, it’s a “pilot.” 5. Winking self-awareness. 6. Darkness. 7. What the hell is even happening right now? 8. “All the pieces matter.” 9. The sad man. 10. Breasts. 11. Literally nothing is funny. 12. It’s not just not funny; it’s deeply depressing. 13. Movie stars (and directors). Edited August 7, 2018 by Meazza
mozzer Posted August 8, 2018 Posted August 8, 2018 Odgledao Goliath-a prvu sezonu, poceo drugu. Odlican je i Bili naravno, i Moli Parker, i ova klinka i svi, ali glavni utisak je Vilijam Hart. Dao je potpuno posebnu boju celom prvom serijalu. Vrhunski. Svaka cast.
darling Posted August 8, 2018 Posted August 8, 2018 On 6.8.2018. at 11:29, Willow said: U principu, Martinovom karakteru najbliža je Saga Noren, ali ok, ima elemenata Dr. House-a, mada su medicinski slučajevi jednostavniji i više, da tako kažem, "narodski" tj. "seoski". I vajb serije je daleko opušteniji, gotovo pa porodični. Radi se o malom mestu poput Start Hollow-a, gde svako svakog zna, pa su međuljudski odnosi poput onih u Gilmore Girls. Ono što me isto tako instantno™ privuklo seriji su lepi, pitoreskni prizori primorskog mesta u kome je smeštena radnja serije. Tako netipično za UK. Uske strme uličice, sunce, zeleni bregovi, tirkizni okean, brodići da na njima odmaraš oči. Sve u svemu, serija baš prija da čovek iskulira, malo se nasmeje i sredi misli na kraju dana. i dr martin ima aspergera? meni dok martin ko midsamer mrdr, samo iz oblasti doktora opste prakse, serija za zaspivanje.
marv Posted August 10, 2018 Posted August 10, 2018 On 5.8.2018. at 12:32, Haralampije said: Gleda li tko Yellowstone? https://www.imdb.com/title/tt4236770/?ref_=nv_sr_1 gledao sam par epizoda i dobro je do sada, istovremeno sam gledao i succession, u obe serije dominantni ocevi koji pokusavaju da sacuvaju svoje imperije i njihova problematicna deca, obojica imaju po tri sina i po jednu cerku, obe cerke hot (ovo samo @ToniAdams)
Haralampije Posted August 11, 2018 Posted August 11, 2018 9 hours ago, marv said: gledao sam par epizoda i dobro je do sada, istovremeno sam gledao i succession, u obe serije dominantni ocevi koji pokusavaju da sacuvaju svoje imperije i njihova problematicna deca, obojica imaju po tri sina i po jednu cerku, obe cerke hot (ovo samo @ToniAdams) da,gledao i ja Y ,klasicna western prica smestena u 21 vek,vrlo gledljivo,ubedljiva gluma
FPLS Posted August 11, 2018 Posted August 11, 2018 Kakva je treca sezona Narkosa, vredi li gledati? Prve 2 mi bile odlicne, kontam da je smor bez Pablita.
marv Posted August 11, 2018 Posted August 11, 2018 2 hours ago, FPLS said: Kakva je treca sezona Narkosa, vredi li gledati? Prve 2 mi bile odlicne, kontam da je smor bez Pablita. ma nije uopste, dobra kao i prve dve ako ne i bolja
milfisland Posted August 13, 2018 Posted August 13, 2018 Kormoran Strike (nisam siguran dal sam dobro napisao). Privatni detektiv u Londonu. Vrijedno potrosenog vremena...Sent from my iPhone using Tapatalk
Recommended Posts