August 6, 20186 yr 2 hours ago, Moća said: Niko ne gleda Kasl Rok? ja gledam, svidja mi se bas, odlicna atmosfera, a jos je rano za neke pretpostavke... generalno, slicno je to po temi ostrim predmetima - mali americki gradovi, porodicne tajne, flesbekovi... ovde je Moli dezurni psihic, sve je interesantniji i bitniji lik. sve u svemu, ja zadovoljna, iako se vidi da su kreatori svih tih serija sad vec totalno provalili sta prolazi kod gledalaca i mozda deluje sve to pomalo rutinski radjeno. no, kako rekoh, meni legla, kao i oštri predmeti i condor...
August 6, 20186 yr 8 hours ago, Moća said: Niko ne gleda Kasl Rok? Gledam i ja. Fina serija za letnje doba.
August 6, 20186 yr Spoiler Posao im verovatno šljaka jer nema konkurencije. A i kao što reče Kamil oni su "old money". Kamilinog oca još nismo videli ni u nagoveštaju, ali ne mora biti da je on naslednik farme. Moguće da je to Adorino devojačko prezime, a da je kao mlada imala aferu sa nekim momkom i ostala trudna. On je kasnije nestao, a Kamil je ponela majčino devojačko prezime. Kasnije se Adora udala za Alana i uzela prezime Krelin. @Bojan Spoiler ide mi na nerve koliko se pije u serji.
August 7, 20186 yr 2 hours ago, darling said: Reveal hidden contents Posao im verovatno šljaka jer nema konkurencije. A i kao što reče Kamil oni su "old money". Kamilinog oca još nismo videli ni u nagoveštaju, ali ne mora biti da je on naslednik farme. Moguće da je to Adorino devojačko prezime, a da je kao mlada imala aferu sa nekim momkom i ostala trudna. On je kasnije nestao, a Kamil je ponela majčino devojačko prezime. Kasnije se Adora udala za Alana i uzela prezime Krelin. @Bojan Hide contents ide mi na nerve koliko se pije u serji. E, hvala. Odlična peta epizoda. Nešto su one žene dobacivale da je Kamil kreolka. Još ne znam da li je to nešto značajno ili samo onako. Dobra je cela priča o Mili Kalhun i to kako je sestra u prošloj epizodi, na probi, okrenula priču, ali ne i na glavnom izvođenju za Kalhoun Day. Da, da. Pije se. Kamil šampionka. Inače, otvoriću sad poseban topic, pa tamo da nastavimo.
August 7, 20186 yr 13 Signs You’re Watching a ‘Prestige’ TV Show http://www.vulture.com/2017/03/prestige-tv-signs-youre-watching.html 1. “It’s like a novel.” 2. “It’s like a movie.” 3. They’re not episodes, they’re “chapters.” 4. It’s not a first season, it’s a “pilot.” 5. Winking self-awareness. 6. Darkness. 7. What the hell is even happening right now? 8. “All the pieces matter.” 9. The sad man. 10. Breasts. 11. Literally nothing is funny. 12. It’s not just not funny; it’s deeply depressing. 13. Movie stars (and directors). Edited August 7, 20186 yr by Meazza
August 8, 20186 yr Odgledao Goliath-a prvu sezonu, poceo drugu. Odlican je i Bili naravno, i Moli Parker, i ova klinka i svi, ali glavni utisak je Vilijam Hart. Dao je potpuno posebnu boju celom prvom serijalu. Vrhunski. Svaka cast.
August 8, 20186 yr On 6.8.2018. at 11:29, Willow said: U principu, Martinovom karakteru najbliža je Saga Noren, ali ok, ima elemenata Dr. House-a, mada su medicinski slučajevi jednostavniji i više, da tako kažem, "narodski" tj. "seoski". I vajb serije je daleko opušteniji, gotovo pa porodični. Radi se o malom mestu poput Start Hollow-a, gde svako svakog zna, pa su međuljudski odnosi poput onih u Gilmore Girls. Ono što me isto tako instantno™ privuklo seriji su lepi, pitoreskni prizori primorskog mesta u kome je smeštena radnja serije. Tako netipično za UK. Uske strme uličice, sunce, zeleni bregovi, tirkizni okean, brodići da na njima odmaraš oči. Sve u svemu, serija baš prija da čovek iskulira, malo se nasmeje i sredi misli na kraju dana. i dr martin ima aspergera? meni dok martin ko midsamer mrdr, samo iz oblasti doktora opste prakse, serija za zaspivanje.
August 10, 20186 yr On 5.8.2018. at 12:32, Haralampije said: Gleda li tko Yellowstone? https://www.imdb.com/title/tt4236770/?ref_=nv_sr_1 gledao sam par epizoda i dobro je do sada, istovremeno sam gledao i succession, u obe serije dominantni ocevi koji pokusavaju da sacuvaju svoje imperije i njihova problematicna deca, obojica imaju po tri sina i po jednu cerku, obe cerke hot (ovo samo @ToniAdams)
August 11, 20186 yr 9 hours ago, marv said: gledao sam par epizoda i dobro je do sada, istovremeno sam gledao i succession, u obe serije dominantni ocevi koji pokusavaju da sacuvaju svoje imperije i njihova problematicna deca, obojica imaju po tri sina i po jednu cerku, obe cerke hot (ovo samo @ToniAdams) da,gledao i ja Y ,klasicna western prica smestena u 21 vek,vrlo gledljivo,ubedljiva gluma
August 11, 20186 yr Kakva je treca sezona Narkosa, vredi li gledati? Prve 2 mi bile odlicne, kontam da je smor bez Pablita.
August 11, 20186 yr 2 hours ago, FPLS said: Kakva je treca sezona Narkosa, vredi li gledati? Prve 2 mi bile odlicne, kontam da je smor bez Pablita. ma nije uopste, dobra kao i prve dve ako ne i bolja
August 13, 20186 yr Kormoran Strike (nisam siguran dal sam dobro napisao). Privatni detektiv u Londonu. Vrijedno potrosenog vremena...Sent from my iPhone using Tapatalk