jorma shparga Posted June 19, 2018 Posted June 19, 2018 Da nije neko slucajno pokusao da gleda Condora? Meni prva ok, ali mi je nekako strepnja dublja od nade ...
J-♣ Posted June 19, 2018 Posted June 19, 2018 17 hours ago, mustang said: zbidzovah goliath sa billy bob thortonom, prvu sezonu... zakljucak: mnogo volim serije u kojima dominira LA. ili ovaj grad ima neko magicnondejstvo na mene ili jednostavno tako dobro oslikavaju atmosferu da se sazivis sa LA kao dodatni karakter u seriji. plusčina! Meni se zbog lokaliteta serije baš dopao True Detective 2 gde je bilo pregršt uličnih scena, u špici lepih kadrova snimljenih dronom. Kad sam izneo pozitivni utisak o seriji, bejah polivan, jer se usuđujem da kvalitet serije poredim sa prvim TD-om. Elem, meni se i Colony dopada baš zbog LA-a, mada ga nema sad u trećoj sezoni.
alec harvey Posted June 19, 2018 Posted June 19, 2018 Tabula rasa je prilicno losa, krene nekako pa se rezvlaci i na kraju nista... Staro suspens, pa malo kao horror, likovi krajnje neubedljivi, glavnoj junakinji stalno nije dobro... Gledao sam mazohisticki vise od 15 dana. Sad bih neke britance, da se povratim...
alec harvey Posted June 19, 2018 Posted June 19, 2018 Tabula rasa je prilicno losa, krene nekako pa se rezvlaci i na kraju nista... Staro suspens, pa malo kao horror, likovi krajnje neubedljivi, glavnoj junakinji stalno nije dobro... Gledao sam mazohisticki vise od 15 dana. Sad bih neke britance, da se povratim...
Marvin (Paranoid Android) Posted June 19, 2018 Posted June 19, 2018 E, Aleče, a kakva je Tabula Rasa?
Marvin (Paranoid Android) Posted June 19, 2018 Posted June 19, 2018 Jel to poslednje vokativ ili upozorenje?
mustang Posted June 19, 2018 Posted June 19, 2018 20 hours ago, Tresko said: U petak su pustili drugu sezonu na Amazonu. gleda se iako su mi oci na pola koplja kad dodjem kuci 5 hours ago, J-♣ said: plusčina! Meni se zbog lokaliteta serije baš dopao True Detective 2 gde je bilo pregršt uličnih scena, u špici lepih kadrova snimljenih dronom. Kad sam izneo pozitivni utisak o seriji, bejah polivan, jer se usuđujem da kvalitet serije poredim sa prvim TD-om. Elem, meni se i Colony dopada baš zbog LA-a, mada ga nema sad u trećoj sezoni. drago mi da delimo isti/slican utisak
3opge Posted June 19, 2018 Posted June 19, 2018 Goliath II sezona, dobro poceo a onda odmah pocese sa blesavocama. potencijalna latino gradonacelnica ripa u vrucini na Bilija sa najgorim mogucim toupeom ikada i fleka s njim carsave u nekoj rupcagi.
mustang Posted June 19, 2018 Posted June 19, 2018 6 minutes ago, 3opge said: Goliath II sezona, dobro poceo a onda odmah pocese sa blesavocama. potencijalna latino gradonacelnica ripa u vrucini na Bilija sa najgorim mogucim toupeom ikada i fleka s njim carsave u nekoj rupcagi. javlja se jebac iz ritz carltona
Calavera Posted June 19, 2018 Posted June 19, 2018 ovo sto je do sad izaslo je u sustini sve 1 sezona, nego je netflix to zapakovao to u manje epizode i podelio ih na dve sezone. meni je bilo dovoljno dobro da odgledam do kraja, ali ne znam da li bih sad preporucivao nekome...
Recommended Posts