Jump to content
IGNORED

O serijama

Mr.Smith

Recommended Posts

Posted

nije mi radio piratebay jutros kad sam proveravao.
hvala!

Posted

np. da, zezao je danas na momente

Posted

Odavno vec zeza na momente.

Posted

nije loš teror

doduše posle e02

:sleep:

Posted
On 4/7/2018 at 21:38, Duci Simonovic said:

Zavrsih versacija, nisam znao detalje oko ubistva, secam se jedino da ga neki ludak ubio i to je to. Stvarno tragicno zavrsio covek. Ustvari sve povezane price su tragicne I tuzne. Stvarno bre sta vam ovde moze smetati?

Isto što i tebi u Peaky Blinders. :cool:

Posted
On 4/6/2018 at 0:01, 3opge said:

"Assassination of Gianni Versace" jebe keve, ako glavni lik ne dobije EMMY za ovu ulogu neka sve tri akademije prdnu u chabar.

+100

Posted

ako nekoga interesuje može pazarititm preostalih 5 epizoda ove sezone terora  :D

Posted
3 minutes ago, gone fishing said:

ako nekoga interesuje može pazarititm preostalih 5 epizoda ove sezone terora  :D

Lepo :D

Hvala

Posted

billions

giamatti i lewis imaju istu boju glasa. ladno ne bih pogodila ko je ko da citaju jedan drugog :)

Posted

Probao da gledam Black Mirror, teško je objasniti koliko je meni ovo glupo i bezvezno.

Sad planiram da gledam ubistvo Versaćea i Terror, samo da završim sa Fargom :) 

Posted
2 hours ago, mraki said:

Probao da gledam Black Mirror, teško je objasniti koliko je meni ovo glupo i bezvezno.

za mene bm je najbolja serija ikada i verovatno cu moci reci isto i posle 10 ili 20 godina

Posted (edited)

Pa dobro, o ukusima ne vredi, ima puno ljudi koji je hvale... :)

Ja sam nekako po opisu i komentarima verovao da će mi se baš svideti, ali eto, desilo se suprotno.

Očekivao sam i šokantno, i uznemirujuće i svašta nešto još, ali nema mi tu atmosferu uopšte, totalno bezveze.

Edited by mraki
Posted

+1 mada nisam je celu pogledao, odustao posle 4, na neki meni iritantan nacin je snimljena

Posted
46 minutes ago, marv said:

za mene bm je najbolja serija ikada i verovatno cu moci reci isto i posle 10 ili 20 godina

+1

OK, u prvih 5 svakako

Posted

I meni BM nis posebno