Aleksija Posted March 1, 2018 Posted March 1, 2018 On 3.1.2018. at 12:43 PM, gervasius twinkleminkleson said: Lovesick je simpatična serija, sad izašla i treća sezona na netfliksu o da, ja sam sinoc zavrsila prvu sezonu, jedva cekam da skinem i druge dve.
stajebrebilo Posted March 1, 2018 Posted March 1, 2018 zavrsio drugu sezonu okkupert, ovo slobodno moze u kategoriju sfJel to skoro izaslo?
marv Posted March 1, 2018 Posted March 1, 2018 2 hours ago, vookela said: Jel to skoro izaslo? ima vec nekoliko meseci
darling Posted March 1, 2018 Posted March 1, 2018 On 2/28/2018 at 4:24 PM, jms_uk said: Ima na BBC iPlayeru. dzejmse, jel mozemo negde da se obavestimo kojim tempom ce se pustati epizode na ajplejeru?
jms_uk Posted March 1, 2018 Posted March 1, 2018 dzejmse, jel mozemo negde da se obavestimo kojim tempom ce se pustati epizode na ajplejeru?No idea, sorry. Vidim da su tek 4 (od 8 emitovanih) dostupne. Sent from my iTelephone using Tapatalk
darling Posted March 1, 2018 Posted March 1, 2018 (edited) odlicna vest! jer sam gledal tek tri. odoh da iskopam cetvrtu lazna uzbuna. kod mene i dalje tri. Edited March 1, 2018 by darling
MiddleClass Posted March 1, 2018 Posted March 1, 2018 Pogledao pola prve sezone Leftovers. Meni ovo izgleda odlicno!
jms_uk Posted March 1, 2018 Posted March 1, 2018 odlicna vest! jer sam gledal tek tri. odoh da iskopam cetvrtu [emoji4] lazna uzbuna. kod mene i dalje tri. My bad, nesto gledao na brzaka - u pravu si, tek tri. Sent from my iTelephone using Tapatalk
Mil@n Posted March 2, 2018 Posted March 2, 2018 Završio sam alter carbon. Ima dobru sci fi cyber punk atmosferu, solidno je napisano, ima dubinu, ali nešto mi fali kao uostalom i velikoj većini netflix serija. Malo ih je vrhunskog kvaliteta, no to je druga tema. U svakom slučaju, nije loše, gledljivo je. Ne znam kada je Džoel Sineman postao Arnold Švarcneger iz perioda mister univerzum, baš se nagruvao, inače je dobar i zanimljiv glumac, ima sjajan glas.
Frank Pembleton Posted March 2, 2018 Posted March 2, 2018 Završio sam alter carbon. Ima dobru sci fi cyber punk atmosferu, solidno je napisano, ima dubinu, ali nešto mi fali kao uostalom i velikoj većini netflix serija. Malo ih je vrhunskog kvaliteta, no to je druga tema. U svakom slučaju, nije loše, gledljivo je. Ne znam kada je Džoel Sineman postao Arnold Švarcneger iz perioda mister univerzum, baš se nagruvao, inače je dobar i zanimljiv glumac, ima sjajan glas. On je inače živeo kao mladić u Denveru valjda...Odatle dobar izgovor engleskog.A ovo gruvanje, bilo je na netu par uporednih fotki nekih glumaca...Navođene su i supstance kojima su se gruvali...
MilenaS Posted March 3, 2018 Posted March 3, 2018 Ja sam skoro saznala da je to rađeno po knjizi https://en.wikipedia.org/wiki/Richard_K._Morgan#Takeshi_Kovacs_novels trilogija je u pitanju, Alter carbon je kao prvi deo. Ne znam zašto to nisam videla ili zašto to Netflix nije istakao. Ili je možda istakao? neka mi neko pomogne.
Jean-Luc Picard Posted March 3, 2018 Posted March 3, 2018 Ne znam da li je netflix to isticao, ali je među ljubiteljima moderne sf književnosti to toliko poznato da je neophodnost isticanja te činjenice otprilike na nivou neophodnosti isticanja da je film/serija Braća Karamazovi rađena po delu F.M.Dostojevskog. Btw. iako se sledi osnovna nit, knjiga je u seriji poprilično izmenjena. Prva dva dela su prevedena u Srbiji, s tim da se drugi deo žanrovski razlikuje od prvog. Prvi je klasični cyberpunk dok je drugi deo military SF. Inače, sad kad vraćam film, čini mi se da je u trailerima navedeno da je serija rađena po književnom delu dobitniku P.K.D. nagrade, ali nisam siguran...uostalom to je lako proverljivo.
Recommended Posts