Glorfindel Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 Alo, AloCouplingCold FeetMuckeStar Trek VoyagerBlejkova SedmorkaTarzan (dugometrazni crtani iz perioda od pre 25 godina)Six feet underQueer as a folkPravo na ljubav (meksicka telenovela)Incantessimo (italijanska telenovela)Nestasne godine (australijska tinejdzerska telenovela)Twin PeaksX Files
Buck Naked Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 Sta kaze uvazena forumska populacija, kakova li je ta Six Feet Under? Synopsis obecava, al fali mi subjektivnih utisaka?
mraki Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 (edited) Sta kaze uvazena forumska populacija, kakova li je ta Six Feet Under? Synopsis obecava, al fali mi subjektivnih utisaka?Neverovano dobra serija, nesto zaista jedinstveno i neuporedivo sa bilo kojom drugom. Ovo definitivno trebas pogledati.Tako duboko obradjene likove, porodicne odnose i zivotnu pricu koja ce te i rasplakati i nasmejati do suza nigde neces naci.Mnogi kazu da im je serija promenila poglede na zivot.To je po meni vec malo preterano, ali priznajem da me je par puta bas duboko potresla, pogotovo zadnje epizode, koje su nesto najdirljivije ikad... Edited July 22, 2008 by mr@ki
nedjad Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 (edited) Mnogi kazu da im je serija promenila poglede na zivot.To je po meni vec malo preteranoZasto preterano,pa meni je deadwood promenio pogled na zivot.Sad svako jutro pijem kafu na balkonu i cekam George Hearsta. Edited July 22, 2008 by nedjad
Kudravi Gaucos Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 Sta kaze uvazena forumska populacija, kakova li je ta Six Feet Under? Synopsis obecava, al fali mi subjektivnih utisaka?Vredi, vredi... Nego je malo nezgodna za pronalazenje svih epizoda (bar meni bila).Zasto preterano,pa meni je deadwood promenio pogled na zivot.Sad svako jutro pijem kafu na balkonu i cekam George Hearsta.:) Ja mastam o posedovanju saloona i whorehousea.
Zli Gli Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 Vredi, vredi... Nego je malo nezgodna za pronalazenje svih epizoda (bar meni bila).Ima na TvTorrents-u ;) Mnogo jak traker, imaju mali milion serija.
Buck Naked Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 Hvala forumskoj populaciji! Divni ste! Javim utiske kad skinem!A bas i za Deadwood zeleo upitati, dobro je.
gervasius twinkleminkleson Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 Ima na TvTorrents-u ;) Mnogo jak traker, imaju mali milion serija.nemash mozda pozivnicu na bacanje, kojim 1 sluchajem? :)ja se odluchih da odgledam homicide: life on the street ispochetka. kad se samo sjetim koliko je ljudi bilo ignorisano da bi se ova serija kvalitetno ispratila a kad smo vec kod nje, jel postoji titl za homicide? ja nisam nista uspjeo da nadjem :(
Zli Gli Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 nemash mozda pozivnicu na bacanje, kojim 1 sluchajem? :)'Ladno su ukinuli registracije Treba mi jos 10gb uploada da bih dobio pozivnicu, probacu da to odradim pomocu nekih trikova.
mraki Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 (edited) ja se odluchih da odgledam homicide: life on the street ispochetka. kad se samo sjetim koliko je ljudi bilo ignorisano da bi se ova serija kvalitetno ispratila a kad smo vec kod nje, jel postoji titl za homicide? ja nisam nista uspjeo da nadjem :(I ja sam pre par meseci bezuspesno trazio, verovatno i ne postoje... Edited July 23, 2008 by mr@ki
msmodesty Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 Sjajna serija snimljena 2000 o trgovini zenama iz Istochne Evrope. Flamanski Canal+ :
apotekarica Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 Bas sam se lepo zabavila uz Gossip Girl poslednjih nekoliko dana. Kako samo mali gadovi spletkare :D a tek sto su dobro obuceni... Lepa muska deca, uzgred :P (a i tatica propala rok zvezda)
Parsons Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 ako je tacno ono sto sam cuo, onda ce jadni servis od veceras biti malo manje jadan
Recommended Posts