July 14, 200816 yr Alo, AloCouplingCold FeetMuckeStar Trek VoyagerBlejkova SedmorkaTarzan (dugometrazni crtani iz perioda od pre 25 godina)Six feet underQueer as a folkPravo na ljubav (meksicka telenovela)Incantessimo (italijanska telenovela)Nestasne godine (australijska tinejdzerska telenovela)Twin PeaksX Files
July 21, 200816 yr Sta kaze uvazena forumska populacija, kakova li je ta Six Feet Under? Synopsis obecava, al fali mi subjektivnih utisaka?
July 22, 200816 yr Sta kaze uvazena forumska populacija, kakova li je ta Six Feet Under? Synopsis obecava, al fali mi subjektivnih utisaka?Neverovano dobra serija, nesto zaista jedinstveno i neuporedivo sa bilo kojom drugom. Ovo definitivno trebas pogledati.Tako duboko obradjene likove, porodicne odnose i zivotnu pricu koja ce te i rasplakati i nasmejati do suza nigde neces naci.Mnogi kazu da im je serija promenila poglede na zivot.To je po meni vec malo preterano, ali priznajem da me je par puta bas duboko potresla, pogotovo zadnje epizode, koje su nesto najdirljivije ikad... Edited July 22, 200816 yr by mr@ki
July 22, 200816 yr Mnogi kazu da im je serija promenila poglede na zivot.To je po meni vec malo preteranoZasto preterano,pa meni je deadwood promenio pogled na zivot.Sad svako jutro pijem kafu na balkonu i cekam George Hearsta. Edited July 22, 200816 yr by nedjad
July 22, 200816 yr Sta kaze uvazena forumska populacija, kakova li je ta Six Feet Under? Synopsis obecava, al fali mi subjektivnih utisaka?Vredi, vredi... Nego je malo nezgodna za pronalazenje svih epizoda (bar meni bila).Zasto preterano,pa meni je deadwood promenio pogled na zivot.Sad svako jutro pijem kafu na balkonu i cekam George Hearsta.:) Ja mastam o posedovanju saloona i whorehousea.
July 22, 200816 yr Vredi, vredi... Nego je malo nezgodna za pronalazenje svih epizoda (bar meni bila).Ima na TvTorrents-u ;) Mnogo jak traker, imaju mali milion serija.
July 22, 200816 yr Hvala forumskoj populaciji! Divni ste! Javim utiske kad skinem!A bas i za Deadwood zeleo upitati, dobro je.
July 23, 200816 yr Ima na TvTorrents-u ;) Mnogo jak traker, imaju mali milion serija.nemash mozda pozivnicu na bacanje, kojim 1 sluchajem? :)ja se odluchih da odgledam homicide: life on the street ispochetka. kad se samo sjetim koliko je ljudi bilo ignorisano da bi se ova serija kvalitetno ispratila a kad smo vec kod nje, jel postoji titl za homicide? ja nisam nista uspjeo da nadjem :(
July 23, 200816 yr nemash mozda pozivnicu na bacanje, kojim 1 sluchajem? :)'Ladno su ukinuli registracije Treba mi jos 10gb uploada da bih dobio pozivnicu, probacu da to odradim pomocu nekih trikova.
July 23, 200816 yr ja se odluchih da odgledam homicide: life on the street ispochetka. kad se samo sjetim koliko je ljudi bilo ignorisano da bi se ova serija kvalitetno ispratila a kad smo vec kod nje, jel postoji titl za homicide? ja nisam nista uspjeo da nadjem :(I ja sam pre par meseci bezuspesno trazio, verovatno i ne postoje... Edited July 23, 200816 yr by mr@ki
August 14, 200816 yr Sjajna serija snimljena 2000 o trgovini zenama iz Istochne Evrope. Flamanski Canal+ :
August 22, 200816 yr Bas sam se lepo zabavila uz Gossip Girl poslednjih nekoliko dana. Kako samo mali gadovi spletkare :D a tek sto su dobro obuceni... Lepa muska deca, uzgred :P (a i tatica propala rok zvezda)
September 1, 200816 yr ako je tacno ono sto sam cuo, onda ce jadni servis od veceras biti malo manje jadan