Caligula Posted October 31, 2010 Posted October 31, 2010 Nemaju banke para da snime spot sa srpskim glumcima pa moraju sinhronizovat :(Ma ajd sinhronizacija, nego sto su u zlo doba stavili gej bankara kao coveka od poverenja.
SNARC Posted October 31, 2010 Posted October 31, 2010 Nije bankar derpe..ima fotku supruge na desktopu :)
Shan Jan Posted October 31, 2010 Posted October 31, 2010 Ma ajd sinhronizacija, nego sto su u zlo doba stavili gej bankara kao coveka od poverenja.Nije to gej bankar no tastin osmeh type, ne pratis trendove -_- Reklama nece paliti kod nas iz drugog razloga - ni smo mi bogata deca zapada koja zele da se zabave, nama treba bankar sa ocinski-verskim pristupom "ja cu ti pokazati put kroz bespuca sinko" type.
stoka Posted October 31, 2010 Posted October 31, 2010 Nije bankar derpe..ima fotku supruge na desktopu To ništa ne znači! U patrijarhalnim sredinama kao što je Srbija, i mnogi gejevi sakrivaju svoje sklonosti i ulaze u heteroseksualne brakove ... Imaš slučajeva i porodičnih ljudi koji su otišli u toliki ekstrem da su ostavili sve i promenili pol ...
Caligula Posted October 31, 2010 Posted October 31, 2010 (edited) Nije bankar derpe..ima fotku supruge na desktopu :)Jel'te?Jesi li video kraj drugog TVC-a: "ZNAO SAM da ima neko ALI!!!" :P Edited October 31, 2010 by CowBoy
SNARC Posted October 31, 2010 Posted October 31, 2010 Vi ste zli..bankar je dobar decak.Spreman sam da se opkladim da ce u sledecem spotu lezati obnazen dok ceka da koleginica zapali dve cigarete i sa smeskom se stroposta pored njega hvaleci njegovu veliku,ogromnu,neverovatnu K..amatu
Halvard Posted November 3, 2010 Posted November 3, 2010 To me podseti, koja je ono bila reklama gde je isti par glumaca snimao na sprskom, hrvatskom, bosanskom.... itd, mlogo bilo zabavno :DOvi su snimali/će snimati i na nemačkom, češkom i ukrajinskom. "Marko" se obratio javnosti i izvinio zbog loše izvedbe, obećao je da će vežbati dok ne bude bolje. http://www.youtube.com/watch?v=vbjj1JO00o4&feature=player_embedded
Ignatius J. Reilly Posted November 23, 2010 Posted November 23, 2010 Srbiji će krenuti nabolje kada jednom za Novu godinu ne budu Milena Dravić i Dragan Nikolić u reklami za grand kafu. Za jedno tri godine cirka...nista od toga ni u 2011-toj. A 2012 je smak sveta. we are doomed.
čekmeže Posted December 8, 2010 Posted December 8, 2010 Reklama za SBB Mi nismo anđeli...kad sam video Todorovića bilo mi ga žao, baš se vidi da je omatorio. Zamišljam ga od 80 godina kako prosi u Knezu i palaca jezikom for food.Uđu izgleda kao da se vratio iz mrtvih.
morgana Posted December 14, 2010 Posted December 14, 2010 16 tona malina i prihvati me frend rikvest :isuse:bolje bip nego vip
Lancia Posted January 18, 2011 Posted January 18, 2011 (edited) cackaju meckuhttp://www.youtube.com/watch?v=fJnaOPzZ_pQ Edited January 18, 2011 by Lancia
Recommended Posts