Jump to content
IGNORED

Reklame

Ulven

Recommended Posts

Posted
Reklama za "Metalcinkaru" u pauzama košarkaških utakmica. Prvo, ne znam kako široku javnost mogu da interesuju njihovi proizvodi (to je kao kada su na TV-u bile reklame za pneumatske bušilice ...). Drugo, vrh je ona reklama kada radnici "Metalcinkare" sa sve šlemovima nose na rukama Teodosića do koša, a baja iza njih u odelu kao daje instrukcije ...
možda zato što su sponzori KSS <_<
  • Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Caligula

222

• Ryan Franco

129

• morgana

96

• Frank Pembleton

93

Posted (edited)

Poznato mi je to da su sponzori KSS-a, ali neće oni dobiti nove kupce svojih proizvoda reklamom na TV-u. Zna se kako se to radi ...

Edited by stoka
Posted

pa nije to valjaonica bakra ili aluminijuma koja proizvodi repromaterijal za dalju obradu. imaju oni proizvode i za civilnu upotrebu...

• 2 weeks later...
Posted (edited)

sorry ako je bilo, kod mene sa mnogi sajtovi (youtube) ne otvaraju, pa ne vidim sve sto kacite. sorry 2 - ne znam kako da kopiram link da bude samo video:)edit: klik smajlik

Edited by banecare1
Posted

ovo novo od Erste banke... neopisivo retardirano..

Posted
NM_home_01bw.jpgOde...Rodonacelnik srpskog advertajzinga. Nekako sam mislio da je kul da na ovom topiku pomenemo. Neka mu je laka zemlja.
Posted (edited)

... neka mu je laka zemlja.http://www.youtube.com/watch?v=Jd9xeSfLUPE&feature=player_embedded#!... car. Upoznao sam ga (povrsno, imali neki sastanak kod njega) pre par godina - harizmatican tip, inteligentan, brz - i (prvo zapazanje koje sam imao) ekscentrik.Neke stvari koje je radio mi se dopadaju, neke bas i ne, ali jedno je sigurno: nije razmisljao lokalno ni u kom smislu. Veliki gubitak za Srbiju.

Edited by CowBoy
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted (edited)

...

Edited by Далибор М.
Posted

Nemaju banke para da snime spot sa srpskim glumcima pa moraju sinhronizovat :(

Posted
Nemaju banke para da snime spot sa srpskim glumcima pa moraju sinhronizovat :(
Колонијално тржиште, ко их јебе, за њих је добро и синхронизовано.
Posted

To me podseti, koja je ono bila reklama gde je isti par glumaca snimao na sprskom, hrvatskom, bosanskom.... itd, mlogo bilo zabavno :D