February 1Feb 1 55 minutes ago, Shan Jan said:Covek ima 94 godine Jede reš pečenu detetinu. Mustang mi pisala.
April 8Apr 8 Noćas u povratku iz grada, na buskoj stanici kod DO ugledam reklamu:Moja prva (i jedina) asocijacija na pojmove “fen” i “malo mira” je bio fen uključen u struju i ubačen u kadu punu vode dok si u njoj.Tražiš fen?Nađeš večni mir.(Stvarno mi nije jasna poruka a ni poenta ove reklame.)
April 8Apr 8 1 minute ago, pt 2.0 said:Noćas u povratku iz grada, na buskoj stanici kod DO ugledam reklamu:Moja prva (i jedina) asocijacija na pojmove “fen” i “malo mira” je bio fen uključen u struju i ubačen u kadu punu vode dok si u njoj.Tražiš fen?Nađeš večni mir.(Stvarno mi nije jasna poruka a ni poenta ove reklame.)Deca često spavaju uz neku buku i ne mogu da zaspu ako nema belog šuma, što fen extra radi...Mada, ni meni nije do kraja jasna ideja...
April 8Apr 8 9 minutes ago, pt 2.0 said:Noćas u povratku iz grada, na buskoj stanici kod DO ugledam reklamu:Moja prva (i jedina) asocijacija na pojmove “fen” i “malo mira” je bio fen uključen u struju i ubačen u kadu punu vode dok si u njoj.Tražiš fen?Nađeš večni mir.(Stvarno mi nije jasna poruka a ni poenta ove reklame.)Ja dok sam bio mali namerno nisam susio/brisao kosu peskirom da bi je vise susio fenom.