Jump to content

Featured Replies

Brutalan je ragbi bio, ne toliko lijep za oko ali sam bas uzivao. Intezitet je bio ogroman. Sreca pa ima vremena za odmor do 1/4 finala. 

Ipak me i je utisak da bez dobrog penaldzije vi ne mozete biti prvaci. A izgleda nemate penaldziju svjetske klase. 

Edited by borris_

I da moram dodati da je ovaj raspored, to jest da imamo Ir, JAR, NZ i Fr u istom kosturu, jedna velika glupost. Izvlacili su parove prije 3 godine kada je rapsored reprezentacija bio skroz drugaciji. 

20 minutes ago, borris_ said:

Ipak me i je utisak da bez dobrog penaldzije vi ne mozete biti prvaci. A izgleda nemate penaldziju svjetske klase. 

Naš jedini igrač sa 80 posto uspešnosti šuteva za 2 i 3 je na onoj listi zamena ukoliko neko otpadne zbog povrede...

U pitanju je Pollard (važan šraf u timu pre 4 godine) nažalost i sam teško povređen pred prvenstvo, nema ni Morne Stynea koji se povukao 2021. tako da su Libbock i Faf zapravo neka treća i četvrta opcija u odnosu na ono što smo imali...

Ovo je bilo kao finale. Kakva utakmica!

JARci su me nervirali tokom scrum/melee (Borise pomozi sa prevodom), ali sudija se dozvao pameti - a kuku ako ovako Irska bude imala procenat auta kasnije.

Kad istocni Belfast pun protestanata navija kao jedan,  znaš koliko je sati.

Puče prenos na SK zbog oluje :sad: Vels počeo udarnički, esej već u 2. minutu

Pregaziše Velšani Ozije ko pešački, 40 - 6

Sada kazu da se Antoine Dupont vraca protiv italije iduce sedmice. Stavili su dvije plocice na lobanju (slomjena kost). Nadal se da ce ipak sacekati barem do 1/2 ako odemo do tamo. 

Rekoh već da mi se Urugvaj najviše svideo od ovih "malih"....

Danas došli i do prve pobede i to sa bonus poenom....alal im vera

• 2 weeks later...

Posle poraza Fidžija od Portugala, evo svih parova četvrtfinala

Vels - Argentina

Irska - Novi Zeland

Engleska - Fidži

Francuska - Južna Afrika

Oziji prvi put u istoriji svetskih prvenstava nisu prošli grupu, a Fidži ima šansu da bude prva pacifička nacija u polufinalu WC :)

Edited by vorda

2 hours ago, vorda said:

Fenomenalan meč. gledao sam poslednjih pola sata. Zaslužili su Argentinci potpuno, muški su odigrali.

Sutra da dobiju Južna Afrika i Fidži i da završimo sa pričom da Južna hemisfera nije više dominantna u ovom sportu :fantom:

Kakav meč Francuske i Južne Afrike, Sunce ti poljubim...

20 minutes ago, Ayatollah said:

Kakav meč Francuske i Južne Afrike, Sunce ti poljubim...

Utakmica prvenstva, za sad; kontam da će Francuzi krenuti u drugom poluvremenu all in dok imaju igrača više