Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Francuska "oduvala" Vels u Parizu, Dupont razbija kako igra

Tesko ce Irska do trece titule u nizu ali videce se danas u derbiju sa Englezima u Dablinu koliko mogu.

• Replies 981
  • Views 70.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• 53-10 na sred Twickenhama   Putain que c'est bon  

• Nešto malo više od tri nedelje je ostalo do početka Svetskog prvenstva u jednom od sportova gde su utakmice reprezentacija daleko važnije od onih između klubova i gde je nezamislivo obući dres sa ambl

Posted Images

Irska gubila na poluvremenu pa preokrenula i pobedila na kraju

Francuska gostuje u Dablinu, to je olaksavajuce za Irsku. Ali moze biti problema u Edinburgu.

Za 10ak minuta pocinje Engleska-Francuska na Tvikenhemu.

Allez les bleus!

IMG_1857.thumb.jpeg.d1650c55fc2265127a6a3f417aa06c00.jpeg

Pre 5 godina sam živeo pored Tvikenhama, za vreme kovida. Kako mi je krivo što sada nisam tamo. Atmosfera je uvek spektakl na dan meča.

O jebem ti!!! Francuska razbija Englesku, ali im cetvrti put kliza lopta iz ruku pre eseja :isuse:

0:0 i dalje nakon 20 minuta. Ne verujem.

Da li ej realno da francuzi nisu ovo pretvorili u esej?!

Imali su visak od 2 na 3 u kontri na 5m od esej linije i uzmu im loptu.

Kakva utakmica za srčku! Neverovatno. Englezi zasluženo. Previše grešaka, izgubljenih lopti, i bespotrebni faulovi pred kraj. 

Pobeda Engleza 1 razlike u poslednjem minutu esejom.

Mislim najbiolji rezultat za Irsku jer Francuska gostuje u Dablinu, pa mozda bude krug tako da Irska ne sme da izgubi u Dablinu vise od 7.

Ali ce biti teska utakmica sutra u Skotskoj.

2 minutes ago, dragance said:

Kakva utakmica za srčku! Neverovatno. Englezi zasluženo. Previše grešaka, izgubljenih lopti, i bespotrebni faulovi pred kraj. 

Francuska je bila bolja ali je napravila veliki broj osnovnih gresaka u dodavanju pred sam esej. Mislim da su imali 10+ gresaka u dodavanju, sto je bas mnogo. Nadam se da ce to ponoviti u Dablinu:D

Nadam se i ja. Probaću da izkukam kartu od nekoga, mada bi mi bilo jeftinije da gledam kod mene u pabu i platim svima turu nego da plaćam noćenje u Dablinu.

Irska pobedila u Edinburgu rezultatski prilicno ubedljivo. Za mene je visina pobeden iznenadjenje.

Irska ima gostovanja u Rimu i Kardifu.

Ali ocekujem da ce sve odluciti u Dablinu protiv Francuske. Ako to Irska pobedi pise istoriju Kupa 6 Nacija sa tri titule u nizu.

• 2 weeks later...

Irska dobila Vels u Kardifu, utakmica protiv Francuske u Dablinu, 8. marta, odlucuje pobednika 6 Nacija.

Veća drama je bila Engleska Škotska, gde tradicionalno Škoti nikad nisu favoriti, ali Engleze redovno melju. Malo sudija, a malo i greške i - na kraju, još jedna promašena konverzija u dodatnim vremenu Škota i izgbiše nesrećno 16-15. Engleska štampa bolje ocenila sve škotske igrače od svojih domaćih/