warp Posted August 16, 2023 Posted August 16, 2023 Zaboravih.... Francuska ima još jednog vrhunskog igrača na 10 pored povređenog Ntamacka, a to je Jalibert !
borris_ Posted August 25, 2023 Posted August 25, 2023 Rasturise ovi tvoji novozelandjane (drnagaceve 🙂). Sutra Francuska Australija, Engleska Fidji Za dvije sedmice pocinje prvenstvo.
simeon_lupus Posted September 6, 2023 Posted September 6, 2023 Sportklub prenosi u Srbiji, otvaranje je na SK3 1 1
dragance Posted September 6, 2023 Posted September 6, 2023 Jedva čekam. Od petka sam u Francuskoj na 7 dana. Prvi meč je derbi SP - pa da vidimo šta će biti. Očekujem da me @borris_ rasturi, jer smo sačuvali metuzalema od selektora do kraja prvenstva, pa tek onda stiže Razor.
borris_ Posted September 10, 2023 Posted September 10, 2023 Sve izbrisano ☹️ Englezi pobjedilo argentinu, nisam ocekivao. Svaka im cast igrali su sa igracem manje skoro citavu utakmicu.
borris_ Posted September 10, 2023 Posted September 10, 2023 Svi favoriti su odigrali prvu utakmicu. Jos samo da zavrsi JAR Skotska. Tri favorita, Irska, JAR i Fr su pobjedila. JAR mi je ne kako octavia najjaci utisak protiv skota. Odbrana odlicna, napad dobar. Skoti im nisu mogli nista. Tu je i francuska. Irci su igrali protiv Rumuna koje su rasturili. Vidjecemo sta ce dati utakmica JAR Irska. Od ostalih, Engleska me iznenadila ali je ipak nivôse ispod ove tri reprezentacije.
Heaviside Posted September 10, 2023 Posted September 10, 2023 4 minutes ago, borris_ said: Svi favoriti su odigrali prvu utakmicu. Jos samo da zavrsi JAR Skotska. Tri favorita, Irska, JAR i Fr su pobjedila. JAR mi je ne kako octavia najjaci utisak protiv skota. Odbrana odlicna, napad dobar. Skoti im nisu mogli nista. Tu je i francuska. Irci su igrali protiv Rumuna koje su rasturili. Vidjecemo sta ce dati utakmica JAR Irska. Od ostalih, Engleska me iznenadila ali je ipak nivôse ispod ove tri reprezentacije. A Novi Zeland? Nisu u krugu favorita ovaj put?
borris_ Posted September 10, 2023 Posted September 10, 2023 Medju tri prva, nisu. U 1/4 ce najverovatnije igrati NZ, JAR, Fr i Irska i to jedni protiv drugih. Tri najveca favorita + 4.
borris_ Posted September 14, 2023 Posted September 14, 2023 Dobar Urugvaj, francuska ima jednu ekipu, ne dvije.
borris_ Posted September 17, 2023 Posted September 17, 2023 Bravo Fidji, istorijska pobjeda protiv australije. Protiv Velsa su bili pokradeni.
borris_ Posted September 17, 2023 Posted September 17, 2023 (edited) Ragbi je super sport (narocito kada englezi gube protiv bilo koga) ali pravila su nerazumljiva. To jest pravila su pisali englezi da njima uvjek budu tu kada im je potrebno. Ovaj try sto su dali englezima protiv japanaca je neshvatljiv. Edited September 17, 2023 by borris_ 2
dragance Posted September 17, 2023 Posted September 17, 2023 I pre nego što ga je lopta lupnula u glavu, bio je en avant. Ali to se englezima ne svira. Jedva čekam da nalete na ozbiljnu ekipu koja će ih sahraniti. Ovako sada imaju nerazumljivo laku grupu.
Recommended Posts