Djuro Posted April 5, 2018 Posted April 5, 2018 same here. ova nedelja je jos jaka (+90km) a onda sledi tapering. pripreme su prosle dobro, bez bolesti i duzih pauza. cilj je 3:22, BQ.
burekdzija Posted April 5, 2018 Posted April 5, 2018 Ima li neko dobru vremensku prognozu? Meni ce jedan od problema biti sto sam sve long runs trcao na temperaturi oko nule, a u Beogradu ce biti dosta toplije. Kada sam prosli put trcao Bg (2014), isto sam iz berlinske zime direktno dosao na prijatnih +25 i to je bilo relativno neprijatno iskustvo u drugoj polovini trke.
Djuro Posted April 6, 2018 Posted April 6, 2018 (edited) norvezani su uglavnom tacni. mada za precizniju prognozu moras jos malo sacekati. verovatno ti ne gine temp ispod 20. https://www.yr.no/place/Serbia/Central_Serbia/Belgrade/long.html?spr=eng Edited April 6, 2018 by Djuro
burekdzija Posted April 6, 2018 Posted April 6, 2018 Za berlinski polu je prekosutra najavljeno suncano i 20 stepeni, tako da cu imati priliku da malo osetim lepotu
jms_uk Posted April 17, 2018 Posted April 17, 2018 http://www.bbc.co.uk/news/world-us-canada-43794846 A two-time Olympian, Desiree Linden, became the first American woman to win the Boston Marathon since 1985 on Monday - but it's the runner-up who is making headlines. Sarah Sellers ran the 26.2 mile (42km) course in a time of two hours 44 minutes four seconds, finishing just minutes behind Linden. Monday's race was only the second marathon that the 26-year-old nurse has run. The first, in Utah, she won to qualify for the prestigious Boston event.
Strahan Posted April 19, 2018 Posted April 19, 2018 jos dva dana sta klopate pred trku? koliko pre? neki savet za trku? debitujem u subotu, trcacu 1/2 maraton
Aleksandar88 Posted April 19, 2018 Posted April 19, 2018 Pij dosta tečnosti ova dva dana. Klopaj hranu bogatu ugljenim hidratima. Ujutru pred trku ja pojedem nešto lakše, kroasan i vocku, da dopunim zalihe glikogena potrošene tokom noći i popijem neki napitak sa elektrolitima. Srećno svima na trci, ja nažalost nisam na beogradskom maratonu, gde mi devojka debituje na 42.2 km posle desetak polumaratona, ali trčim sličnu distancu 39km trail trka na Kozari.
Aleksandar88 Posted April 19, 2018 Posted April 19, 2018 Glavni savet nemoj da izgoris na startu. Trci svoj planirani tempo, imaćeš vremena tokom trke da se prilagodavas ako treba brze ili sporije. Biće vruće, hidriraj se.
smorenko Posted April 19, 2018 Posted April 19, 2018 Srecno svima u subotu, nadam se da vas vreme neće uništiti.
burekdzija Posted April 20, 2018 Posted April 20, 2018 On 19.4.2018. at 11:34, Strahan said: jos dva dana sta klopate pred trku? koliko pre? neki savet za trku? debitujem u subotu, trcacu 1/2 maraton Procitao si sta da radis, evo sta da NE radis (naravno moje iskustvo): - nemoj da se selis u toku nedelje pred maraton - nemoj da intervjuises kandidate za posao do pola 10 uvece u toku nedelje pred maraton - and now the highlight (desilo mi se danas): nemoj ugaziti s obe noge u svez beton u patikama za trku
Strahan Posted April 20, 2018 Posted April 20, 2018 2 hours ago, burekdzija said: Procitao si sta da radis, evo sta da NE radis (naravno moje iskustvo): - nemoj da se selis u toku nedelje pred maraton - nemoj da intervjuises kandidate za posao do pola 10 uvece u toku nedelje pred maraton - and now the highlight (desilo mi se danas): nemoj ugaziti s obe noge u svez beton u patikama za trku Au, puno dešavanja kako sutra sto se tiče opreme ? Nosite neki ranac? U ovom planu trke pominju kese, gde odlazemo opremu. Kakvu kesu da nosim, mislio sam da stvari strpam u ranac...
Zavrzan Posted April 20, 2018 Posted April 20, 2018 3 hours ago, Strahan said: Au, puno dešavanja kako sutra sto se tiče opreme ? Nosite neki ranac? U ovom planu trke pominju kese, gde odlazemo opremu. Kakvu kesu da nosim, mislio sam da stvari strpam u ranac... U pitanju su velike "djubretarske" kese u koje može da stane kompletan ranac,ne nosiš ih ti već se one obezbedjene od strane organizatora.Javiš se u šatoru ili gde je već predvidjeno odlaganje stvari,oni ti daju kesu i upišu na nju tvoj učesnički broj koga pokažeš na kraju trke da bi pokupio stvari
Recommended Posts