jms_uk Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 Da li se jos nekom desilo da Converter widget kada racuna Currency [exchange rate] pobrljavi? Restartovao sam komp, ali bez promene.gledao nesto u AUS $$ i bio zbunjen, sad vidim da to radi i sa ostalim valutama.p.s. osim ako funta nije toliko trokirala danas :lol:Probacu sutra u ofisu na jos par masina... The Unit Converter Widget is broken in Mac OS X 10.5.6: the left and right pop-up menus do not match, and Apple's code assumes they do. On the left menu, the Australian dollar appears at the top; on the right menu, it's the US Dollar. As a result, conversions come out incorrectly!To fix this problem, make a copy of /Library/Widgets/Unit Converter.wdgt on your Desktop, Control-click on it and choose Show Package Contents from the pop-up menu, then open the UnitConverter.js file in a text editor. Search for "USD" (with the quotes). There should be only one matching line:if (a.iso == "USD") return -1;Delete this line. Then, delete the else at the start of the next line, i.e. change the line from this...else if (a.name < b.name) return -1;...to this...if (a.name < b.name) return -1;Save the changes and close the document. I suggest keeping the original widget in /Library/Widgets, and installing the corrected version in ~/Library/Widgets, so that the system's version remains untouched.kazu da je zbog instalacije Safari 4 Beta
blek Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 Ja koristim ovo, probajhttp://www.palple.net/widgets/currencyconverter/index.html
kiki Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 Da li postoji neki program za "lepljenje" prevoda na film, a da iskazuje dužno poštovanje prema našim kukicama i kvačicama? Pokušala sam sa programom "submerge", ali švedska hladnoća ne shvata srpsku vrcavost <_<.
henrik larsson Posted March 15, 2009 Author Posted March 15, 2009 Možeš to i u običnom MPlayeru, samo da izabereš 1250 encoding i font koji sadrži naše karaktere.
jms_uk Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 Da li se jos nekom desava ili je primetio da prilikom Shift+Cmd+4 dobije ovo?
henrik larsson Posted March 20, 2009 Author Posted March 20, 2009 Nop. To odjednom počelo, i je l svaki skrinšout takav?
jms_uk Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 Nop. To odjednom počelo, i je l svaki skrinšout takav?da i da :(
henrik larsson Posted March 20, 2009 Author Posted March 20, 2009 Možda zvuči nelogično, al meni se dešavalo tako nešto slično zbog aispravnog mem modula. Doduše, ne na print skrinu, nego sa pobrljavljenom grafikom tu i tamo.
jms_uk Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 thx.mislim da cu svratim u Bham Apple Store u ponedeljak da ga malo pogledaju...
henrik larsson Posted March 22, 2009 Author Posted March 22, 2009 Da, restart je mama. Čak i ja ga ponekad upražnjavam :)
kiki Posted April 4, 2009 Posted April 4, 2009 Znate ono kada desnoklikom idete na ?open with? i tu vam se onda pokaže lista programa pomoću kojih možete otvoriti dotični fajl? E, može li se ta lista uređivati u skladu sa željama (brisanje, dodavanje, menjanje mesta...)?
kiki Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 Da li slučajno znate neki program pomoću kog se može staviti audio na sajt? Onaj fazon kada ti da neki kod (nakon što se uradi upload fajla) koji ti prekopiraš na odgovarajuću stranu sajta, a na korisničkoj strani se pojave dugmići kao što su play, stop, still. Dakle, ništa fensi ili komplikovano, samo da je moguće pustiti audio kada se klikne na play.Otprilike nešto kao ovo. U pitanju je neki flash ili tako nešto.
Recommended Posts