May 2, 200816 yr nisi mazao mast preko filtera ili razvlacio [tanke] hulahopke preko objektiva? :Pdobre su, pogotovo boje.
May 3, 200816 yr nisi mazao mast preko filtera ili razvlacio [tanke] hulahopke preko objektiva? :PHa, ha, kakva ideja moraću da probam, pa nek ide život!!!
May 3, 200816 yr Ha, ha, kakva ideja moraću da probam, pa nek ide život!!! provereno [pre15-ak godina] radi za soft focus :D Edited May 3, 200816 yr by jms_uk
May 5, 200816 yr ja samo da se pridruzim zivelim bojama upozorenje upozorenje! slika je mlogo velika ali mlogo lepa :)
May 5, 200816 yr ja samo da se pridruzim zivelim bojama upozorenje upozorenje! slika je mlogo velika ali mlogo lepa :) I kakve to ima veze s fotografijom? <_<
May 5, 200816 yr gospodza u godinama svrnula na kaficucudesna suma1cudesna suma2edit - ubi me ovaj beli komadic neba na drugoj sumi, ako neko zna kako da ga se resim, neka posavetuje Edited May 5, 200816 yr by Allegra
May 5, 200816 yr Zemun, opet,..Samo se ti šunjaj ljudima oko kuća po tom munZeu, pa će posle đavo da ti bude kriv :P
May 5, 200816 yr to su predrasude :D Zemunci su jako fin svet, uvek se ljubazno nasmese, zastanu da ne ulete u kadar a neki mi kazu i neku informaciju o istorijatu neke kuce, koja razlika od nadrkanih BeograDZana kada se sunjam ulicama sa fotoaparaticemi da, ukras na ladi nivi parkiranoj u Zemunu By pontijak Edited May 5, 200816 yr by Pontijak
May 5, 200816 yr i da ne zavrsim sa lobanjama :)naravno, Zemun :)Ovaj na svu silu hoce primorski ugodjaj. Super fotka pontijak.Evo jos djecurlije