Indy Posted July 7, 2012 Posted July 7, 2012 kad odem na odmor ili negde odputujem napravim par snimaka i to uglavnom telefonomŠto dosta objašnjava jedan od mojih omiljenih fotografskih citata:“I am an amateur and I intend to stay that way for the rest of my life.” André Kertész_________________
Frank Pembleton Posted July 8, 2012 Posted July 8, 2012 primeri su rabljeni isključivo na posluposle 8 sati dnevno zajebavanja sa expozicijom, kompozicijom poslednje što želim je da se u slobodno vreme bavim fotografijom :) kad odem na odmor ili negde odputujem napravim par snimaka i to uglavnom telefonomKako mi je to poznato...i kako pizdim zbog toga....
Caligula Posted July 8, 2012 Posted July 8, 2012 Nešto malo stariteta iz moje arhive...... odlicna. Zasto nisi stavio na film temu:)
Indy Posted July 10, 2012 Posted July 10, 2012 Možda je ovo bilo ranije, ali u pitanju je novi edit.Snimljeno sa iPhone 4, u PS-u sa Nik Silver Efex Pro stavljen filter FILM TYPE Kodak ISO 32 Panatomic X. (To je uglavnom sve od obrade, dramatika je u celosti autentična).
Zverilla Posted July 13, 2012 Posted July 13, 2012 ova je do jaja kad se gleda na malom monitoru, pa mora da se skrola gore-dole da bi se videlaa onda imas utisak da se zumira :)(na stranu sto je i kad se gleda ucelo bas lepa kompozicija horizontalnih i vertikalnih linija)
Mostly harmless Posted July 13, 2012 Posted July 13, 2012 My young padawanCanon 400D, Jupiter 37A, Lightroom 3.3
Indy Posted July 14, 2012 Posted July 14, 2012 My young padawanSlatko detence... :) Možda malo tvrdo svetlo?_______
Mostly harmless Posted July 14, 2012 Posted July 14, 2012 Slatko detence... :) Možda malo tvrdo svetlo?Tnx :) Slažem se za svetlo, mada, posle nekog vremena je prestalo da mi smeta. Sunčeva svetlost je u pitanju, a zraci su baš u tim sekundama krenuli da prže promaljajući se kroz oblak i krošnje drveća. Par noćnih eksperimenata:Conspirators140 and moreFirst, at lastCanon 400D, Helios 44M-4, Ligtroom 3.3
Recommended Posts