July 7, 201212 yr kad odem na odmor ili negde odputujem napravim par snimaka i to uglavnom telefonomŠto dosta objašnjava jedan od mojih omiljenih fotografskih citata:“I am an amateur and I intend to stay that way for the rest of my life.” André Kertész_________________
July 8, 201212 yr primeri su rabljeni isključivo na posluposle 8 sati dnevno zajebavanja sa expozicijom, kompozicijom poslednje što želim je da se u slobodno vreme bavim fotografijom :) kad odem na odmor ili negde odputujem napravim par snimaka i to uglavnom telefonomKako mi je to poznato...i kako pizdim zbog toga....
July 8, 201212 yr Nešto malo stariteta iz moje arhive...... odlicna. Zasto nisi stavio na film temu:)
July 10, 201212 yr Možda je ovo bilo ranije, ali u pitanju je novi edit.Snimljeno sa iPhone 4, u PS-u sa Nik Silver Efex Pro stavljen filter FILM TYPE Kodak ISO 32 Panatomic X. (To je uglavnom sve od obrade, dramatika je u celosti autentična).
July 13, 201212 yr ova je do jaja kad se gleda na malom monitoru, pa mora da se skrola gore-dole da bi se videlaa onda imas utisak da se zumira :)(na stranu sto je i kad se gleda ucelo bas lepa kompozicija horizontalnih i vertikalnih linija)
July 14, 201212 yr Slatko detence... :) Možda malo tvrdo svetlo?Tnx :) Slažem se za svetlo, mada, posle nekog vremena je prestalo da mi smeta. Sunčeva svetlost je u pitanju, a zraci su baš u tim sekundama krenuli da prže promaljajući se kroz oblak i krošnje drveća. Par noćnih eksperimenata:Conspirators140 and moreFirst, at lastCanon 400D, Helios 44M-4, Ligtroom 3.3