Caligula Posted November 16, 2007 Posted November 16, 2007 (edited) Redzinina galerijaDobrodosla!zadrzala si nick sa dizajnzone:) i nemoj celu galeriju odjednom :) , daj na kasicicu, fotku po fotku - bolje je da visi i ovde. Edited November 16, 2007 by CowBoy
Indy Posted November 16, 2007 Posted November 16, 2007 Redzinina galerijaWow, odlicno... "Frozen" mi se najviše sviđa, totalno je PJ Harvey. :) Dobrodošla! Fotografski, Parapsihopatologija rula... samo da nam se još i Hefčina vrati.
Indy Posted November 16, 2007 Posted November 16, 2007 ovo je bez obrade, zid je bio plav:)A i oluk je plav, a? To ili si snimao u okolini Bordoa, ili šapca (neko se malo zaneo sa bordovskom čorbom ili nekim drugim bakarnim pesticidom :D) Lepa kompozicija, naravno.
Caligula Posted November 16, 2007 Posted November 16, 2007 (edited) A i oluk je plav, a? To ili si snimao u okolini Bordoa, ili Šapca (neko se malo zaneo sa bordovskom čorbom ili nekim drugim bakarnim pesticidom :D) Lepa kompozicija, naravno. neverni toma cudo mozes da napravis ako malo pokvaris white balance - moze i tako, mada ovde zaista to nije bio slucaj. I oluk je plav. :)edit: @indy: ako si mislio na ovu Redzininu fotku: ... ukusi nam se podudaraju:) Edited November 16, 2007 by CowBoy
Redzina Posted November 16, 2007 Posted November 16, 2007 Dobrodosla!zadrzala si nick sa dizajnzone:) i nemoj celu galeriju odjednom :) , daj na kasicicu, fotku po fotku - bolje je da visi i ovde.heheh...hvala... za nick je stalan gde god sam :D ma ovako galerija odjednom pa cemo uploadovati ovde novo shto bude bilo :D heheheWow, odlicno... "Frozen" mi se najviše sviđa, totalno je PJ Harvey. :) Dobrodošla! Fotografski, Parapsihopatologija rula... samo da nam se još i Hefčina vrati.Hvalaaa :D
maxivida Posted November 16, 2007 Author Posted November 16, 2007 Pridružujem se fan klubu... zaista sjajni portreti.
micke Posted November 16, 2007 Posted November 16, 2007 (edited) A i Ljovi je prelepa... mislim, fotografija :rolleyes:edit: Jako lepa kolekcija, a moj ubedljivi favorit je Hope 2 Edited November 16, 2007 by micke
Redzina Posted November 16, 2007 Posted November 16, 2007 :P hvala... Ljovi ljovi aaaaa? jao jao mushkarci :D :D :D
minja Posted November 16, 2007 Posted November 16, 2007 (edited) U al si je opeglala. K'o da je iz izloga izasla. Mislim na onu fotku koju je Micke zakacioEvo jedne moje opeglane: Edited November 16, 2007 by minja
andjelija Posted November 16, 2007 Posted November 16, 2007 redzina ti si mi danas dosla kao slagic sladak na tortu...ne zameri ali bih volela da ti kazem da mi se najvise svidjaju tvoje V11, 4 i prom queen, iako su sve druge jako interesantne :))imas li neke sa film aparatom?? ima li ovde iko sa film aparatom neke slike da vidim? i koliko doteras otprilike sliku u post?
micke Posted November 16, 2007 Posted November 16, 2007 Jel' ti ovo ozbiljno pitaš ili samo provociraš Indyja
andjelija Posted November 16, 2007 Posted November 16, 2007 nemoj mi reci da se i on pali na film??? ma ne citam coveka, cim vidim njegovo ime preskacem da ne bih nesto rekla pa to ode u tri lepe. ne mogu da verujem da se on i ja u necemu slazemo :))) nije bila provokacija casna rec [i neduzna mogu da najebem dok si rekao keks...strasno u kakvom svetu zivimo :)]
Zmitjkoe Posted November 16, 2007 Posted November 16, 2007 NASLOV: "Mono Lake 1 (California)"ALBUM: "West Coast Special"NO: 38
Zmitjkoe Posted November 16, 2007 Posted November 16, 2007 NASLOV: "Mono Lake 2 (California)"ALBUM: "West Coast Special"NO: 39
Recommended Posts