Jump to content

Fotografije čiji su autori članovi foruma

Featured Replies

jest, sta dalje, ja se skenjam pored ovih ljudi ovde, ozbiljno, a delim tvoje misljenje u vezi svega (da te ne citiram) : ))edit: slovo

Edited by I'm with the pilots

yosemite3st7.jpgNASLOV: "Half-Dome In Yosemite National Park"ALBUM: "West Coast Special"NO: 32
waterfalltreckyosemitenmc4.jpgNASLOV: "Waterfall Trek In Yosemite National Park (1)"ALBUM: "West Coast Special"NO: 33
waterfalltrekno2yosemitrv4.jpgNASLOV: "Waterfall Trek In Yosemite National Park (2)"ALBUM: "West Coast Special"NO: 34
waterfalltrekno3yosemitdr7.jpgNASLOV: "Waterfall Trek In Yosemite National Park (3)"ALBUM: "West Coast Special"NO: 35
sequoianpsierranevadacaag6.jpgNASLOV: "Sequoia National Park, Sierra Nevada, CA"ALBUM: "West Coast Special"NO: 36
sequoianp2cd7.jpgNASLOV: "Sequoia National Park, Sierra Nevada, CA (2)"ALBUM: "West Coast Special"NO: 37
  • Author

Zmijo, ova no.33 je par ekselans! Fenomenalna kompozicija, ljudi u pokretu i kapi vode stvaraju dinamiku.

Slažem se sa Vidom, ali mi žao objektiva, nadam se da je preživeo i da si 32jku slikao posle, kad si se ispenjao iznad oblaka. Mnogo ti lepo to planinarenje bilo...

Neka deca :) Steta za prvu sto je out of focus, slikao iz ruke na 150mm:(_1018954.jpg_1019873-.jpg

Edited by CowBoy

0305agr7.jpg
Mnogo ti lepo to planinarenje bilo...
Uhhh, od tada vise ne lezim po plazama. Jednostavno nisam znao da je pentranje po planinma takav kick. Istina, "vatreno krstenje" sam doziveo na idealnom mestu, gde lepota prirode oduzima dah.
ovo

ovo je bez obrade, zid je bio plav:)_1018950.jpg

ijaoooooo....sto mi se ovo svidja!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!