Jump to content
IGNORED

Fotografije čiji su autori članovi foruma

maxivida

Recommended Posts

Posted (edited)

jest, sta dalje, ja se skenjam pored ovih ljudi ovde, ozbiljno, a delim tvoje misljenje u vezi svega (da te ne citiram) : ))edit: slovo

Edited by I'm with the pilots
Posted
yosemite3st7.jpgNASLOV: "Half-Dome In Yosemite National Park"ALBUM: "West Coast Special"NO: 32
Posted
waterfalltreckyosemitenmc4.jpgNASLOV: "Waterfall Trek In Yosemite National Park (1)"ALBUM: "West Coast Special"NO: 33
Posted
waterfalltrekno2yosemitrv4.jpgNASLOV: "Waterfall Trek In Yosemite National Park (2)"ALBUM: "West Coast Special"NO: 34
Posted
waterfalltrekno3yosemitdr7.jpgNASLOV: "Waterfall Trek In Yosemite National Park (3)"ALBUM: "West Coast Special"NO: 35
Posted
sequoianpsierranevadacaag6.jpgNASLOV: "Sequoia National Park, Sierra Nevada, CA"ALBUM: "West Coast Special"NO: 36
Posted
sequoianp2cd7.jpgNASLOV: "Sequoia National Park, Sierra Nevada, CA (2)"ALBUM: "West Coast Special"NO: 37
Posted

Zmijo, ova no.33 je par ekselans! Fenomenalna kompozicija, ljudi u pokretu i kapi vode stvaraju dinamiku.

Posted

Slažem se sa Vidom, ali mi žao objektiva, nadam se da je preživeo i da si 32jku slikao posle, kad si se ispenjao iznad oblaka. Mnogo ti lepo to planinarenje bilo...

Posted (edited)

Neka deca :) Steta za prvu sto je out of focus, slikao iz ruke na 150mm:(_1018954.jpg_1019873-.jpg

Edited by CowBoy
Posted
Mnogo ti lepo to planinarenje bilo...
Uhhh, od tada vise ne lezim po plazama. Jednostavno nisam znao da je pentranje po planinma takav kick. Istina, "vatreno krstenje" sam doziveo na idealnom mestu, gde lepota prirode oduzima dah.
Posted

ijaoooooo....sto mi se ovo svidja!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!