Jump to content
IGNORED

Fotografije čiji su autori članovi foruma

maxivida

Recommended Posts

Posted
nightinnychb3.jpgNASLOV: "Night Above Manhattan"ALBUM: "Zmitjkoev virtuelni New York"NO: 55
Posted
newyorknewyorkxo3.jpgNASLOV: "New York, New York"ALBUM: "Zmitjkoev virtuelni New York"NO: 56Bye!
Posted
Ja sam se tek danas prikljucila forumu (mada privatno poznajem nekolicinu prisutnih) i veoma mi se dopao vas pristup fotografiji i estetici uopste. Nisam profesionalni fotograf i nemam neki profi fotoaparat, ali volim da se igram sa kompozicijom, pricom i bojama. Bavim se dizajnom i slikarstvom i fotografija mi dodje kao nesto sto se smisaono i estetski usko vezuje sa te 2 stvari (mada joj tehniku i nisam bas savladala :)Interesuje me sta mislite...p.s. Napominjem samo da nisam pribegavala obradi u PS
Dobro došla rose2a.gif
Posted

Bolje vas nasla :D Imala sam neki problem s netom pa sam poslala samo jednu fotku (mada, to je vise tema za "hate" topik)

Posted

Miroljubiva koegzistencija filma i digitalaca ;) ...i saradnja stavise.1813317602_92b46e42c5.jpg

Posted

Moram priznati da sam "0" od hakera...i da se kompjutera plasim ko Indijanac fotoaparata... Kako da uploadujem ove fotke a da ne izgledaju kao umrlice? :)Tacnije, kako da ih smanjim i uvucem ovde, a da se lepo prostru kolko su dugacke? :)Zahvaljujem

Posted (edited)

Fine su ti fotke, kontemplativne:)I ovaj nacin kacenja je sasvim dobar, mada mozes sve da radis linkom - prijavis se npr. na PhotoBucket i odande linkujes u pristojnoj rezoluciji.

Edited by CowBoy
Posted

Kič li je ovaj HDR? Mislim da ste color varijantu imali prilike da vidite ranije...mg247012developedcb1rj7.jpgRimsko utvrđenje na Brijunima

Posted

Micke, meni jeste. Svakako manje od kolor varijante, ali nevertheless. Izgleda kao screenshot iz neke bizarne kompjuterske igre. Lično mislim da imaš mnogo boljih fotografija.

Posted

(Ponovljena fotka koja je izgubila link - moram u novu poruku jer iz nekog razloga EDIT na ovom forumu traje vrlo kratko)05a.jpg