Zmitjkoe Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 NASLOV: "Night Above Manhattan"ALBUM: "Zmitjkoev virtuelni New York"NO: 55
Zmitjkoe Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 NASLOV: "New York, New York"ALBUM: "Zmitjkoev virtuelni New York"NO: 56Bye!
micke Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 Ja sam se tek danas prikljucila forumu (mada privatno poznajem nekolicinu prisutnih) i veoma mi se dopao vas pristup fotografiji i estetici uopste. Nisam profesionalni fotograf i nemam neki profi fotoaparat, ali volim da se igram sa kompozicijom, pricom i bojama. Bavim se dizajnom i slikarstvom i fotografija mi dodje kao nesto sto se smisaono i estetski usko vezuje sa te 2 stvari (mada joj tehniku i nisam bas savladala :)Interesuje me sta mislite...p.s. Napominjem samo da nisam pribegavala obradi u PSDobro došla
gotiknajt* Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 Bolje vas nasla :D Imala sam neki problem s netom pa sam poslala samo jednu fotku (mada, to je vise tema za "hate" topik)
Indy Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 Miroljubiva koegzistencija filma i digitalaca ;) ...i saradnja stavise.
gotiknajt* Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 Moram priznati da sam "0" od hakera...i da se kompjutera plasim ko Indijanac fotoaparata... Kako da uploadujem ove fotke a da ne izgledaju kao umrlice? :)Tacnije, kako da ih smanjim i uvucem ovde, a da se lepo prostru kolko su dugacke? :)Zahvaljujem
Caligula Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 (edited) Fine su ti fotke, kontemplativne:)I ovaj nacin kacenja je sasvim dobar, mada mozes sve da radis linkom - prijavis se npr. na PhotoBucket i odande linkujes u pristojnoj rezoluciji. Edited November 1, 2007 by CowBoy
micke Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 Kič li je ovaj HDR? Mislim da ste color varijantu imali prilike da vidite ranije...Rimsko utvrđenje na Brijunima
maxivida Posted November 2, 2007 Author Posted November 2, 2007 Micke, meni jeste. Svakako manje od kolor varijante, ali nevertheless. Izgleda kao screenshot iz neke bizarne kompjuterske igre. Lično mislim da imaš mnogo boljih fotografija.
Indy Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 (Ponovljena fotka koja je izgubila link - moram u novu poruku jer iz nekog razloga EDIT na ovom forumu traje vrlo kratko)
Recommended Posts