Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Fotografije čiji su autori članovi foruma

Featured Replies

obrati paznju da je tvoja prva iz Grasse-a (na jednoj od prvih strana) ustvari isto sto i moja prva, samo sto se na mojoj vidi golub i natpis toilettes a ne vide se stepenice (ustvari sam se i popela da bih ukomponovala i toilettes, pa zato nema stepenica).takodje, provali da je tvoja druga sada isto sto i moja treca (dekor ispred jedne radnjice) :) a secam se i ove zute zgrade (iznad 'police'), imam i nju uslikanu, ali to je slikao moj decko a ne ja, pa bi bilo protiv pravila [fotografije ciji su autori clanovi foruma] wink.gif.heh...ali boje su ti mnogo intezivnije. al' naucicu i ja da koristim aparat kako treba (doduse najobicniji digitalac, ali moze valjda i tu da se nesto usavrsi).

• Replies 5.7k
  • Views 446.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

auticautic.jpgmosticmostic.jpgneko dolazisomebodyscoming.jpg

Southern Ontariopa090425np8.jpg

Edited by crveni autobus

Isto mesto ove jeseni, tri godine nakon prve slike.pa063443wn0.jpgEDIT: Mashallah, savladah kako se katschi.

Edited by crveni autobus

Torontoyellowandbluevt4.jpg

EDIT: Mashallah, savladah kako se katschi.
E, sad samo jos da ih smanjis, nekoliko puta... :rolleyes:

Vidiš da i time ovlaavam. Daj mi vremena.

• Author
obrati paznju da je tvoja prva iz Grasse-a (na jednoj od prvih strana) ustvari isto sto i moja prva, samo sto se na mojoj vidi golub i natpis toilettes a ne vide se stepenice (ustvari sam se i popela da bih ukomponovala i toilettes, pa zato nema stepenica).takodje, provali da je tvoja druga sada isto sto i moja treca (dekor ispred jedne radnjice) :) a secam se i ove zute zgrade (iznad 'police'), imam i nju uslikanu, ali to je slikao moj decko a ne ja, pa bi bilo protiv pravila [fotografije ciji su autori clanovi foruma] wink.gif.heh...ali boje su ti mnogo intezivnije. al' naucicu i ja da koristim aparat kako treba (doduse najobicniji digitalac, ali moze valjda i tu da se nesto usavrsi).
Je l' ovo meni upućeno? :) Pitam, jer je i Hef postavio jednu iz Grasa koja je slikana sa istog mesta kao i ova tvoja prva. Ja sam slikala isto mesto iz druge perspektive. što se tiče boja: na mom Nikonu može da se podesi saturacija boja - Colours pa Vivid.
Je l' ovo meni upućeno? :) Pitam, jer je i Hef postavio jednu iz Grasa koja je slikana sa istog mesta kao i ova tvoja prva. Ja sam slikala isto mesto iz druge perspektive. što se tiče boja: na mom Nikonu može da se podesi saturacija boja - Colours pa Vivid.
zapravo i jesam mislila na hefa :) jer moja i njegova bas lice. a sad vidim da da je ustvari i tvoja to isto, samo drugi ugao.
auticmosticneko dolazi
gledo se Jarmush ocito
gledo se Jarmush ocito
Ja radim nesto u tom fazonu >2 decenije, ali mi je naravno mnogo drago sto to kazes. :)EDIT - a da, tek sad vidim da posebno ova 3-ca lici na nesto iz Dead Man.

Edited by Indy

readinghourgp0.jpgNASLOV: "Reading Hour"ALBUM: "Zmitjkoev virtuelni New York"NO: 22
Torontoyellowandbluevt4.jpg
toro'to, eh?pogodio si apsolutno mentalitet, psihologiju grada.klinicki, sterilno cist, dosadan cak...ali, uvek postoji queen st i west i east.
chrysler1tm6.jpgNASLOV: "Chrysler Building No. 26"ALBUM: "Zmitjkoev virtuelni New York"NO: 22
sculptureatcolumbiacampgx1.jpgNASLOV: "Sculpture At Colubia University"ALBUM: "Zmitjkoev virtuelni New York"NO: 23