Allegra Posted September 22, 2012 Share Posted September 22, 2012 http://s61.photobucket.com/albums/h57/Allegra_Geller/On%20the%20road/ Link to comment
Lancia Posted September 23, 2012 Share Posted September 23, 2012 http://s61.photobuck...er/On the road/ si krkala usoljene ovcice?¿ Link to comment
Аврам Гојић Posted September 23, 2012 Share Posted September 23, 2012 (edited) malo sam se igrao panoramegeozavod: Edited September 23, 2012 by Marko M. Dabovic Link to comment
Allegra Posted September 23, 2012 Share Posted September 23, 2012 si krkala usoljene ovcice?¿eeeee, nije mi dalo.reklo da se nema vremena.tuga je velika. Link to comment
belch Posted September 27, 2012 Share Posted September 27, 2012 wow! znači isplati se odvići se od foruma..:) Link to comment
dragance Posted September 27, 2012 Share Posted September 27, 2012 Super fotke! Nego Vaso, ne mogu da ti posaljem PM (izvini na stalku)! Link to comment
Аврам Гојић Posted September 27, 2012 Share Posted September 27, 2012 Ispraznih inbox, sad mozes :) Link to comment
kapetanm Posted September 27, 2012 Share Posted September 27, 2012 Vaso super baba! oštrina do poslednje bore.. Koji objektiv si koristio? Link to comment
Аврам Гојић Posted September 27, 2012 Share Posted September 27, 2012 Vaso super baba! oštrina do poslednje bore.. Koji objektiv si koristio?Nikonov kit objektiv 18-55 VR, ume on to tako kada se zvezde pravilno poravnaju.Inace danas nabavio legendarni Jupiter 37a, 135mm. Bice ulicnih portreta. Link to comment
kapetanm Posted September 27, 2012 Share Posted September 27, 2012 Biće odlično sa portretnim objektivom. Možda da si joj ostavio malo prostora iznad glave korakom unazad, ali ne može se trenutak štelovati, babin lik je nenadmašan Link to comment
InvisibleLight Posted September 28, 2012 Share Posted September 28, 2012 @vasudeva :thumbsup: sve,sve, al baba ('everything but the grandma')ugao, tekstura, ja bih samo malo plici DOF, ovo stablo malo mekse da bude (al ja sam manijak, ljude iskljucivo cupam iz pozadine)moze komplet EXIF data da izlozis, ako nije tajna. i kad se nakanis/pojavis ovdE? Link to comment
Аврам Гојић Posted September 28, 2012 Share Posted September 28, 2012 Eh nije mogao plici dof, i bokeh je odvratan, takav je kit objektiv :( ali ovo je spontani portret, i jos jedna vezba na temu "kako biti nevidljiv pri slikanju", pa nisam mogao menjati staklo u hodu. stavicu posle exif cifre, kad dodjem do svog kompa. Link to comment
InvisibleLight Posted September 28, 2012 Share Posted September 28, 2012 Eh nije mogao plici dof, i bokeh je odvratan, takav je kit objektiv :( ali ovo je spontani portret, i jos jedna vezba na temu "kako biti nevidljiv pri slikanju", pa nisam mogao menjati staklo u hodu.stavicu posle exif cifre, kad dodjem do svog kompa.tnx unapred za podatke, iz tog sam najvise i naucila o vrednosti/efekti odnosuda, super za spontanost. ja imam dve prezivopisne babe u komsiluku, izborane, zilave, vazda u dronjcima, puse, vuku neka drva. i uvek kad hocu da 'nevidljiva pri slikanju' (cak i s teleobjektivom) napravim candid portrait one nekim sestim culom primete, okrenu se, zabulje u mene i ukoce :) Link to comment
Recommended Posts