Jump to content

Kablovska TV

Featured Replies

Koliko znam, Orion ne prodaje internet pristup preko Telekomove optike, to rade samo Telekom i Yettel.

2 hours ago, đorđe geprat said:

ovde je telekom razvlačio optiku po selu, što podzemno, što nadzamno.

Da li je sigurno optika?

Kod mene u selu su bili nešto razvlačili i onda mi svi govore kako su dobili kablovsku, daj da i mi uzmemo kevi.

Mi se raspitamo i ispostavi se da je kablovska preko telefonske žice tj IPTV.

Onda smo uzeli preko Beotel-a jer smo preko njih već koristili internet. Imao je Telekom promociju, ali ja nisam hteo da im dajem pare.

Korisnik sa RTV foruma potvrdio da su Arene izbačene iz MTS-ove ponude na Kosovu zbog onog slajda sa Banjskom i da sad umesto njih ide samo jedan sportski kanal, novoosnovani Arenin Balkansport 1.

MTS.doo КиМ,Ирис ТВ уместо Арена само један канал у понуди БалканСпорт 1

Edited by vememah

To je sada već 9:0 za Acu Srbina

On 16. 11. 2023. at 12:27, vememah said:

.... potvrdio da su Arene izbačene iz MTS-ove ponude na Kosovu ....

A pretplata?

Jel' ostala ista ili smanjena, povećana ?

MTS zove i nudi ljudima 2 godine besplatnu kablovsku i internet (ugovor na 24 meseca).

Nema dalje. U stvari, verovatno će sledeće da bude da oni plaćaju ljudima da koriste MTS usluge. 

Edited by Nevernik

57 minutes ago, Nevernik said:

MTS zove i nudi ljudima 2 godine besplatnu kablovsku i internet (ugovor na 24 meseca).

Nema dalje. U stvari, verovatno će sledeće da bude da oni plaćaju ljudima da koriste MTS usluge. 

a jel mora da se otkaze ugovor sa starim providerom?

i ako ne - kako da me pozovu :D ?

( radi arena cloud ali sto i tih 1,000 rsd da dajem...)

20 minutes ago, jorma shparga said:

a jel mora da se otkaze ugovor sa starim providerom?

i ako ne - kako da me pozovu :D ?

( radi arena cloud ali sto i tih 1,000 rsd da dajem...)

Nemam pojma za detalje.

Zvali su kolegu sa posla on ih je otkačio tako da nisu išli u detalje kako to u praksi funkcioniše.

Zvali su ga sa pričom da ima MTS fiksni i da ga redovno plaća pa kao nagradu mu nude ovu super novu promociju.

Zvali su i mene, tj, mog tatu, ali sam se ja javila na telefon. Gospodin M, vi plaćate uredno pretplatu za fiksni, pa želimo da vam ponudimo 2 godine besplatnog kablovskog...... itd...

Rekla sam im da strašno volimo SBB i prijatan dan.

Edited by Arkadija

E pa jbg ja nemam fiksni njihov...

Telekomovi dugovi EPS-u su se učetvorostručili za nešto više od 10 meseci i on sada duguje 11,5 miliona evra i peti je na listi 20 najvećih dužnika. Ove godine platio je svega 42% dospelih računa. Pre godinu dana uopšte nije bio na listi 20 najvećih dužnika.

Ih7g8jz.png

https://www.eps.rs/cir/SiteAssets/Pages/Izvestaji/20 najvecih duznika 20231110.pdf
https://www.eps.rs/cir/SiteAssets/Pages/Izvestaji/20 najvecih duznika 20221110.pdf

Edited by vememah

PL ih je unistila,iako i pre toga nije bilo bajno,Solak ce skoro sve da pokupi.

Sto je i bio cilj 😃

3 hours ago, Bogotac said:

PL ih je unistila,iako i pre toga nije bilo bajno,Solak ce skoro sve da pokupi.

šanse za to se mere u promilima