Jump to content
IGNORED

Kablovska TV

melankolic

Recommended Posts

Posted

Žugić je na B92 rekao da je u ovom veku samo Sir Alex Ferguson odbranio titulu. Te stvari se tako lako provere.

Chelsea uzeo titulu 2004/05. pa je odbranio 2005/06.

Manchester City uzeo titulu 2017/18. pa je odbranio 2018/19.

Zatim, rekao je da najveći fan club navijača Liverpula van Engleske baš na ovim prostorima. Takođe ni to nije tačno, jer Liverpulovi fan klubovi u Kini, Tajlandu i Australiji su daleko brojniji sa članstvom nego Liverpul fan klub Srbija, Hrvatska

• +1 1
Posted
2 hours ago, Jozef K. said:

G17 plus kadar. Sa 30 godina prvi posao u ministarstvu. Možemo da pričamo šta hoćemo to je veće zlo od ove bande secikesa.

Užasno zlo koje je izbacilo na ulicu ljude iz najvecih ex yu firmi.Pljačkaška organizacija demokrata i G17 je najvece zlo koje je ikada zahvatilo Srbiju.Srce mi se cepa kad mi ljudi iz obezbedjena dodju u firmu da rade za jad i bedu a bili su nekad odlični radnici koji su radili za prvoklasne firme.

Posted

Nešto razmišljam kako će ova akvizicija prava na PL zapravo sjebati oba kablovska provajdera u Srbiji. U prvom trenutku SBB jer će nedvosmisleno nešto malo ljudi otići ali negativan imidž će ostati. Taj sadržaj je manje gledan od jutarnjeg programa na Happy-ju ali ipak ima neku psihološku težinu u izboru provajdera.

U nekoj drugoj fazi MTS će imati ozbiljne gubitke jer je jedan relativno nebitan sadržaj toliko plaćen. Ako je stvarno toliki iznos o kome se priča, da podsetim, to je onoliko koliko je plaćen onoliki most na Adi.

Posted

da li mozda znas kolika je gledanost titovih blizanaca u domacoj ligi :happy:

Posted
11 hours ago, Niveamen said:

Užasno zlo koje je izbacilo na ulicu ljude iz najvecih ex yu firmi.Pljačkaška organizacija demokrata i G17 je najvece zlo koje je ikada zahvatilo Srbiju.Srce mi se cepa kad mi ljudi iz obezbedjena dodju u firmu da rade za jad i bedu a bili su nekad odlični radnici koji su radili za prvoklasne firme.

e jbg za boldovano 

razumem ja i zar rasprave i sve ali ova recenica stvarno moze da upadne u relativizaciju genocida koji derpe i njegovi duhovni roditelji sprovode vec 30+ godina...

Posted
1 hour ago, gone fishing said:

da li mozda znas kolika je gledanost titovih blizanaca u domacoj ligi :happy:

osim tzv derbija tankoza, evo ti april kao primer :

image.png.a49af6a8a6149d0009f76f7cdc868c3c.png

doduse 1 utakmica po kolu je isla na nesrecnom B92 ( sa duplo vecim AMR% u proseku...)

• Hvala 2
Posted

To su utakmice kad igraju Partizan i Zvezda, a gledanost je ovako bedna. Zamisli koja je gledanost kad igraju Napredak vs Metalac. 

I onda ovi oće kao da grade stadione po Srbiji za te klubove da narod gleda Mačvu i Slanu Baru :lolol:

Posted

pa dobro gledanost je bedna jer bedan broj ljudi u srbistanu ima arene i drugi razlog je što su zadnja 4 prvenstva bila odlučena do oktobra, izostanak neizvesnosti = smanjena gledanost...

- cenim manje od 30% ima arene, pa su ljudi po gradovima prinuđeni da idu u kladionice da gledaju fudbal, a oni po selima nemaju ni tu mogućnost, sećam se da je jedan od zadnjih derbija koje je prenosila normalna, zemaljska tv imao udeo od 57%, tj da je svaki treći tv u državi bio uključen na taj kanal koji je prenosio...

Posted

Pogrešno ceniš, oko 80% domaćinstava ima kablovsku, a SBB-ov udeo je 46%, dok svi ostali imaju Arene makar kao mogućnost doplate.

Posted

Ćale je npr na selu i sa IPTV-a je prešao na TOTAL TV isključivo radi Engleza. Kontam da će sad isključivo radi njih i da se vrati na IPTV. Mislim da je domaća liga najgledaniji sadržaj arene, ima gomila starijih koji po gradovima odu u kladže da gledaju domaći fudbal a gomila mladjih koja ode da bi gledala LŠ npr. 

Posted

a i nije neophodna kablovska, ima Arena i na onom Antena plus-u, ako to još postoji

znači svako sa sobnom zemaljskom antenom može da gleda Arenu, uz doplatu

Posted

na drugom forumu sam pročitao da je preko EON-a blokiran Arena Cloud, ima li neko odavde da to potvrdi?

Posted (edited)
12 minutes ago, levi said:

a i nije neophodna kablovska, ima Arena i na onom Antena plus-u, ako to još postoji

znači svako sa sobnom zemaljskom antenom može da gleda Arenu, uz doplatu

Postoji, ima celih 15k pretplatnika, i imaju Arene u SD-u, ali je pitanje kad pokrenu nove zbog tolike količine prenosa koliko će njih biti dostupno tu.

I teško ide sa sobnom, pokrivenost nije tako dobra po celoj Srbiji, možda po gradovima na spratovima i oni koji imaju direktnu vidljivost s predajnikom. Vraćali su ljudi koji nisu hteli da instaliraju krovnu antenu prijemnike jer nikako nisu uspeli da uhvate signal sa sobnom.

Edited by vememah
  • +1 1
Posted
28 minutes ago, zoki said:

na drugom forumu sam pročitao da je preko EON-a blokiran Arena Cloud, ima li neko odavde da to potvrdi?

Tajni agent moja zena :D   upravo probala... nije tacno. Imam sbb i arena cloud smart aplikaciju i radi.

• Hvala 1
Posted
1 hour ago, gone fishing said:

pa dobro gledanost je bedna jer bedan broj ljudi u srbistanu ima arene i drugi razlog je što su zadnja 4 prvenstva bila odlučena do oktobra, izostanak neizvesnosti = smanjena gledanost...

- cenim manje od 30% ima arene, pa su ljudi po gradovima prinuđeni da idu u kladionice da gledaju fudbal, a oni po selima nemaju ni tu mogućnost, sećam se da je jedan od zadnjih derbija koje je prenosila normalna, zemaljska tv imao udeo od 57%, tj da je svaki treći tv u državi bio uključen na taj kanal koji je prenosio...

To su više argumenti tipa šteta što su prava za prenose kupili ovi koje niko ne može gleda a ne ovi što bi imali share 95%, utakmica nije televizična, bila bi bolja gledanost samo da je neko hteo dati odlučujući gol za titulu makazicama sa 40 metara u 96. minutu poslednjeg kola

nekad će da im se poklope merkur jupiter i mars u liniju pa će AVR% bi sa 1.45 otići na 2.35 i to bi onda bila malo manje bedna gledanost, ali ipak i dalje bedna.