Hamlet Strašni Posted February 12, 2021 Posted February 12, 2021 Pa poenta otkaznog roka i jeste da ugovor još praktično traje. Sad što je taj otkazni rok svinjarija je drugi par rukava.
Frank Pembleton Posted February 12, 2021 Posted February 12, 2021 Evo Lučić na KurirTV u 19.30 objašnjava sve. .... Shiit has hit the fan!
DrIlic Posted February 12, 2021 Posted February 12, 2021 3 hours ago, Frank Pembleton said: Ima, Ljubica Gojgić . Ne stvarno, može tamo da se zabode od dokumentaraca do nekih filmova... .... Shiit has hit the fan! Pored Gojgicke i filmova daju Poldark i Letterkenny
kud u maglu Simoviću Posted February 15, 2021 Posted February 15, 2021 (edited) jel beše forumski odbor za telekomunikacije orion klasifikovao kao đubre od provajdera? nude mi net(500/50), tv +170 plus gratis raspevavanje u vidu fiksnog za 2449 din e optika of kors Edited February 15, 2021 by kud u maglu Simoviću
renne Posted February 15, 2021 Posted February 15, 2021 paz ovako optika im radi odlično dok radi ali kada nešto zaboaguje, grom i pakao plus je tv neopevano đubre, arena im kasni jedno dva i po minuta za stvarnim događajem. 1
arkonada Posted February 15, 2021 Posted February 15, 2021 Ja sam bio kod sezama na početcima adsl-a i to je išlo fino, posle ih je uzeo orion, i što reče Renne, grom i pakao ako krene nizbrdo nešto ( doduše do optike nisam stigao kod njih). Ako imaš uslova savetujem ti mts optika+ sbb van mreže ( kod mene u 11.bloku to ima) kao što je već i predlagano, meni sbb ističe krajem godine pa verovatno prelazim na tu kombinaciju.
kud u maglu Simoviću Posted February 15, 2021 Posted February 15, 2021 2 minutes ago, arkonada said: Ako imaš uslova savetujem ti mts optika+ sbb van mreže ( kod mene u 11.bloku to ima) kao što je već i predlagano, meni sbb ističe krajem godine pa verovatno prelazim na tu kombinaciju. tu sam u kraju i imam mts(non optik) + sbb samo još da nekako namolim mrs da uđe u zgradu sa optikom 1
arkonada Posted February 15, 2021 Posted February 15, 2021 11 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: tu sam u kraju i imam mts(non optik) + sbb samo još da nekako namolim mrs da uđe u zgradu sa optikom U mojoj zgradi su se samo pojavili i ušli i instalirali, ništa potpisi stanara, i posle zvali ko hoće. Ja uzeo, jeste da sam pod sbb ugovorom, ali uzeo box duo fiksni tel. i tv. Nemam recimo arene hd nego samo sd ali pošto sam baš ćorav to mi i ne smeta mnogo
Frank Pembleton Posted February 15, 2021 Posted February 15, 2021 35 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: tu sam u kraju i imam mts(non optik) + sbb samo još da nekako namolim mrs da uđe u zgradu sa optikom E da bio sam ti u komsiluku pre neki dan kod prijatelja i oni kao telekom, a ono ispostavilo se nije optika , ja se bas zacudio sto nisu usli.... BTW, ja uveo mts optiku (uz pomoc PPP clana ) i za sada sam zadovoljan. Mozda cu nekad uzeti i SBB van mreze, ali zapravo ne zurim....
Milosh76 Posted February 16, 2021 Posted February 16, 2021 Gledas ga zbog Milijunasa ili nesto drugo sto nema na ovdasnjim tv kanalima?
msv Posted February 16, 2021 Posted February 16, 2021 Volim i ja Milijunaša, mada njega fanovi kače isto veče na YT. Ima šta da se pogleda tamo s vremena na vreme, šteta što na SBB-u nemamo HRT 3.
fusion_ Posted February 16, 2021 Posted February 16, 2021 Ja svakako češće pogledam nešto na HRT nego na našim nac. televizijama. 2
Zeleni sto Posted February 20, 2021 Posted February 20, 2021 Da li eon van mreže ima vraćanje programa unazad?
Recommended Posts