February 12, 20214 yr Pa poenta otkaznog roka i jeste da ugovor još praktično traje. Sad što je taj otkazni rok svinjarija je drugi par rukava.
February 12, 20214 yr 3 hours ago, Frank Pembleton said: Ima, Ljubica Gojgić . Ne stvarno, može tamo da se zabode od dokumentaraca do nekih filmova... .... Shiit has hit the fan! Pored Gojgicke i filmova daju Poldark i Letterkenny
February 15, 20214 yr jel beše forumski odbor za telekomunikacije orion klasifikovao kao đubre od provajdera? nude mi net(500/50), tv +170 plus gratis raspevavanje u vidu fiksnog za 2449 din e optika of kors Edited February 15, 20214 yr by kud u maglu Simoviću
February 15, 20214 yr paz ovako optika im radi odlično dok radi ali kada nešto zaboaguje, grom i pakao plus je tv neopevano đubre, arena im kasni jedno dva i po minuta za stvarnim događajem.
February 15, 20214 yr Ja sam bio kod sezama na početcima adsl-a i to je išlo fino, posle ih je uzeo orion, i što reče Renne, grom i pakao ako krene nizbrdo nešto ( doduše do optike nisam stigao kod njih). Ako imaš uslova savetujem ti mts optika+ sbb van mreže ( kod mene u 11.bloku to ima) kao što je već i predlagano, meni sbb ističe krajem godine pa verovatno prelazim na tu kombinaciju.
February 15, 20214 yr 2 minutes ago, arkonada said: Ako imaš uslova savetujem ti mts optika+ sbb van mreže ( kod mene u 11.bloku to ima) kao što je već i predlagano, meni sbb ističe krajem godine pa verovatno prelazim na tu kombinaciju. tu sam u kraju i imam mts(non optik) + sbb samo još da nekako namolim mrs da uđe u zgradu sa optikom
February 15, 20214 yr 11 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: tu sam u kraju i imam mts(non optik) + sbb samo još da nekako namolim mrs da uđe u zgradu sa optikom U mojoj zgradi su se samo pojavili i ušli i instalirali, ništa potpisi stanara, i posle zvali ko hoće. Ja uzeo, jeste da sam pod sbb ugovorom, ali uzeo box duo fiksni tel. i tv. Nemam recimo arene hd nego samo sd ali pošto sam baš ćorav to mi i ne smeta mnogo
February 15, 20214 yr 35 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: tu sam u kraju i imam mts(non optik) + sbb samo još da nekako namolim mrs da uđe u zgradu sa optikom E da bio sam ti u komsiluku pre neki dan kod prijatelja i oni kao telekom, a ono ispostavilo se nije optika , ja se bas zacudio sto nisu usli.... BTW, ja uveo mts optiku (uz pomoc PPP clana ) i za sada sam zadovoljan. Mozda cu nekad uzeti i SBB van mreze, ali zapravo ne zurim....
February 16, 20214 yr Volim i ja Milijunaša, mada njega fanovi kače isto veče na YT. Ima šta da se pogleda tamo s vremena na vreme, šteta što na SBB-u nemamo HRT 3.