Jump to content
IGNORED

Kablovska TV

melankolic

Recommended Posts

Posted
27 minutes ago, ducca said:

Jel može neko da šibne link za taj SBB-ov paket u kom van mreže može da se gledaju UM kanali, ja ne uspevam da nadjem na sajtu. Razmišljam i ja da bežim kod ovih mts jajara za 12 meseci po dinar, al bez SK ni po koju cenu ne idem. Tnx

evo ovo ti treba

samo UM kanali na gomili 999 dinara

https://sr.eon.tv/paketi/eon-sport-i-porodicni-paket

Posted

a može i samo sportski za 799? ako je samo do SK

• +1 2
Posted
3 minutes ago, ducca said:

Hvala dobri ljudi

I pošto dobiješ EON boks, lepo instaliraš Kodi pa imaš i Arenu :)

Ako nemaš smart tv, nedostajaće ti jedino Netflix jer ne može da se instalira. U stvari može, nego Netflix android aplikacija nije prilagođena za televizore pa ćeš morati da koristiš mobilni telefon umesto daljinskog, tj kao miš, ako baš insistiraš. 

Posted
36 minutes ago, levi said:

a može i samo sportski za 799? ako je samo do SK

može i samo sport, ako neće n1 i nova s

• +1 1
Posted

I pošto dobiješ EON boks, lepo instaliraš Kodi pa imaš i Arenu [emoji4]

Ako nemaš smart tv, nedostajaće ti jedino Netflix jer ne može da se instalira. U stvari može, nego Netflix android aplikacija nije prilagođena za televizore pa ćeš morati da koristiš mobilni telefon umesto daljinskog, tj kao miš, ako baš insistiraš. 

Ček, ideja je da predjem na mts box paket gde dobijam Arene, a da SK vatam preko ovog SBB van mreže paketa. Racunao 45k na dvogodišnjem periodu uštede, malo li je...

Btw imam Kodi i gledanje Arene je muka živa.
Posted

ma da, to je to

ovamo imaš sve arene u hdu, ovamo samo dokupiš što ti nedostaje, i imaš bukvalno sve

masa je tako uradila

Posted
2 minutes ago, ducca said:

Ček, ideja je da predjem na mts box paket gde dobijam Arene, a da SK vatam preko ovog SBB van mreže paketa. Racunao 45k na dvogodišnjem periodu uštede, malo li je...

Btw imam Kodi i gledanje Arene je muka živa.

Izvini, propustio sam deo da uzimaš tv paket mts-a. Svakako je zgodna stvar EON boks jer možeš npr da instaliraš Youtube bez reklama i slično. Ja sam isto sada zabo neke ozbiljne popuste, pa sam zadovoljan. 

Posted

Eon mi je bio mama dok nisam uzeo smart tv (jer Netflix ne šljaka preko Eona castovanje sa moba), tako da mi sad ne igra puno.

Posted
1 minute ago, Skyhighatrist said:

Ovo ne radi van Srbije?

ne, van srbije imaš net tv

ili da se pretplatiš na total, onda ti preko eona rade svi kanali na svim mrežama

• Hvala 1
Posted
ma da, to je to
ovamo imaš sve arene u hdu, ovamo samo dokupiš što ti nedostaje, i imaš bukvalno sve
masa je tako uradila
I ja ću uskoro...

.... Shiit has hit the fan!

Posted
Telekom otkljucao RTV1 za celu Srbiju.
SBB je otvorio ranije ili?

.... Shiit has hit the fan!