renne Posted February 10, 2021 Posted February 10, 2021 27 minutes ago, ducca said: Jel može neko da šibne link za taj SBB-ov paket u kom van mreže može da se gledaju UM kanali, ja ne uspevam da nadjem na sajtu. Razmišljam i ja da bežim kod ovih mts jajara za 12 meseci po dinar, al bez SK ni po koju cenu ne idem. Tnx evo ovo ti treba samo UM kanali na gomili 999 dinara https://sr.eon.tv/paketi/eon-sport-i-porodicni-paket
levi Posted February 10, 2021 Posted February 10, 2021 a može i samo sportski za 799? ako je samo do SK 2
copkillah Posted February 10, 2021 Posted February 10, 2021 3 minutes ago, ducca said: Hvala dobri ljudi I pošto dobiješ EON boks, lepo instaliraš Kodi pa imaš i Arenu Ako nemaš smart tv, nedostajaće ti jedino Netflix jer ne može da se instalira. U stvari može, nego Netflix android aplikacija nije prilagođena za televizore pa ćeš morati da koristiš mobilni telefon umesto daljinskog, tj kao miš, ako baš insistiraš.
renne Posted February 10, 2021 Posted February 10, 2021 36 minutes ago, levi said: a može i samo sportski za 799? ako je samo do SK može i samo sport, ako neće n1 i nova s 1
ducca Posted February 10, 2021 Posted February 10, 2021 I pošto dobiješ EON boks, lepo instaliraš Kodi pa imaš i Arenu [emoji4] Ako nemaš smart tv, nedostajaće ti jedino Netflix jer ne može da se instalira. U stvari može, nego Netflix android aplikacija nije prilagođena za televizore pa ćeš morati da koristiš mobilni telefon umesto daljinskog, tj kao miš, ako baš insistiraš. Ček, ideja je da predjem na mts box paket gde dobijam Arene, a da SK vatam preko ovog SBB van mreže paketa. Racunao 45k na dvogodišnjem periodu uštede, malo li je...Btw imam Kodi i gledanje Arene je muka živa.
renne Posted February 10, 2021 Posted February 10, 2021 ma da, to je to ovamo imaš sve arene u hdu, ovamo samo dokupiš što ti nedostaje, i imaš bukvalno sve masa je tako uradila
copkillah Posted February 10, 2021 Posted February 10, 2021 2 minutes ago, ducca said: Ček, ideja je da predjem na mts box paket gde dobijam Arene, a da SK vatam preko ovog SBB van mreže paketa. Racunao 45k na dvogodišnjem periodu uštede, malo li je... Btw imam Kodi i gledanje Arene je muka živa. Izvini, propustio sam deo da uzimaš tv paket mts-a. Svakako je zgodna stvar EON boks jer možeš npr da instaliraš Youtube bez reklama i slično. Ja sam isto sada zabo neke ozbiljne popuste, pa sam zadovoljan.
ducca Posted February 10, 2021 Posted February 10, 2021 Eon mi je bio mama dok nisam uzeo smart tv (jer Netflix ne šljaka preko Eona castovanje sa moba), tako da mi sad ne igra puno.
Skyhighatrist Posted February 10, 2021 Posted February 10, 2021 1 hour ago, renne said: evo ovo ti treba samo UM kanali na gomili 999 dinara https://sr.eon.tv/paketi/eon-sport-i-porodicni-paket Ovo ne radi van Srbije?
renne Posted February 10, 2021 Posted February 10, 2021 1 minute ago, Skyhighatrist said: Ovo ne radi van Srbije? ne, van srbije imaš net tv ili da se pretplatiš na total, onda ti preko eona rade svi kanali na svim mrežama 1
Frank Pembleton Posted February 10, 2021 Posted February 10, 2021 ma da, to je to ovamo imaš sve arene u hdu, ovamo samo dokupiš što ti nedostaje, i imaš bukvalno sve masa je tako uradilaI ja ću uskoro... .... Shiit has hit the fan!
Frank Pembleton Posted February 10, 2021 Posted February 10, 2021 Telekom otkljucao RTV1 za celu Srbiju.SBB je otvorio ranije ili? .... Shiit has hit the fan!
Recommended Posts