msv Posted February 5, 2021 Posted February 5, 2021 3 hours ago, Frank Pembleton said: Koji News kanal? .... Shiit has hit the fan! Super Sat HD, pozicija 31 1
fusion_ Posted February 5, 2021 Posted February 5, 2021 Ja sam par puta prebacio na taj kanal nisam ni ulovio vesti. Jednom neka meksička sapunuca, jednom onaj prevarantski kviz i jednom muzika.
nenad Posted February 5, 2021 Posted February 5, 2021 On 4.2.2021. at 17:21, gospa buba said: telekom se, zivi bili, naveliko sprema za udaju. na upravnoj zgradi opravili trotorar, posekli dzanarike, sredili parking i dali sekretarici da isprojektuje zelenilo za saksije, jer mnogo voli cvece, pa neka. ako krenu i da skidaju lishajeve sa fasade, stvar je gotova. sent from bubamoto nema teorestke sanse da se vucic odrekne telekoma, prevelika je tu lova koja se lapa. a kao posledica toga, telekom sada ne vredi ni blizu onoga sto su odbili u prethodnom pokusaju privatizacije. telekom je trenutno po svim pokazateljima going concern,
gospa buba Posted February 5, 2021 Posted February 5, 2021 1 minute ago, nenad said: nema teorestke sanse da se vucic odrekne telekoma, prevelika je tu lova koja se lapa. a kao posledica toga, telekom sada ne vredi ni blizu onoga sto su odbili u prethodnom pokusaju privatizacije. telekom je trenutno po svim pokazateljima going concern, onda im stara majka shurnjaja i snaja drze firmu za bonsai i ozelenjavanje saksija.
nenad Posted February 5, 2021 Posted February 5, 2021 (edited) 2 minutes ago, gospa buba said: onda im stara majka shurnjaja i snaja drze firmu za bonsai i ozelenjavanje saksija. svako lapanje je vajdica, ne mora uvek da bude 200 miliona evra. ok je kad se ukrade i 200 miliona dinara, ili 200 hiljada... Edited February 5, 2021 by nenad
gospa buba Posted February 5, 2021 Posted February 5, 2021 svejedno mi je preterano bavljenje i predugo traje. oh wait
predrag77 Posted February 8, 2021 Posted February 8, 2021 https://www.b92.net/biz/vesti/srbija.php?yyyy=2021&mm=02&dd=08&nav_id=1808004
James Marshall Posted February 8, 2021 Posted February 8, 2021 Pa zar se nismo borili za strane investitore a sad kukamo njemačkoj ambasadi
SNARC Posted February 9, 2021 Posted February 9, 2021 Jep..vlada Srbije. Cenim da ce biti klanja oko pokusaja sasecanja krila SBB-u.
ducca Posted February 10, 2021 Posted February 10, 2021 Jel može neko da šibne link za taj SBB-ov paket u kom van mreže može da se gledaju UM kanali, ja ne uspevam da nadjem na sajtu. Razmišljam i ja da bežim kod ovih mts jajara za 12 meseci po dinar, al bez SK ni po koju cenu ne idem. Tnx
Далибор Posted February 10, 2021 Posted February 10, 2021 (edited) https://sbb.rs/eon-gledaj-sbb-televiziju-i-van-sbb-mreze/ https://sr.eon.tv/paketi/eon-tv-paketi/ Edited February 10, 2021 by Далибор
Recommended Posts