Jump to content

Kablovska TV

Featured Replies

juče mi je došao čovek iz totala da sklopim novi ugovor. ispalo je da je jedina alternativa total tv + vipov USB modul sa post pejd plaćanjem bio MTS box 3 što nisam iz principa hteo.

elem total extra je 669 din x12 + 1359 din x 12. u ugovoru piše da je raskid moguć ako platim ono što mi je povoljnije:

razliku u iskorišćenom popustu ili cenu za preostale mesece do isteka ugovora.

Na Mondu su postavili i baner koji vodi na nepostojeću stranicu a kojim pozivaju United Mediju na predlog ugovora po zakonu Srbije i Luksemburga :rolleyes:

I Švajcarske

Meni ne izlazi taj baner.

Nego jel je jos elekom vlasnik Mondo portala?

Edited by DrIlic

Izvinjavam se Švajcarskoj

UM-poziv-970x250.jpg

jel doktor mica pisao oglas? :hihi:

sent from bubamoto

9 minutes ago, mraki said:

Izvinjavam se Švajcarskoj

UM-poziv-970x250.jpg

Eto, otišao na Mondo sajt posle možda 5 godina. Mislim da su malo promenili dizajn. Ali ovog banera nigde. No dobro. Oće li ovo biti po Čatam hausu? I da li se odnosi samo na "Supernova" brend, ili ćemo i mi MTS TV nesrećnici da se usrećimo Ujkom novima horizontima i blejimo petak, subota i nedelja veče uz visoku politiku?

Ono, šta ja vas pitam, ko da se neko ovde pita za nešto... :D

Edited by Zabalujev

Ma mislim da nema ništa od toga ni za Supernovu, kamoli za MTS, samo su upregli svoju medijsku mašineriju da bude kako ovi iz UM ne daju, a ne kako oni neće.

Inače, ja bih se rado rešio SBB-a, samo da postoji normalna alternativa...

Edited by mraki

Meni ne izlazi taj baner.

Nego jel je jos elekom vlasnik Mondo portala?
Nije

Zvanično je to isti lik koji je kupio i Adria mediju (Kurir) ali teško da je on imao te pare...

znaci privid tzv slobode po partijskom znacenju

5abd6395acbdf3a971dfab956a47de53.jpg

Prvo i jedino pitanje je kada ce poslati predlog ugovora na osnovu izjave od pre par dana..

Direktor Arena sport ističe da od strane SBB-a nikada nije dobio poziv za saradnju ali i da su njegova vrata svima otvorena za razgovor.

- Što se navoda iz SBB-a tiče odgovorno i sa sigurnošću tvrdim da od njih nikada nismo dobili zahtev za ponudu da u njihove pakete uvrste i programe Arene sport. Da jesu, sigurno bismo prihvatili poziv za razgovor i dogovor, kao što sarađujemo sa svim drugim operaterima u Srbiji i regionu, uključujući i Telemachu Bosni i Hercegovini koji je deo United Media grupe. Međutim, takvog poziva sa njihove strane nikada nije bilo. Ovom prilikom ih pozivam, ako iskreno žele saradnju, da nam se obrate i da pokušamo zajedno da postignemo dogovor za dobrobit svih ljubitelja sporta u našoj zemlji – zaključio je direktor Arena sport, Nebojša Žugić.

Kao da se taj Nebojša Žugić pita nešto.