June 29, 20195 yr Mada pretpostavljam da je najverovatnije EON geo-locked (što bi se možda i moglo zaobići sa VPN) , razmišljao sam o opciji da za par meseci, kada budem u Srbiji, uzmem EON paket, da bih probao da ga koristim u inostranstvu. Prvenstveno zbog nekih kanala koji nedostaju preko NetTV Plus opcije. Da li je neko na forumu već probao, i ako jeste, kakvi su utisci? Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk
June 29, 20195 yr Mada pretpostavljam da je najverovatnije EON geo-locked (što bi se možda i moglo zaobići sa VPN) , razmišljao sam o opciji da za par meseci, kada budem u Srbiji, uzmem EON paket, da bih probao da ga koristim u inostranstvu. Prvenstveno zbog nekih kanala koji nedostaju preko NetTV Plus opcije. Da li je neko na forumu već probao, i ako jeste, kakvi su utisci? Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalkzasad radi sasvim dobro preko VPN-a nakacenog na BG-ZG... app baremInviato dal mio Redmi 4 utilizzando Tapatalk
June 29, 20195 yr zasad radi sasvim dobro preko VPN-a nakacenog na BG-ZG... app baremInviato dal mio Redmi 4 utilizzando TapatalkJa sam mislio da uzmem i set top box, mada na sajtu piše da je van SBB mreže dostupno svega 70% kanala, bez navođenja koji kanali su u pitanju. Meni je prvenstveno, osim SK, bitan Eurosport (koji je izbačen iz NetTV Plus pretplate) i HBO... Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk
June 29, 20195 yr 1 hour ago, Hobbit slayer said: Ja sam mislio da uzmem i set top box, mada na sajtu piše da je van SBB mreže dostupno svega 70% kanala, bez navođenja koji kanali su u pitanju. Meni je prvenstveno, osim SK, bitan Eurosport (koji je izbačen iz NetTV Plus pretplate) i HBO... Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk SK i Nova i N1 ne rade bez VPN, ostalo šljaka
June 29, 20195 yr SK i Nova i N1 ne rade bez VPN, ostalo šljakaDao mi je drugar njegov login, pošto ima SBB pretplatu, pokrenuo sam VPN preko ExpressVPN i šljaka sve OK... [emoji7]Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk
July 5, 20195 yr 1 hour ago, Jumanji said: Jos ce poceti da ih "seku" Cudi da im ne ulazi voda u kablove pogotovo posle onakve [nikad pre vidjene] kise...
July 5, 20195 yr Ma ko zna sta ce sve da rade. Sada sam pogledla prilog. Kakvo je to govno od coveka, puuuuSolak ostetio grad za 2 vrtica, a sta vi radite #&@%!&+£+¥@,-^@@%!^!!!!
July 13, 20195 yr Zvali me iz call centra SBB, ponudili EON paket. Sad imam trio gold, nude istu cenu prvih 12 meseci a posle je 170 din skuplje. Zvuci mi ok, bice mi tv smart.Da li je neko ovde uzeo taj novi paket, sta jos dobijam?
July 24, 20195 yr Isto kao i gore, ali vec imam smart box, jel se dobije nesto vise sa tim EON paketom sem smart tv-a?