Hobbit slayer Posted June 29, 2019 Posted June 29, 2019 Mada pretpostavljam da je najverovatnije EON geo-locked (što bi se možda i moglo zaobići sa VPN) , razmišljao sam o opciji da za par meseci, kada budem u Srbiji, uzmem EON paket, da bih probao da ga koristim u inostranstvu. Prvenstveno zbog nekih kanala koji nedostaju preko NetTV Plus opcije. Da li je neko na forumu već probao, i ako jeste, kakvi su utisci? Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk
mlatko Posted June 29, 2019 Posted June 29, 2019 Mada pretpostavljam da je najverovatnije EON geo-locked (što bi se možda i moglo zaobići sa VPN) , razmišljao sam o opciji da za par meseci, kada budem u Srbiji, uzmem EON paket, da bih probao da ga koristim u inostranstvu. Prvenstveno zbog nekih kanala koji nedostaju preko NetTV Plus opcije. Da li je neko na forumu već probao, i ako jeste, kakvi su utisci? Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalkzasad radi sasvim dobro preko VPN-a nakacenog na BG-ZG... app baremInviato dal mio Redmi 4 utilizzando Tapatalk
Hobbit slayer Posted June 29, 2019 Posted June 29, 2019 zasad radi sasvim dobro preko VPN-a nakacenog na BG-ZG... app baremInviato dal mio Redmi 4 utilizzando TapatalkJa sam mislio da uzmem i set top box, mada na sajtu piše da je van SBB mreže dostupno svega 70% kanala, bez navođenja koji kanali su u pitanju. Meni je prvenstveno, osim SK, bitan Eurosport (koji je izbačen iz NetTV Plus pretplate) i HBO... Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk
Frank Pembleton Posted June 29, 2019 Posted June 29, 2019 Eno i Pantela kuka sto ne moze da uvede Telekom kablovsku....
renne Posted June 29, 2019 Posted June 29, 2019 1 hour ago, Hobbit slayer said: Ja sam mislio da uzmem i set top box, mada na sajtu piše da je van SBB mreže dostupno svega 70% kanala, bez navođenja koji kanali su u pitanju. Meni je prvenstveno, osim SK, bitan Eurosport (koji je izbačen iz NetTV Plus pretplate) i HBO... Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk SK i Nova i N1 ne rade bez VPN, ostalo šljaka
Hobbit slayer Posted June 29, 2019 Posted June 29, 2019 SK i Nova i N1 ne rade bez VPN, ostalo šljakaDao mi je drugar njegov login, pošto ima SBB pretplatu, pokrenuo sam VPN preko ExpressVPN i šljaka sve OK... [emoji7]Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk
Jeremija Posted July 1, 2019 Posted July 1, 2019 Eurosport 4K (posle RG) prenosi i Vimbldon, pozicija broj 132.
Frank Pembleton Posted July 5, 2019 Posted July 5, 2019 Vesara silazi u šaht da pokaže kako SBB krši zakon...shiit has hit the fan...
jms_uk Posted July 5, 2019 Posted July 5, 2019 1 hour ago, Jumanji said: Jos ce poceti da ih "seku" Cudi da im ne ulazi voda u kablove pogotovo posle onakve [nikad pre vidjene] kise...
Jumanji Posted July 5, 2019 Posted July 5, 2019 Ma ko zna sta ce sve da rade. Sada sam pogledla prilog. Kakvo je to govno od coveka, puuuuSolak ostetio grad za 2 vrtica, a sta vi radite #&@%!&+£+¥@,-^@@%!^!!!!
stajebrebilo Posted July 13, 2019 Posted July 13, 2019 Zvali me iz call centra SBB, ponudili EON paket. Sad imam trio gold, nude istu cenu prvih 12 meseci a posle je 170 din skuplje. Zvuci mi ok, bice mi tv smart.Da li je neko ovde uzeo taj novi paket, sta jos dobijam?
SDSG Posted July 24, 2019 Posted July 24, 2019 Isto kao i gore, ali vec imam smart box, jel se dobije nesto vise sa tim EON paketom sem smart tv-a?
Recommended Posts